Моля за спешна помощ!!!

05.08.09
08:00

Здравейте привърженици на спорта.Занимавам се с лека атлетика(главно на средни и дълхи разстояния) и смятам да започна да вземам добавки,а по конкретно искам да дадете мнението си за следните:
Синефрин на примафорсе,kick speed енеретик на капсули,и athletic pac-а(копието на animal pack).Та незнам дали избора ми е най-подходящ.Но по конкретно от всичко май се спрях на тях и други идеи и мнения като за мен няма да са излишни.Възраста ми е 17г.И ме интересува дали вредят специално тези,и ако да с какво,както и дали ще има ефект от вземането им и въобще какво да очаквам,заслужава ли си и т.н.
Понеже не съм от най компетентните моля да ме извините за неточният ми “спортен език”....
Надявам се да ми помогнете искрено,и благодаря предварително!!!

05.08.09
11:30

А каква е целта ти?!

05.08.09
11:48

казано от dobata на 05.08.09, 11:30:

А каква е целта ти?!

Целта ми е да постигна по добри резултати(времена)/да имам повече сила и енергия,спомагащи за това...
Но основно издръжливоста и енергията остават най-важните фактори,които търся!
Незнам може би атлетик пака няма да го вземам още се колебая,но за другите 2 съм сигурен...
Естествено след като сондирате мнението си :).Интересува ме главно,дали биха навредили с нещо,и каква ще е ползата от тях,нямам за цел да горя излишни кг. ,а само да използвам издръжливост и силата от тези продукти...
Моля кажете мнението си и всякъкви съвети няма да са излишни.
Благодаря предварително,надявам се на отговори по скоро :) !!!

ГЩ

05.08.09
14:10

В тоя спорт тряя си много бърз.Един френд го тъпчеха с някакъв стероид за стресиране на мускулите.Трябва да е нещо от което ще си бърз и издържлив не те карам да взимаш стероиди , но добавка подобна на тази.Бих дал и пример ама незнам още за такива.

05.08.09
14:37

С какъв стаж си ?
Според мен нямаш нужда от мултивитамини. Може би и от този арсенал от кик спеед /не съм го гледал продукта/
Проучи продукти като - Coq10, Inosine, Tuarin, BCAA, и т.н.

05.08.09
14:52

казано от tonu на 05.08.09, 14:37:

С какъв стаж си ?
Според мен нямаш нужда от мултивитамини. Може би и от този арсенал от кик спеед /не съм го гледал продукта/
Проучи продукти като - Coq10, Inosine, Tuarin, BCAA, и т.н.

Ами стажа е околко 2 години,но определено се чуства че имам нужда от нещо спомагателно.
От всичко,което проучих специално кик спееда и синефрина мисля че са добавките за мен.,а синефрина кво ще кажете за него,какво ви е мнението...

ВЕ

05.08.09
14:55

Ловят го на допингтеста

05.08.09
15:08

казано от Велизар на 05.08.09, 14:55:

Ловят го на допингтеста

До колкото знам фигурира в позволените,но НАБЛЮДАВАНИ препарати,обоснови се моля... И до толкова вреден ли е кажете нещо повече за него моля :)
Благодаря предварително...

05.08.09
17:56

То и кофеина се следи така че... ориентирай се към по-горните предложения :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1