Разлика в ка4еството

04.08.09
14:47

Здравеите.Има ли голяма разлика в ка4еството между SCIVATION WHEY и AMERICAN SPORTS NUTRITION BARGAIN WHEY ...ни6то 4е тези са с разли4ни грамажи.Благодаря предварително

Темата беше редактирана от Николаи на 04.08.09 14:51.

04.08.09
17:27

За качеството никой не може да ти каже нищо категорично. Предполага се, че съотношението изолат към концентрат в Сайвейшън е по-добро.

ВЕ

05.08.09
12:17

И погледни количеството въглехидрати

ВИ

05.08.09
12:45

казано от Велизар на 05.08.09, 12:17:

:) Те какво общо имат с качеството? Ако качваш са бонус. Същото се отнася и за храносмилателните ензими.
Смятам че под качество се разбира изработка. В това отношение важат еднакви стандарти и за двете фирми. До няколко месеца ВСИЧКИ фирми в сащ са задължени да покриват cGMP стандарта, така че не би трябвало да има разлики.

ВЕ

05.08.09
12:56

Ами 6 гр. въглхидрати в дозичка от 27,9 гр. и то от захар ?! не е ли малко обирджийско.  :-)

ВИ

05.08.09
13:05

казано от Велизар на 05.08.09, 12:56:

Ами 6 гр. въглхидрати в дозичка от 27,9 гр. и то от захар ?! не е ли малко обирджийско.  :-)

Обирджийско?:)))) Много интересен подбор на думи....
Смяташ че протеина е скъп, така ли?  И НАУ използват фруктоза като подсладител, с това имаш ли проблем?

ВЕ

05.08.09
14:54

Нещо против НАУ ли имаш? :)

казано от Валентин Иванов на 05.08.09, 12:45:

ВСИЧКИ фирми в сащ са задължени да покриват cGMP стандарта, така че не би трябвало да има разлики.

Те и в Бг всички фирми покриват стандартите за салами, кашкавали, сирена, лекарства и пилешко мляко, ама ....
Велизар,  нормално е като вносител на друга марка да има против НАУ.

05.08.09
15:49

казано от Иван Шишманов на 05.08.09, 15:30:

ВСИЧКИ фирми в сащ са задължени да покриват cGMP стандарта, така че не би трябвало да има разлики.

Те и в Бг всички фирми покриват стандартите за салами, кашкавали, сирена, лекарства и пилешко мляко, ама ....

Малко офтопик, но какво имаш против българската фармацевтика ?  За мен е на ниво ..

Мнението беше редактирано от Xsly на 05.08.09 15:50.

Ами задължаваш ме да увелича офтопика с още едно мнение. Че къде съм писал, че имам против фармацевтиката ?!!? Просто писах, че и там всички фирми покриват стандартите и ...
Изключително се радвам, че за теб е на ниво.

ГЩ

05.08.09
16:23

казано от Иван Шишманов на 05.08.09, 15:30:

За пръв път чувам за “пилешко мляко”,химията да напредне ама чак пък толко,май важи поговорката от “пиле млеко”.хаха :)

05.08.09
17:53

казано от Велизар на 05.08.09, 12:17:

:) Те какво общо имат с качеството? Ако качваш са бонус. Същото се отнася и за храносмилателните ензими.

Ами имат доста общо, според мен един протеинов шейк няма нужда от въглехидрати.
Няма нищо по хубаво от един изолат в който въглехидратите са клонящи към 0.
Така може да си ги дозираш колкото ти искаш, ако искаш изобщо.
Така че си е определящ компонент в един протеин количеството им.

05.08.09
18:23

Мислех да си трая по темата......

Предпочитам точно Bargain Whey.
Не само заради цената, а заради това, че е с фруктоза.Щом охлюв като мен, с бавен метаболизъм се поизчисти, значи не е “болка за умиране”.
Велизаре, загледай се хубаво, колко от тия 6гр са захар и то каква.Тогава се изказвай компетентно.

А че Scivation е по-добър е ясно.
Също така съм съгласен и с казаното от @tonu. Затова има много фирми, за да може всеки да си избира.

За толкова пари - толкоз :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1