Отвратителен проблем! Моля за помощ !!

03.08.09
13:24

Ами значи на 17 години съм , висок съм 1,75 и съм 66 кг. Допреди 2 години бях доста мазен но се хванах и изчистих всичко, сега може да се каже че нямам и 1 мазнинка по мене ОБАЧЕ зърната ми останаха пухкави и набъбнали и убиват целия вид на гърдите ,направо не мога да се гледам.Въпросът ми е дали има начин за борба с този проблем без хирургична намеса , защото нашите не искат и да чуят за операция :/ Ще съм благодарен на всеки който помогне с нещо!

Темата беше редактирана от Anonimmen на 03.08.09 13:25.

03.08.09
13:53

Здравей,браво че си се преборил с килограмите,ама уточни спортуваш ли нещо,например фитнес! Тренираш ли гърди? Естествено,че след сваляне на кила се отпускат не само гърдите, след сваляне е време за стягане! Моите гърди са долу горе стегнати,но и аз имам лек проблем около зърната малко ми седят и на мен подпухнали! Ако си свалял ряско кила,може и от това да е на мен ми овисна всичко и стрии получих.Но всичко се оправи :)! Успех! Тренирай гърди виж програмите в сайта!

03.08.09
14:13

ами да ходя си редовно на фитнес и съответно добре тренирам гърдите и точно това ме побърква че съм пооформил добре мускулите на гърдите ама тия зърна развалят всичко.а иначе за отслабването сравнитело бързо отслабнах сигурно за около 6 месеца свалих 7-8 кила сланина.При теб за колко време се оправи това стрии защото аз съм нямал такива проблеми по тялото с изкл на зърната ест :?

Мнението беше редактирано от Anonimmen на 03.08.09 14:14.

03.08.09
14:22

ако не е те срам качи снимка така ще ти кажем дали има проблем или само си  внушаваш

03.08.09
14:40

то си е за срам :D

03.08.09
14:45

тази тема е доста интересна и аз имам същия проблем като на това момче защото за 5 месеца свалях от 83 на 68 и това го виждам и при мен ще следа с интерес равитието на тази тема

03.08.09
14:55

Имаш класическа гинекомастия. Същите са ти като моите зърна.

03.08.09
14:57

казано от Thrashmetal на 03.08.09, 14:55:

Имаш класическа гинекомастия. Същите са ти като моите зърна.

само хирургично ли може да се оправи :/

03.08.09
15:00

Зачети тук: http://gynecomastia-bg.blogspot.com/
Ако не отшуми до 20-22 годишна възръст - няма да мине изобщо и ще ти трябва операция.

03.08.09
15:02

Благодаря ти , някой може ли да каже към какъв тип лекар трябва да се обърна за тая гадост :?

Мнението беше редактирано от Anonimmen на 03.08.09 15:06.

03.08.09
15:09

Всичко си го пише в сайта бе, мен. Но накратко или нивото на тестостерона ти е ниско, или това на естрогена ти е високо. Сам прецени. В моя случай затлъстяването, повишеното ниво на ензима ароматаза и некачествена функция на черния дроб са допринесли за покачване на естрогена, от там избиват и зърната така - болят, имат бучки, изглеждат по много различни начини, но никога нормално и т.н.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 03.08.09 15:10.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1