02.08.09
14:51
Здравейте.Тренирал съм някаде към година,но със спиране за около 1-2 месеца.На 16 съм.Висок съм 1.70 и тежа 71кг.Мечтата ми е да достигна 75.Чета че азотния бустер NO EXPLODE бил много добър но няма от каде да ги искарам толкова много пари.Интересувам се дали това ще ми помогне silabg.com/bg/product/detail/cid/19/bid/58/id/5160/na/NUTRIM%20-%20L-arginine%201000mg%20120%20tabs
Заслужава ли си да се взима?Бустерите само лятото ли се взимат или целогодишно?
Мерси.
02.08.09
14:53
Приятел, яж добре,5-6 пъти на ден, наблягай на ориза,месото, яйцата, изварата, овеса и тези 4 кг , които искаш ще дойдат от само себе си за 1-2 месеца.Бъди упорит и ще успееш!
Успех!
По всяко време може да се взимат бустери стига да не са български >> :smirk:
Некачествен ли е този на Nutrim,защото 200 лева за цикъл е мъчна работа особенно като не работя
02.08.09
18:20
Виж брато,това е скъпо за повечето от нас,земи си някакав креатин или креатинова матрица,също ще останеш доволен.Успех !
аз пих креатин и сега съм в почивка.Пих на Нутрим и бях учуден..за 1 месец качих близо 4 кила,чак ми се струва невероятно и силата ми се дигна
02.08.09
19:12
Ако го комбинираш със суроватъчен протеин ще бъдеш още по очарован,аз също пия креатина на нутрим,качих около 2 килограма и имам още 100 гр да испия ефекта е на лице.
Аз бих те посъветвал да видиш American stamina малкъта разфасовка е 50лв стига за месец.
Или пък влез в Peak.bg има много интересни продукти в раздел креaтини както и в другите де и са на много добри цени.От няколко месеца съм взимал само добавки на пеак и съм много доволен ако се колебаеш за качеството.Германците са си гермнци при тях лабаво няма :D
такъв режим съм направил,вземам протеин,резултати има,но искам оптимално да се развия.Защо не е подходящ за мойта възраст?
03.08.09
18:53
Samito ключа в този спорт е думата която ти сам си използвал и тя е “оптимално”, това означава нито бързо нито бавно а просто както си трябва. В момента тялото ти е в оптимално състояние по отношение на развитие и на хормони, вкарай оптимално хранене с оптимално трениране и ще имаш оптимални резултати. Бъди сигурен, че който бърза често изобщо никога не стига. Още един съвет ще ти позволя да ти дам въоръжи се с търпение, защото в този спорт постоянството е едно от най важните неща.
Днес се прозвъня на звънеца и кой да видя?Доставчик ми носи NO EXPLODE.Баща ми е решил да ме изненада,но не го знаех и не му бях казъл какво ме съветвате.Сега какво да правя?Реших да го опитам.Доста е вкусно.Не осетих нищо,но нали е едва първа доза.Да продължа ли да го пия?
05.08.09
16:27
Вече си го отворих не виждам да имаш друг избор освен да ми го подариш.Базикам се разбира се пии си го нали е подарък ;)
05.08.09
19:42
казано от Samito на 05.08.09, 16:22:
Днес се прозвъня на звънеца и кой да видя?Доставчик ми носи NO EXPLODE.Баща ми е решил да ме изненада,но не го знаех и не му бях казъл какво ме съветвате.Сега какво да правя?Реших да го опитам.Доста е вкусно.Не осетих нищо,но нали е едва първа доза.Да продължа ли да го пия?
еее що и моя баща не ми прави такива подаръци :lol:
Как какво да го правиш? Пий го има хора, които не могат да си го позволят и само могат да си го мечтаят! :)
Вените кога трябва да ми изспъкнат?Докато тренирам или постоянно ще са изспъкнали?
Четя,че някои хора като го пият и им става лошо и т.н,но аз не осещам нищо.Има ли вероятност да не ми действа или ще остя разлика след време?
Абе човек, прилушаването при някои хора е страничен ефект, ти си мислиш, че ако нямаш странични ефекти не ти действа ?!?!
Вече ми действа.Когато лежа пулса ми е 100,се едно правя лицеви опори.Не усещам нищо по различно свързано с пулса,ако не го бях измерил даже нямаше да видя разлика...
Продукта е добър,но при мен се появиха доста странични ефекти.Не мога да спя ама изобщо.Вече втори ден 1 минута не съм спал.Също когато тренирам по голяма мусколна група,като например кръст и гръб,кръвта от ходилата ми отива към тях и се напомпват наистина,но ми става много студено на краката и ми изстръпват.Чудя се да взимам ли преспивателни,защото какъв е смисъла да тренрирам без да си почивам?????????