Koi ot tezi dva shte mi proporachate ? Protein

Темата е заключена.
EM

02.06.04
20:28

Znachi chudq se za masa da zimam na Nutrim protein no se vduomq mejdu dva proteina koito gi davat za masa. Nachi ediniq e
Mass Gain v 100 gr. ot produkta ima:
Protein - 29 gr.
Vaglehidrati - 58 gr.
Lipidi - 1
Soli i vitamini - 4
voda - 5

A drugiq e Junior i saddajrja :

Protein - 52 gr.
Vaglehidrati - 34 gr.
Lipidi - 3
Soli i vitamini - 6
voda - 4

Koi shte mi proporachate cenata e edva ednakva i dvata gi davat za masa , a zashto ne pishe kolko Beltachini ima tova Protein deto e tova li sa beltachinite ?

Темата беше редактирана от head_hunter на 03.08.09 20:40.

BA

02.06.04
20:37

Em1l нито един от двата. Ако искаш качествен протеин си вземи на “чужда” фирма братко. При мен БГ продуктите нямат никакъв ефект. Даже придизвикват дискомфорт(газове и т.н.).
Но щом си решил да вземаш.... за маса е по-добре първия, но зависи и ти какъв тип си(ектоморф, ендоморф?) Ако си ектоморф - първия, а ако си ендоморф от първия ще качиш и доста мазно.. Ами дано да съм те упътил.

02.06.04
21:56

Моя съвет - не си давайте парите за сулементи с висо съдържание на въглехидрати! Тях с добра диета (зърнени храни, ориз, картофи, ядки, плодове и т.н.) ще си ги набавите в достатъчни количества!
Вземете си суроватъчен протеин и глюкоза за след тренировка и един млечно-яйчен или казеин за преди лягане!

DN

02.06.04
22:10

Zna4i 4ui vnimatelno parvoto e geiner i ne ka4va samo muskolna masa a ob6ta telesna masa naskoro si vzex i samo deto si prasnax parite a i da naistina po4va6 da otdelia6 mnogo gazove :oops:  abe poviarvai ne si vzima vzemi si surovata4en protein i gledai kakvo stava :wink:  :D :D

EM

02.06.04
22:20

dn_bg , Pc_genius emi toz surovatachen protein mnogo pari e. A i survatachnite proteini kakvo sadarjat poveche smisal poveche protein li imam kakvo imat.kajete nqkoi hubavo ime i firma na protein da si vzema ama ne mnogo skap. Bad`Boy s tebe se zasqkahme v chata naliti kazah che zeh na musashi onia ot 42 lv. i nikav efekt i ne mi se riskuva pak s parite.

EM

02.06.04
22:42

mislq da zema na Nutrim :

Pure Whey PRO е суроватъчен протеин-изолат с 85% белтъчно съдържание. Представлява хранителна добавка, подходяща както за спортисти, така и за хора в стадий на реконвалесценция след тежки заболявания, за общо укрепване и стимулиране на защитните сили на организма е при всички случаи на повишени белтъчни нужди.

Тази авангардна формула е получена от млечна суроватка по метода Cross Flow Dynamic Membrane Nano-Filtration (CFDMNF) - динамична мембранна микрофилтрация при кръстосан поток, осъществена при ниска температура, предпазваща белтъка от денатурация.

Pure Whey PRO максимално подпомага белтъчния синтез и предпазващот разграждане на собствените белтъци в мускулите, процес особено изразен при тежки силови натовавания. Включва в състава си само суроватъчен протеин ( 85%) с изключително висока усвояемост и биологична стойност и осигурява висока аминокиселинна бионаличност в организма и утилизация в мускулите след консумация. Съдържа бета-лактоглобулин (50%), алфа-лактоглобулин (20%), алфа-лактоалбумин (15%),  имуноглобулин (3%), гликомакропептиди (GMP) (2%), протеазни пептони, лактоферин, лизозим, глутамин-пептиди, L-таурин, L-фенилаланин, L-хистидин и пр.

Съдържа 49% незаменими аминокиселини, вкл. 21.3% антикатаболни BCAAs (L-валин, L-левцин и L-изолевцин), обезпечаващи оптимална азотна задръжка в мускулите.

03.06.04
00:11

Аз лично съм много доволен от този протеин! Ако можеш да пиеш по две дози по 30гр (преди и след тренировка)! Пий глюкоза веднага след тренировка, а след нея 10-на минути и пиеш протеинчето! Ако към глюкозата прибавиш и креатин или глутамин, още по-добре! Всичко зависи от финансите! Успех!

EM

03.06.04
16:48

Pc_genius glukoza imash predvid Dekstoza deto e nali ?? ami az piq sega seki pat predi treniraovka kreatin i dekstroza.Tq ne e skapa polovin kg. e 1.2 lv. Ami da tochno taka mislq da piq protein kreatin i dekstroza i sega shte napraq edna malka sistemka s bionabol.Samoche proteina deto vikash po 60 gr. na den mnogo skapo shte izleze.Zashtoto 8 lv. e 250 gr. mislq che.V nedelqta shte si go vzema togava she imam pari i she si nakupq dosta raoti.

BA

03.06.04
20:27

Em1l има разлика между глюкоза и декстроза. Този протеин на Нутрим не знам дали ще ти хареса, защото аз го провах супер кофти ми варват газове. Но на теб може да ти действа добре.

04.06.04
00:19

na Nutrim mai edinstvesno stava Pro 90 GOLD
vzemi si nego ne e i skyp…ako imash povehce pari vzemi na druga firma :)
inache vmesto da piesh visoko vyglehidratni l*ina po dorbe hapni 1 kartof malko oriz i si gotov :)

EM

04.06.04
20:23

vanisher ami az neiskam visoko vaglehidratni ami visoko beltachni.Zashtoto vaglehidrati dostatachno priemam dekstroza tuka i t.n. zimam no sega praq edna sistemka s bionabol i pishe che e hubavo dokato se zima da se priemat mnogo beltachini.I zato se sprqh na survatachniq protein.Pro gold 90 sam pil mnogo odavna dobar e naistina.No nego moje da si zela sled kato svarsha s bionabola i kreatin she si zema da zadarjam.

06.06.04
17:19

emi znahci na NUTRIM
Pro Gold 90%
i Pure Whey 85%

eto tezi si zaslujavat

edni poznati sa mnogo dovolni kato razbyrkvat 1Kg PURE WHEY i Hi FIT SPECIAL na nutrim i go izpivat za 1 mesec
http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=138&gid=60
http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=134&gid=60

03.08.09
20:14

Здравейте на всички фитнес маняци. Не съм много наясно с хранителните добавки и затуй се обръ6там към хора като вас, които разбират и мисля, че могат да ме упътят и да ми дадат съвет. На 19 съм играя футбол и вкъщи тренирам - не мога да нареча това фитнес но просто е така за здраве - лицеви опори коремни преди, гири4ки. Около 60 кг съм, но искам да кача малко просто да заякна, но разбира се да не загубя от бързината си. Защото все пак искам да играя футбол, а не да стана масивен и да не мога да мръдна. Про4етох мненията за Суроватъчния протеин на Нутрим (Whey Pro 85 %) и мисля че той е подходящ. Четох и за другия млечно - яйчен PRo gold или както там се казва6е. Моля ви споделете ва6ето мение по върпоса и ми кажете кое е най - добре за мен . Благодаря ви предварително

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1