02.08.09
18:10
Препоръчаха ми да си взема Methyl Mass като азотен буустер, като предтренировъчен суплемент. Аз обаче не обърнах внимание на съдържанието, мислех че са класическите съставки на буустерите, тук си признавам грешката. Скоро обаче се загледах внимателно в съдържанието и се оказа, че на доза съдържа 20 мг Propadrol, което е някакъв прохормон, патентован от ЕСТ, който бил доста мек, но все пак след ползването му се налага някаква тест терапия.
Искам да попитам за мнението на по-запознатите, защото мога и да бъркам дали този Пропадрол е същият, за който си мисля. От друга страна съм чел няколко статии за Methyl Mass, а никъде не се споменава, че съдържа такова нещо. От СИЛАБГ са правили ревю на суплементта, но казват само “В Метил Мас са специално добавани активната съставка на Пропадрол и Fenugreek Extract, които да помогнат в изграждането на чиста маса и обем”
02.08.09
18:50
В Метил Масс, няма прохормон, просто има съвсем малко количество от анти-ароматазния инхибитор, който се съдържа в Пропадрол. Просто това е лек рекламен трик на фирмата. Няма от какво да се притесняваш ако решиш да го използваш
Тогава, защо в упътването пише: “For post-cycle rejuvenation, follow up Methyl Mass cycle wyth EST’s TEST DRIVE.”? Ако това е търговски трик трябва да признаем, че е доста впечатляващ :)
03.08.09
03:58
Такъв тип добавка няма как да е вкусна.Това не е протеин или гейнър
Като разгледах западните форуми се оказа, че няма пълня яснота по проблема, навсякъде се намират потвърждения и опровержения за това дали има ПХ. Със сигурност можем да мислим, че не съдържа точно това, което съдържа класическия Пропадрол - 6-17-dihyoxyetiocholove-3-ol propionate (3-OHAT) + 12-ethyl-3-methoxy-gona-diene. В Метил Масса е посочено, че има само първата част от формулата - 6-17-dihyoxyetiocholove-3-ol propionate, което според мен е именно стероидната част от препарата. За което именно се препоръчва в упътването “For post-cycle rejuvenation, follow up Methyl Mass cycle wyth EST’s TEST DRIVE”. Но все пак, ако някой повече разбира от тия формули нека да каже.
Мнението беше редактирано от Santha на 04.08.09 14:26.
04.08.09
14:30
Не,точно това НЕ Е стероидната част от продукта, а ароматазният инхибитор
Да, така е, съжалявам за напразното упорство. Може да се провери формулата доста лесно, навсякъде е представена като ароматазен инхибитор. Но от друга страна е противозаконно да се изписва подвеждаща информация на етикетите, каквато е препоръката за ПСТ, но това е проблем на самата компания, която вероятно ще изяде няколко присъди за това в щатите.
Много често след ползване на ароматазен инхибитор препоръчват натуралните тестостеронови буустъри. Има си причини!
Ако някой може нека изясни тези причини. Защото същите препоръки се дават и за стероидните продукти, за какъвто в момента не се счита Methyl Mass. Аз също съм му хвърлил око...
09.09.09
13:31
По принцип и с продукти, които съдържат ароматазни инхибитори не е желателно да се взимат повече от 2 месеца и именно затова е сложена препоръката. Иначе дозата е съвсем ниска, така,че при правилна употреба няма от какво да се притесняваш.