02.08.09
12:57
Здравейте колеги, може ли да ми препоръчате някоя химия която да служи за повишаване обема на мусколите, също така и силата! И като посочите някоя такава химия, може да споменете също дали е вредна за човешкото тяло! На 19 години съм, тренирал съм 3 г. Първите 2 години тренирах само за релеф без никаква химия, и след това реших да си взема Креатин монохидрат 2кг, но със него незабелязах да има ефект! Ако имате други въпроси питайте!
Темата беше редактирана от GRENLOULD на 02.08.09 12:59.
02.08.09
13:37
казано от GRENLOULD на 02.08.09, 12:57:
Здравейте колеги, може ли да ми препоръчате някоя химия която да служи за повишаване обема на мусколите, също така и силата! И като посочите някоя такава химия, може да споменете също дали е вредна за човешкото тяло! На 19 години съм, тренирал съм 3 г. Първите 2 години тренирах само за релеф без никаква химия, и след това реших да си взема Креатин монохидрат 2кг, но със него незабелязах да има ефект! Ако имате други въпроси питайте!
Да, правя разлика но просто искам да ми кажете нещо, добавка ли ще е, химия ли ще е без никакво значение, само да има ефекта който аз искам :)
казано от Владимир92 на 02.08.09, 13:27:
1.Креатин = химия ?!
2.Монохидрат 2кг е самоубийство...
Тия 2 кг ги вземах в продалжение на 1 год.. някъде, със някой паулзи разбирасе! Тоест по 15 гр. някаде на ден!
И сега ще ми каже ли някой нещо по темата, или ще се прави на философ кое било съмоубииство и кое не, нали още съм жив ;) Затвоа моля придържаите се към темата ми, благодаря ви предварително !
Мнението беше редактирано от GRENLOULD на 02.08.09 13:40.
Tъи...ся....ааа объркал си форума приятел.Тук за забранени суплементи несе говори,а само за хранителни добавки.,.gohard е форума които ти трябва
02.08.09
15:00
казано от Николаи на 02.08.09, 14:57:
Tъи...ся....ааа объркал си форума приятел.Тук за забранени суплементи несе говори,а само за хранителни добавки.,.gohard е форума които ти трябва
Приятелю ами малко по изчерпателен бъди ако може, за да те разбера!?
Колко по изчерпателен ?
Ако не се храниш достатъчно и с препарати пак ще имаш същите резултати.
Ако си търсиш инфо за препаратите http://www.gohard.org/forum/
Тук коментираме хранителни добавки.
02.08.09
18:17
Като се назобиш прати снимки след 2 3 месеца.