07.02.05
21:13
Темата е модерирана от Mr_Muskul
скоро ще ме оперират и ще прекъсна залата за 2 месеца.какво да вземам по време на възстановяването?за да не отслабна.амино,гейнер,протеин?кажете си мнението.също така ме посъветвайте след започването на тренировките отново с какво да стартирам?благодаря ви предварително!
Пишете на кирилица, многократно са ви правени забележки! Да не се повтаря!!
Mr_Muskul
08.02.05
15:13
от кво ще те оперират? питам от тази гледна точка, дали е препоръчително само да спреш сериозните тренировки в залата, или изобщо да не се натоварваш и движиш. Основното в период на застой е да се храниш добре, можеш да си вземеш аминокиселини, ако не е възможно да си набавяш достатъчно протеини от храната.
08.02.05
21:23
ще ме оперират от варикоцеле :( ако знаеш нещо по подробно помагай че др. не са компетентни явно.
08.02.05
23:11
доколкото знам операцията от варикоцеле не беше нещо сериозно (става въпрос за разширени съдове, нали?). като след сяка операция ще ти забранят залата сигурно, така че поне 2-3 след оперирането ще трябва да почиваш. храни се често и качествено, гледай да не се залежаваш, но и да не се напрягаш, за да не стане беля....както по-горе ти казах, можеш да вземеш аминокиселини, според мен нищо друго не ти трябва, щом си си вкъщи и се храниш добре. толкова мога да ти кажа аз, сигурен съм, че лекарите също ще ти препоръчат това-онова, а е логично те да знаят повече от мен, затова ги послушай ! ако имаш да питаш нещо друго - давай, ще се опитам да съм полезен, доколкото мога
08.02.05
23:23
благодаря ти мн wow!имаш впредвид 2-3 месеца нали?при полужение че съм ектоморф по зле ли ще се отрази на отслабванетол.а доколкото до варикоцелето-да точно това е.кащи ми нещо повече ако се сешташ.