Дневник на Freak/Димитър

Темата е заключена.
Прескочи до:
BU

01.08.09
22:18

щане : )) - 2 пъти досега съм повръщал,и двата пъти след 20-ки на клеко не заради натоварването.Единия път кляках прекалено често ,а при втория бях ходил в Мак Доналдс...отдавна не бях стъпвал там...трябва да ви кажа,тази храна е като ПЛАСТМАСА в стомаха ми.Тренирах 2 часа след като се бях нахранил и пак ми беше тежко,а като ми се повдигна имах чувството,че просто стомаха ми не може да го разгради.Повърнах картофките почти цели..ако се сервират пак разлика трудно ще се намери.  :-)

Митко,ти плуваш ли още ?

Повръщаш от претоварване. А свят ти се вие от ниска кръвна захар. Вземи си захарчета на пакетчета и ако усетиш, че ти се вие свят вкарай едно захарче. А за повръщането - по-малка интензивност. Тоест прави по-глеми почивки между сериите. Според мен просто тялото ти не е свикнало с толкова голямо натоварване. Претоварваш системата просто - карай го малко по-спокойно

Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 02.08.09 03:47.

02.08.09
07:43

@deadman първо за мак донълдс съм ял няколко пъти преди време и съм убеден, че едно 20 лева няма да ми стигнат там да се наям с онези сандвичета пък и даже в тоя форум видях някво клипче дето един пич сложи картофките и в един буркан и се развалиха чак на първия месец хаха Плуването го спрях 8ми клас, че нямах много време пък и направих 2 пъти бронхопневмония, но като ходим по плажове, на морето постоянно плувам. Иначе не ми е кеф много да си плувам ей така по състезанията си беше друга работа тръпката и всичко. За мен плуването си остава най-якия спорт.

@венцислава и това може да е аз тягата тъй като ми беше лека я правех по-бързичко, олаче почивките си ми бяха нормални даже по-големи, че като разтоварвам щангата и товаря нови тежести се моря повече отколкото през серията.

TR

02.08.09
08:16

http://vbox7.com/play:b8e84bd5 Това е клипа за МакДоналдс ! Картофките оцеляват 10 седмици след което смръднята става непоносима и човека казва да премахнат храната от офиса му.

03.08.09
17:48

03.08.09
Тренировка
Гърди
1. Лег с дъмбели - 3х10, 8, 7 (30кг дъмбели, 35, 40)  7 повторения с 40 уникално просто
2. Наклонена лежанка(горна част) с дъмбели - 3х10, 8, 8(25, 30, 35)
3. Флайс - 4х10 на 3те лежанки (12.5,12.5,20,20) Нямах си идея, че мога да правя с 20 на флайса
Бицепс
1. Бицепсово сгъване на долен скрипец с въже 3х 10, 8, 8 (50, 55, 65)
2. Бицепсово сгъване с дъмбели от наклонен седеж - 3х 10, 8, 6(на ръка) (10, 12,5, 20)
3 Концентрично - 2х10 (10, 12,5)
Предмишница
Бицепсово с надхват(надявам се така се казва) 3х8 идея нямам за кила
Корем
1. Повдигане крака от вис - 3х10
2. Молитва - 3х30 (25)

Много сила на гърдите. Предния път правих с 40 едвам 5 повторения този път 7 доволен съм дсоста. Днес изключих долната част на гърдите. На горна още нямам сила да вдигна на 40. Флайса го правих 2 серии на хоризонтален наклон и 2 за горна. Някой беше взел 12,5 дъмбелите и мислех, че тези са 17, но се оказаха 20, но като цял направих чисто изпълнение и съм доволен. Бицепса днес беше под всякаква критика. Много слабо, всмисъл пак си правих като миналия път, но с много повече зор.

Експеримента ми за корема свърши. Бях решил да правя по-малко повторения с повече тежест, но няма файда. Пак си минавам на по 30 повторения на молитва и ще се мъча колкото се може повече на виса.

Иначе днес ми беше много натоварен ден с много работа и хратана ми е много зле. Сутринта съм на макарони от ония чернит, след тренировка, тъй като не си бях в нас, а на работа взех кит кат после сандвич с бял хляб и свинско филе и е общо взето това и сега отивам да ям квото има и за по-късно имам извара. Взех си обезсолена забравих марката, тя е известна ама аз... От сани я взимам 2.30 и нещо 1 кило и я ям с лимон.

05.08.09
17:28

Почвам нова програма. Някои мускулни групи от другата седмица, други от тази. Днес смених тренировката за гръб. От доста време се бих харесал една от дневника на Димитър Михайлов. И сега ще я пробвам. Надявам се няма проблем.

Резултатите от досегашната програма са:
*Коренна промяна в гърдите и покачване на сила. В началото лег с дъмбели последна серия 8 с 35кг дъмбели, сега 7 с 40кг дъмбели
*Доста добро развитие на рамената. Това е мускулната група от която съм най-доволен.
*Не съм постигнал още корекциите по ръцете, към които се стремя, но има напредък.
*Натрупах маса на гърба и като цяло стана по-плътен. Доста доволен като се има впредвид програмата по която тренирах къв боклук беше.
*Също така и видима промяна на краката.
*Покачване на сила като цяло, къде повече, къде по-малко.
Може би резултатите ми в силата и оформянето се дължат най-много на това, че съм донякъде нов в тренировките. Ще видим как ще продължа.
В новата си програма смятам при тренировката за крака да вкарав Българския клек като главно упражнение и напади. Както съм казвал обичам да разннобразявам и експериментирам.
При гърдите ще наблегна на горна част.

05.08.09
Тренировка
Доста леко тренирам първия път, за да свикна с новата програма, че иначе много мускулна треска имам.
Гръб
- Набирания - 3 х 12,10,10 Без тежест
- Гребане с щанга - 4 х 10,10,10,8 (50,60,70,80)
- Мъртва тяга - 2х 10,8 (100,110)
- Гребане на хоризонтален скрипец с тесен хват - 3 х 10 (60,70,70)
- Пулдаун на машина - 3 х 10-12 (55)
Това е програмата която си откраднах от Димитър Михайлов. Само тяга вместо 3 серии направих 2.
Рамо
Раменна преса седнал с дъмбели 3х10,10,8(20,25,30)
Дъмбели за задно рамо 3х10 (10,10,8)
Днес за рамо само това. Задното ми рамо изостава тъй като преди като тренирах и никога не съм правил упражнение за него.
Трапец
Повдигане на щанга зад тяло 3х10(50,70,70)
И за трапеца реших, че това е достатъчно.
Иначе още ме държи мускулна треска на прасци и корем от събота.

Хранителния режим е в норма. Взимам все повече да го усъвършенствам. Взех вече всяка вечер да ям извара. Като по-малък изпитвах ужас като чуя извара, но опитах и ми хареса. Еми това е засега.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1