02.08.09
13:57
treniram po programata fitbul ve4e 2 meseca i silata prosto raste http://www.fitbul.com/fitbul-strength-size-program .vaprosat mi e dali nqkoi drug trenira po podobna programa ? za6toto az mislq ve4e da q smenqm 4e iskam malko da se “napompam” s programama za MM
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 14:40.
02.08.09
15:18
Прочетох за какво става на въпрос и ми стана интересно. Да не отварям нова тема ще съм благодарен ако някой по-опитен изкаже мнение за тъй наречения “фитбул” :)
02.08.09
20:54
аз имам един приятел който тренираше по нея и остана доста доволен
Вие откривате топлата вода с тоя фитбул.Само дето не е фитбул,а някой се е направил труда да я препише в блога си и да й да де име.Става дума за стандартна тренировка с приоритет на тежко трениране и по-рядко от обикновено - нищо ново под слънцето.Иначе ще действа,да,подобен начин на трениране си има от край време,в опозиция на арнолдовите многочасови разделни тренировки.
03.08.09
05:48
Някой изпробвал ли е това :
Цел: Рекомпозиция на Теглото - Повече мускул и по-малко мазнини без промяна в теглото
В тренировъчните дни, яжте в положителен калориен баланс от +400 до +600 калории, като огромната част от калориите яжте след тренировката.
В не-тренировъчните дни, яжте в отрицателен калориен баланс от -200 до -300 калории.
Може да направите един НВД не-тренировъчен ден.
Може да правите нискоинтензивно кардио в един от не-тренировъчните дни (не се престаравайте).
казано от ffuujjiittssuu на 03.08.09, 05:48:
Някой изпробвал ли е това :
Цел: Рекомпозиция на Теглото - Повече мускул и по-малко мазнини без промяна в теглото
В тренировъчните дни, яжте в положителен калориен баланс от +400 до +600 калории, като огромната част от калориите яжте след тренировката.
В не-тренировъчните дни, яжте в отрицателен калориен баланс от -200 до -300 калории.
Може да направите един НВД не-тренировъчен ден.
Може да правите нискоинтензивно кардио в един от не-тренировъчните дни (не се престаравайте).
Де да беше толкова просто...