02.08.09
11:39
Значи до сега не съм имал проблеми с надебеляване,за това не ми се е налагало да търся и да питам за подобни неща.От близо 2 години не спортувам изобщо (ама изобщо).И за около 5-6 месеца дигнах към 10 кила,не съм много сигурен но са горе-долу толкова.На 16 години съм,висок съм 1.68,искам да попитам за някаква диета да ги махна тия 10 кила,или упражнения за стягане на тялото.Не съм дебел ,но все пак тежа 67 кила,и не мисля че е нормално,а мисля да го направя преди да стана 200. :)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 10:53.
И кво? Ще си 168, 50 кила момче? Не знам за теб кое е нормално, а за ди етите виж горе пише диети.
Ами да не е толкова наложително да ги сваля,но поне да ги спра тук.А не да немога да си видя краката после.. :)
На тази възраст не ти трябва някаква много строга диета, пък и аз смятам, че реално няма какво да сваляш. Просто трябва да започнеш да се движиш- да тренираш, това е едно от най-важните неща; а относно храненето- гледай просто да спреш вредните храни или поне да ги намалиш.
Тази съм я чувала и доколкото помня май си беше чисто гладуване. По-добре се откажи от подобни диети.