Добавка за човек с много нисък процент мазнини

31.07.09
22:19

Здравейте, трябва да сваля още 2-3 килца, но съм доста чист. Спазвам режим. Трябва ми добър бърнер. Мислех си за нещо което да раоти вечер като reduction, но дневната доза не ми харесва а не мога да намеря само нощната и през деня съм мислел като комбинациа да вземам кътс. Нещо тази файар мания не ми харесва.
Това е моето мнение. А вашите съвети какви са?

ВЕ

31.07.09
23:46

Какво точно те притеснява в дневната доза?

01.08.09
05:55

Тези килограми може да се свалят и без бърнс.

01.08.09
06:22

Тия килограми са най-трудните.Бърнъра как да е, но режима ти трябва да е идеален, без пропуски.Друг е вече въпроса, колко време ще се задържиш с нисък % мазнини.

01.08.09
08:19

Не прочетох конкретни предложения за бърнари и разяснения защо като така не отговаряте на зададения от мен въпрос

01.08.09
08:21

Потърси във форума малко.Има МНОГО теми за бърнъри.Разгледай някои от хитовете на сезона-slim xtreme,mitotropin,stimulant x,fyre…

01.08.09
09:03

казано от tra^la^la на 01.08.09, 08:21:

Потърси във форума малко.Има МНОГО теми за бърнъри.Разгледай някои от хитовете на сезона-slim xtreme,mitotropin,stimulant x,fyre…

чел съм темите и задавам конкретно въпроса за бърнар за човек с нисък процент мазнини. намери ми точно такава тема и спирам да пиша в тази. освен това само изброяване на имена не помага както едно обяснение защо

01.08.09
09:03

казано от Велизар на 31.07.09, 23:46:

Какво точно те притеснява в дневната доза?

че не е нищо особено и не си заслужава парите. какво да направя за да си взема само ПМ така както го продават отделно в чужбина?

01.08.09
09:56

атрофекс на БСН

RO

01.08.09
10:43

и аз мисля , че бърнара на бсн е подходящ, анимала също.

01.08.09
11:29

Ама сме и нагли.
Всеки един ит изброените по-горе става.Да тръгна да ти правя анализ ..... е няма да стане.
И пак ти казвам, че ако ще една кофа хапчета да изпиеш без правилен нутришън и кардио няма да стане номера.

01.08.09
12:19

Кое не ти харесва на FYRE манията? В случая тя се получава от доволни клиенти, а не от гръмки реклами от наша страна в които се казва как продукта работи 999% и благодарение на него сваляш 500% повече мазнини и т.н...

01.08.09
17:25

казано от emzo на 01.08.09, 11:29:

Да тръгна да ти правя анализ ..... е няма да стане.

С кво се различаваш от псевдо спецовете? всеки може да каже некакаво име. въпроса ми е така зададен че предполага подкрепа със солидни факти. който иска да го направи. никой не карам насила да ми отговаря. то ще стане ясно кой наистина ги чатка работите и кой само е натрупал 3000-4000 мнения от празни глупости в които се прави на тежък и важен

01.08.09
17:46

точно emzo мога да ти потвърдя, че ДОСТА ги чува работите!

01.08.09
17:50

казано от Aleksandar Marinov на 01.08.09, 17:46:

точно emzo мога да ти потвърдя, че ДОСТА ги чува работите!

и да твърдиш и да не твърдиш никой досега не ми отговори на въпроса. смятай... кво толкова има
формулирам го отново
КОЙ бърнар и ЗАЩО? С какво е по-добър от другите. Не питам за режим и тренировки. Искам мнението Ви единствено за бърнар и то за човек с МНОГО нисък процент мазнини.
Дано този път има смислени отговори а не заяждане
Благодаря

01.08.09
18:16

Всички тези заяждания са провокирани от теб,явно няма кой да ти направи анализ,на това което искаш.Ако искаш комптентна помощ се обърни към хора във фитнес магазните.BTW тук има достамкоито точно това правят.

01.08.09
18:55

Някой даде като пример стимулант Х, за мене това не е бърнър, а нищо повече от един енергетик, макар и силен.

01.08.09
20:38

@NastyNas - дай да дефинираме бърнър.Какво очакваш ? Да го пиеш и да топи мазнините ли ? Ми те повечето бърнъри са енергитици, това им е замисъла, да ти дадат един отскок за период от време, в който с комбинация от правилна храна и тренировка да се стопят мазнините.

Вече в последствие нявлязоха апетит супресорите и мууд енхенсърите.

@borislav stanevski - аз не знам много, но на мен ми е повече от достатъчно.Хайде напиши си мерките, хранителния режим, кардио тренировките, силовите тренировки и процента мазнини. Да те видим, ти колко си наясно с нещата или просто търсиш the magic pill.  :lol:

п.с.

то ще стане ясно кой наистина ги чатка работите и кой само е натрупал 3000-4000 мнения от празни глупости в които се прави на тежък и важен

Абе аз никога не съм гледал броя постове, щото винаги ще се появи някой “новак” и ще знае повече от “старото куче” ама ..... да те видим тебе....

п.с.2 скоро гледам 5к ще станат. Брех, че съм спамер.Глупав при това.

Мнението беше редактирано от emzo на 01.08.09 20:43.

01.08.09
21:55

Просто с един и същ режим с други бърнъри съм постигал много по-добри резултати. Отделно, че след като ползвах стимуланта получих бодежи в сърдечната област.

06.08.09
18:13

Какви звучни български думи само, бърнъри, мууд енхенсъри и т.н.

ВЕ

06.08.09
19:14

1. REDuction никъде не се продава разделен на дневна и нощна доза. Това съм го виждал само в един два сайта и те са направили специална поръчка за производство.
2. Дневната доза можеш да я комбинираш с OMEGA 3-6-9 на NOW и се получава много добър ефект
3. Как установи че си с много нисък процент мазнини?
4. Сигурен ли си че с тези 2-3 килца не си задържал вода?

Мнението беше редактирано от Велизар на 06.08.09 19:16.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1