05.08.09
09:58
Избрах да си купя протеин, креатин и глутамин, просто ми препоръчайте едни от най добрите марки, които да си купя, и моля ви избрал съм какво да си купя, посочете само марка, благодаря
05.08.09
10:04
Мисля, че би било хубаво да ориентираш хората които разбират в каква бюджетна рамка би трябвало да се вместиш.
Аз бих пропуснал глутамин-а, защото трябва да се взима в конски дози, което значи голяма опаковка, която пък е скъпа и ти отива доста високо.
Вземи си само протеин и креатин, но в големи опаковки. И се храни якоооо.
мхм значи щом няма да си купувам глутамин мога да си взема повече протеин и креатин , и храната винаги, нарочно не я пиша защото ям можеби прекалено много хах
05.08.09
10:48
казано от petar4o на 05.08.09, 10:23:
мхм значи щом няма да си купувам глутамин мога да си взема повече протеин и креатин , и храната винаги, нарочно не я пиша защото ям можеби прекалено много хах
Вместо глутамин защо не си вземеш едни аминокиселини !?
05.08.09
12:05
За този бюджет можеш да си вземеш някоя комплексна формула+протеин и то на реномирани американски компании
05.08.09
12:35
Ем на универсал и примафорс аз съм много доволен.Като протеин от този съм доволен silabg.com/bg/product/detail/bid/12/id/346/na/UNIVERSAL%20-%20ULTRA%20WHEY%20PRO
Креатин един приятел взима от него и виждам че има повече ефект от моя който е монохидрат.silabg.com/bg/product/detail/bid/94/id/3025/na/PRIMA%20FORCE%20-%20CREATINE%20ETHYL%20ESTER
За евентуално аминокиселини ти препоръчвам тези защото лично мен хаповете ми засяд в гърлото :)
silabg.com/bg/product/detail/bid/44/id/1040/na/EXPLODE%20-%20LIQUID%20AMINO%20EXPLODE%20500ml.
05.08.09
14:51
Видя ли си и-майл ?
казано от petar4o на 05.08.09, 09:58:
Избрах да си купя протеин, креатин и глутамин, просто ми препоръчайте едни от най добрите марки, които да си купя, и моля ви избрал съм какво да си купя, посочете само марка, благодаря
Протеин - NOW/Syntrax
Glutamin - GluFM Syntrax
Creatine - Green MAGnitude
На4инае6т съм в спорта , от приблизително месец тренирам отделни мускулни групи , ям по определен хранителен режим за пока4ване на мускулна маса. Мускулите ми нарастнаха в перфектна прпорция , но са малки (недостатъ4но обемни) и релефни .
Първо се допитах до приятел , който ме посъветва да взимам Протеини , оба4е не знам от къде да ги закупя и коя фирма е
Най-обе6тава6та.Ако можете да ми помогнете 6те съм много благодарен.
казано от FIFO94 на 14.08.09, 20:57:
На4инае6т съм в спорта , от приблизително месец тренирам отделни мускулни групи , ям по определен хранителен режим за пока4ване на мускулна маса. Мускулите ми нарастнаха в перфектна прпорция , но са малки (недостатъ4но обемни) и релефни .
Първо се допитах до приятел , който ме посъветва да взимам Протеини , оба4е не знам от къде да ги закупя и коя фирма е
Най-обе6тава6та.Ако можете да ми помогнете 6те съм много благодарен.
Отвори си нова тема, а за това кой протеин и на коя фирма да избереш потърси из форума. Има бая информация.
15.08.09
01:01
Fifo94 има страшно много магазини и сайтове от , които да пазаруваш (silabg.com). Протеина най-добре да бъде от американска фирма. Зависи от възможностите във възходящ ред ASN, Scivation, Reflex, NOW ,ON и тн.