06.08.09
12:11
39-годишен таксиметров шофьор от пловдивското село Крислово успя да подобри световния рекорд по здравословно отслабване, като само за 10 дни с упражнения по 40 минути на ден е свалил 42 килограма.
Здравко Дзанев е един от най-тежките българи. Преди да стартира лечението си на 20 юли е бил 268.3 кг, които е натрупал от неправилни диети, съобщи Дарик радио. Заради теглото си той спял на фотьойл по 2-3 часа на денонощие, защото се задушавал, когато легне в хоризонтално положение. След 16 дни и 10 процедури, сега той тежи с 42.3 кг по-малко - 226 кг, спи в собственото си легло, дори споделя, че кара любимия си мотор, а автомобилът вече му е широк.
Етапите, през които е минал рекордьорът, са прочистване на организма, чрез което работата на сърцето, бъбреците и черния дроб се подобрява, йога упражнения, които възстановяват здравето на тези органи и пиенето на специален сироп, който повишава енергичността на човек, дори, когато не се храни.
Това е единственият в света начин за сваляне на колограми, при който няма „йо-йо” ефект, няма увисване на кожата, а килограмите се стопяват без лекарства, хирургически намеси и уморителни диети. Този вид отслабване не само премахва излишните килограми, но и чрез подходящи упражнения връща здравето.
Копирано от: http://dnes.dir.bg/2009/08/06/news4880993.html
Аз лично не вярвам :)
Гледах го тази сутрин по БТВ.
По-скоро слушах.Сега ще почне бум около магическия сироп.
Но на този човечец, трябва да му се обърне специално внимание от специалисти.Става дума за много излишно тегло.
07.08.09
09:49
Мен нещо ми замирисва на реклама някаква, като гледах вчера мнения по интернет новините, как сумати народ се интересува от този магически извънземен сироп ..
07.08.09
10:44
Магическият сироп е Mitotropin + Cytolean V2 ;)
07.08.09
12:27
Мислех, че магиите ги владее само Хари Потър и Бойко Борисов :lol: .
Нищо чудно да е някой рекламен трик това сваляне. Нямам представа дали и как е било документирано, и доказан този подвиз.
Еее, колко забавни неща изпускам като не чета/гледам новини...
казано от Иван Шишманов на 07.08.09, 12:27:
Нямам представа дали и как е било документирано, и доказан този подвиз.
За да рекламираш и продаваш на балъците няма нужда нито да документираш, нито да доказваш. Снощи (тоест, за ~1 ден след новината в дир.бг) един човек ми разказа историята и ме пита какво може да е това чудо, че го заинтригували, като прочел и мислел да си намери и той :lol: Какви ти доказателства, нужно е само да кажеш, че става лесно - хората ще се избият да го купуват, каквото и да е.
Трудът е направил от маймуната човек казват... чудно ми е обаче, при липсата на желание за труд дали ще се осъществи обратния процес? Като гледам, кой да прави хората на маймуни има - дали е въпрос на време?
И аз го слушах сутринта по btv.
Този човек изглежда отчайващо зле.
Но е факт, че при такива крайни случаи, трябват крайни мерки.
Според мен по-добре да си мисли, че пие ‘вълшебен сироп’ и да ходи на някакви не съвсем изяснени процедури за свиване на кожата, отколкото да го резнат и да му смалят стомаха до размер на напръстник...
Щото това е другото лечение на толкова затлъстели хора...