08.02.05
02:09
Седмица 1 10мг метан
С 2 15 метан 50 нандролон
С 3 20 метан 100 нандролон
С 4 30 метан 150 нандролон
С 5 30 метан 200 нандролон
С 6 20 метан 200 нандролон
С 7 15 метан 150 нандролон
С 8 10 метан 100 нандролон
С 9 50 нандролон
Ако има значение, на 22 години съм. Цикъла ми е първи. Нямам проблем с акне.
Четох стари теми, но не можах да намеря това, което ме интересува.
Предварително благодаря на всеки, който ми помогне:-)
08.02.05
12:48
—-
08.02.05
15:16
Малеее по-голяма глупост не бях чел! Интересно защо не си ги чел из нета тия щуротии. megane тва да не те обърква, не е вярно!
Ако под нандролон се подразбира нандролон деканоат, мисля че тази схема има уникален дизайн!
Направена е така че да гарантира загуба на поне 50% от постигнатото! :(
Също така няма да се учудя ако имаш и смущения в либидото.
Как стигна тази схема на прием?
[quote author=“megane”]Седмица 1 10мг метан
С 2 15 метан 50 нандролон
С 3 20 метан 100 нандролон
С 4 30 метан 150 нандролон
С 5 30 метан 200 нандролон
С 6 20 метан 200 нандролон
С 7 15 метан 150 нандролон
С 8 10 метан 100 нандролон
С 9 50 нандролон
Ако има значение, на 22 години съм. Цикъла ми е първи. Нямам проблем с акне.
Четох стари теми, но не можах да намеря това, което ме интересува.
Предварително благодаря на всеки, който ми помогне:-)
Изследванията са най-добрия вариянт, но вече е късно.
В краен случай ще се натъпча с Карсил.
Мерси пич
Да, нандролон деканоат е. Кажи какво не ти харесва в схемата. Сега съм в 4тата седмица. Още не съм си бил нандролона. Кажи според теб как трябва да я довърша и с кои протектори да се оправя:-))
Честно казано в последните дни може и да си внушавам, но малкия по-рядко почна да става. На всичко отгоре оная вечер видях, че за разлика от друг път като свърших съм пуснал по-малко течност. И някаква лека болка има отляво, не знам, може би е внушение.
Ще се радвам, ако ми помогнеш.
Аз бях решил да взимам само метан, но един доста опитен билдер ме посъветва да включа и нандролона и ми направи тая схема
Аман от “опитни”.. повечето “опитни” са гадни ко*елета, които са си навредили на себе си.. и няма да се посвинят да прецакат и някой друг.. но в повечето случай това психозависими индивиди които искат да прецакат и други хора. Като правите нещо го правте като хората за да няма повече смъртни случаи.
нема логика в схемата с нандролоне според мен
много зле си изградил схемата си братле
08.02.05
19:57
—-
08.02.05
20:15
Така по ред на номерата ще карам с разясненията:
1the_Doc съгласен съм с теб този цикал ми се вижда отврат !!!
2maxx_muscular Братле доста информация съм прочел и доста стероиди съм взел! И батка казвам ти, че грешиш с тия просташтини щото този културист може и по 2 грама метан да взема, но ходи го виж дали има психика и черен дроб :))) То в днешно време не е важно колко си добър, а колко може да ти понесе дроба :))
3Протекторите трябва да се вземат през целият цикал и около 6 седмици след него. Има качествени протектори, но карсила и лиф 52 са ефтини.
4Сприй нандролона 3 седмици преди метана!
5Поне една седмица да си на 5мг метан!
Значи пич, да разбирам, че ще е добре да взема 9тата седмица по 5мг метан. И да спра нандролона на 6тата. Дотогава кви дози да праскам?
Кажи ги добрите протектори. Кинтите нямат значение
10х предварително
П.С. Попринцип съм избухлив, понякога и от едно кафе се паля. Като пих ефедрин откачах. Предупредиха, ме че сега пак ще има екстремни моменти. Досега се чувствам по-спокоен отвсякога.
09.02.05
09:37
[quote author=“megane”]Значи пич, да разбирам, че ще е добре да взема 9тата седмица по 5мг метан. И да спра нандролона на 6тата. Дотогава кви дози да праскам?
Кажи ги добрите протектори. Кинтите нямат значение
10х предварително
П.С. Попринцип съм избухлив, понякога и от едно кафе се паля. Като пих ефедрин откачах. Предупредиха, ме че сега пак ще има екстремни моменти. Досега се чувствам по-спокоен отвсякога.
Батка не е етично да ти пиша стероидни цикли и т.н. щото може да ти стане нещо и после някав си смотан потребител ти дал савети да взимаш еди кво си. Емии не е етично ве.
Дозите сам си прецени и това са ми саветите, както ти си ги разбрал за да запазиш повече от постигнатото!
Протектори еми има батка хубави има сякви си там руски и американски боклуци отиди в аптеката и искаи нещо против отравяне или за черният дроб и ще видиш какво имат. Имаше някво си на софарма за смъртници при, които се цели яко изчистване на организма и подпомагане на черният дроб, но го забравих какво беше, а и сигорно може и да е опасно.
Да ве батка яко психиката щото тва си е тесто, а и смятай, че ще ти разнебити хормоналният баланс яко кортизол и адреналин ще се секретират защото организма ще иска да възтановява баланса и просто ще има превъртане! Мога да ти расправям случки от стероидите до утре!
Здравей,
Както написа колегата не е етично аз да ти давам схема на прием, най-малкото защото за разлика от лекарите в лечебните заведения аз не нося никаква отговорност за написаното от мен.
Това което мога да споделя са някои мой съображения, а ти сам ще прецениш какво да правиш.
И така по ред на номерата:
1. Аз задължително бих си направил изследвания преди да почна цикъл. Ако потърсиш във форума в един пост съм ги написал какви точно и колко струват в Цибалаб. Ако някои си мисли, че този ми съвет е излишен и можете да не се съобразявате с него, то няма смисъл и да четете по-нататък, вероятно всичките ми съвети и знания ще са ви излишни. :(
2. Първия цикъл, особенно ако съдържа метан/бионабол/дианабол НЕ е добре да продължава повече от 4-5 седмици. Натоварването на черния дроб е голямо и протекторите са задължителни. (или поне аз така смятам защото съм от старата школа)
3. Няма смисъл да се прави пирамида с Дека! В конкретния случай това има разрушителен ефект! Последната доза на Дека да е максималната (от 200мг в случая). Грешката която е допусната в случая е че дозите от (150 донякъде), 100 и 50мг вече не оказват анаболен ефект, т.е. от тях няма полза. За сметка на това обаче те пречат на възстановяването на оста ХЩТ и гарантират преобладаването на катаболни процеси в организма за дълъг период от време (около 60 дни). Всичко това ще ограби по-голяма част от така трудно постигнатия напредък. Накрая ще имаме класически случай: Резултата от схемата е никакъв!.
Надявам се, че съм бил полезен!
Аз така и не разбрах как точно си стигнал то тази схема?
Здравейте,
благодаря ви за мненията и съветите. Знам, че каквото и да става аз си нося отговорността.
1. Ясно е, че е хубаво да се направят изследвания и всичко да е под наблюдение. Направих грешка. Избързах.... изложих здравето си пред риск.... кофти работа.
2. Идеята ми беше да направя леко цикълче само с метан... ама взеха, че го украсиха с тоя нандролон.
3. Сега да прасна 5та и 6та седмица по 200 и да продължавам само на метан. ОК. Аз попринцип не се интесерсувам от стероиди. Доверих се на хора които от години с това се занимават. Не искам да казвам имена, но сте чували за тях. Не знам защо така са объркали нещата.
Мерси ти още веднъж за съветите и насоките:-)
11.02.05
23:02
WTF :?: