26.07.09
19:50
Следя предаването Красота и Сила по ББТ , фен съм му и мисля ,че е добро. Някои от вас гледа ли го и има ли някои предавания ?
Гледам ,че mitaka101 на подписа си е написал ,че ще бъде гост , дано той сподели повече.
Ами не го следя. Попоглеждах го от време на време, но не съм попадал на интересните гости, а е и в такъв час, по който обикновено съм навън.
Личните ми впечатления като гост са изцяло положителни:
Водещия - Влади Банчев е компетентен, мисли бързо и обобщава добре за разлика от мен. Освен това търпи мнение различно от неговото, което ме кара искрено да му завиждам.
Държа да подчертая, че в предаването показвам реалната си тренировка за съответния ден (петък) - това са ми упражненията и сериите, не съм вкарвал никакви екзотики с цел да впечатля публиката.
Бях подготвил да покажа няколко книжки във връзка с упражненията, но поради притеснения за скрита реклама (нищо, че книгите не са издавани в Бг) неможахме да ги заснемем.
Доволен съм от това, което казах/показах - да видим как ще изглежда на екран. Можеше мисълта ми да тече по-гладко и да съм по-прецизен в коментариите си, но за два часа в работеща зала без сценарий - толкоз!
Пожелавам успех и дълъг екранен живот на Влади и екипа му!
27.07.09
08:44
Значи си правиш цялата тренировка попринцип в предаването , естествено снимат само серия с малки килограми ? Но по някои път дават как човека прави серия , след което си говорят малко и продължава с друго упражнение. Това значи ли ,че някои не тренират тогава ?
Мнението беше редактирано от TrainHard на 27.07.09 08:44.
В тази тренировка имам 8 упражнения: 3 за бицепс, 3 за трицепс и 2 за средно рамо.
Трябваше да ги покажа как ги правя и да обясня защо така ги правя. Заснеха ме от 6 ъгъла на всяко упражнение (по една серия), плюс начало и край на упражнението, което прави над 60 серии. Съчетано със стремежа да покажа чисто изпълнение това доведе до 2 неща: първо до малки работни тежести и второ до приятна мускулна треска.
На практика си направих тренировката в предаването - така се получи.
Постарах се да обясня и седмичното ми разделение - защо в петък правя точно тези мускулни групи.
Как го правят другите - незнам, предполагам и при тях е така.
Митак, не си го махай това от подписа, че ше забравя да го гледам иначе! :)
Ще ми бъде интересно.
28.07.09
12:17
Един приятел скоро участва и също остана с добро впечатление от предаването и водещия. Ние скоро бяхме гости във Фитнес Мания - http://www.vbox7.com/user:barbarian_brothers?p=allvideo , но мисля че не са още на нивото на Красота и Сила
Никой ли не го гледа Митака по ББТ?
За мен беше полезно предаването, благодаря на треньора :)
Може и скоро да не ми се наложи да правя маса в долната част на бицепса, научих нещо за френското и скрипеца, което (честно) не знаех.
Да, и други хубави работи понаучих, даже си водих записки по едно време :lol:
Мерси, Митко!
казано от Стоянчо на 02.08.09, 16:15:
Не бях в Сф, качено ли е предаването в нета?
Да, качено ли е?
И аз не можах да го гледам...
02.08.09
17:20
казано от LttS на 02.08.09, 16:26:
казано от Стоянчо на 02.08.09, 16:15:
Не бях в Сф, качено ли е предаването в нета?
Да, качено ли е?
И аз не можах да го гледам...
Станахме трима чакащи :)
02.08.09
19:25
Аз го имам ама къде да го кача ?
Dox.bg
Има и друг начин - конвертираш видеото и го качваш в youtube.com,vbox7.com ....
И не забравяй да ни дадеш линк : )
03.08.09
05:57
http://dox.bg/files/dw?a=b84bec3d15
ragHqP - не бих се сетил да дам линк :) :D
казано от TrainHard на 03.08.09, 05:57:
http://dox.bg/files/dw?a=b84bec3d15
ragHqP - не бих се сетил да дам линк :) :D
Благодаря! ;)
Евала, Митак! Страхотно обясни техниката на упражненията!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.08.09 07:13.
03.08.09
07:03
Много ми хареса представянето ти, както и допълнителната информация. Личи си че си ги разбираш нещата, а не си ги назубрил или чул от този онзи :) .
Рибка не харесваш, а :lol:
Евала, Митак! Страхотно обясни техниката на упражненията!
Благодаря, старая се.
Рибка не харесваш, а
Уви, не харесвам. Мъча се да я ям, ама нестава. Правил съм опити с почти всякаква риба, приготвена всевъзможно, ама си е мъка. Обичам да я ловя, не да я ям :)
Свалих файла, но не искаше да тръгне с никой от трите плейъра на компютъра ми(BS, Winamp и Media Player Classic).
Помислих, че би могло да е от кодеците, макар че са ми нови. Ъпдейтнах ги и тях и пак не тръгва...
Някакви предложения?
Ще пробвам като сваля файла наново, дано да тръгне.
Ако някой го качи във вибокса или тубата ще съм благодарен!
http://www.youtube.com/watch?v=kSSWPhqrjrU
Там е първата част, другите сами трябва да се покажат. Още не са обработени, но съвсем скоро ще са готови.
Свалих файла, но не искаше да тръгне с никой от трите плейъра на компютъра ми(BS, Winamp и Media Player Classic).
Пробвай с VLC или GOM - с тях върви.
@ TrainHard и moonclub
Благодаря Ви за труда!
Улеснихте ми много живота!
@moonclub, благодаря много.
Митак, научих 3, доста полезни бих казал, неща. Само напред! Личи си, че ги разбираш нещата.
04.08.09
04:24
Е как скотово идва от създателя му Лари Скот, един велик човек. Браво Митак, личи си че имаш опит в работата с всякакъв вид и тип хора, което е изключително важно за човек с твоята професия.
Пак повтарям, момчето мисли бързо, обобщава добре и ТЪРПИ мнение различно от неговото. Искрено му се възхищавам за което. Аз съм такъв “дървен философ” на моменти, че чак срам ме хваща. И се напушвам, и гледам лошо, а той си стои усмихнат - много положителна личност. Три-четири пъти го питах дали няма нещо против за различното ми мнение и той все ми отговаряше, че ако не иска различно и искрено мнение няма да ме пита :)
Най-големия ни “спор” - за протеинитеи аминокиселините е отпаднал поради липса на време :)