Българин подобри рекорда за бързо отслабване

06.08.09
12:11

39-годишен таксиметров шофьор от пловдивското село Крислово успя да подобри световния рекорд по здравословно отслабване, като само за 10 дни с упражнения по 40 минути на ден е свалил 42 килограма.
Здравко Дзанев е един от най-тежките българи. Преди да стартира лечението си на 20 юли е бил 268.3 кг, които е натрупал от неправилни диети, съобщи Дарик радио. Заради теглото си той спял на фотьойл по 2-3 часа на денонощие, защото се задушавал, когато легне в хоризонтално положение. След 16 дни и 10 процедури, сега той тежи с 42.3 кг по-малко - 226 кг, спи в собственото си легло, дори споделя, че кара любимия си мотор, а автомобилът вече му е широк.
Етапите, през които е минал рекордьорът, са прочистване на организма, чрез което работата на сърцето, бъбреците и черния дроб се подобрява, йога упражнения, които възстановяват здравето на тези органи и пиенето на специален сироп, който повишава енергичността на човек, дори, когато не се храни.
Това е единственият в света начин за сваляне на колограми, при който няма „йо-йо” ефект, няма увисване на кожата, а килограмите се стопяват без лекарства, хирургически намеси и уморителни диети. Този вид отслабване не само премахва излишните килограми, но и чрез подходящи упражнения връща здравето.

Копирано от: http://dnes.dir.bg/2009/08/06/news4880993.html

Аз лично не вярвам :)

06.08.09
12:36

Е*ати глуостите пишат вече.
Здравословно ли ? Чудят се вече, какво да пишат.

06.08.09
12:41

Здравословно сваляне на 5 кг на ден :D :D

07.08.09
08:22

“Бах маа му” къде ще отиде тази кожа?

07.08.09
08:59

Гледах го тази сутрин по БТВ.
По-скоро слушах.Сега ще почне бум около магическия сироп.

Но на този човечец, трябва да му се обърне специално внимание от специалисти.Става дума за много излишно тегло.

Мен нещо ми замирисва на реклама някаква, като гледах вчера мнения по интернет новините, как сумати народ се интересува от този магически извънземен сироп ..

ЕД

07.08.09
10:44

Магическият сироп е Mitotropin + Cytolean V2 ;)

07.08.09
10:58

В този ред на мисли - SX ;)

Мислех, че магиите ги владее само Хари Потър и Бойко Борисов  :lol: .
Нищо чудно да е някой рекламен трик това сваляне. Нямам представа дали и как е било документирано, и доказан този подвиз.

07.08.09
13:27

Еее, колко забавни неща изпускам като не чета/гледам новини...

казано от Иван Шишманов на 07.08.09, 12:27:

Нямам представа дали и как е било документирано, и доказан този подвиз.

За да рекламираш и продаваш на балъците няма нужда нито да документираш, нито да доказваш. Снощи (тоест, за ~1 ден след новината в дир.бг) един човек ми разказа историята и ме пита какво може да е това чудо, че го заинтригували, като прочел и мислел да си намери и той :lol:  Какви ти доказателства, нужно е само да кажеш, че става лесно - хората ще се избият да го купуват, каквото и да е.
Трудът е направил от маймуната човек казват... чудно ми е обаче, при липсата на желание за труд дали ще се осъществи обратния процес? Като гледам, кой да прави хората на маймуни има - дали е въпрос на време?

07.08.09
13:28

И аз го слушах сутринта по btv.
Този човек изглежда отчайващо зле.
Но е факт, че при такива крайни случаи, трябват крайни мерки.
Според мен по-добре да си мисли, че пие ‘вълшебен сироп’ и да ходи на някакви не съвсем изяснени процедури за свиване на кожата, отколкото да го резнат и да му смалят стомаха до размер на напръстник...
Щото това е другото лечение на толкова затлъстели хора...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1