03.08.09
19:55
Здравейте,
На кратко казано, за РД, получих подарък - боксов чувал. Оригинален “Петра”, червен на цвят, около 130 см, тежък около 30 кг. Не е използван изобщо. Проблема е, че живея под наем и не се чувствам удобно да пробивам тавани и стени и да търся къде да го закачам, освен това размерите му не позволяват да се вмести в толкова малки стаи, нито имам двор, в който да го закача. Излишен ми е някак си. Обаче ми е подарък и не искам да го продавам.
Предложението ми е следното, ако някой има излишни гири, пудовки, ластици или нещо подобно, което да става за домашно ползване, може да се споразумеем по някакъв начин. Не държа размяната да бъде с точния ценови еквивалент на чувала. Просто ми се иска да го заменя с нещо по-използваемо и практично.
Това е точния модел, предполагам е купен от същия магазин.
http://sandex-sport.com/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=1426&Itemid=12
04.08.09
12:15
Ами дай да се догворим нещо,нямам какво да ти дам защото ходя на зала и не тренирам в нас но мога да го купя?
Не мога да го продам за пари или заменя за нещо, което не е за спорт. Подарък ми е!
07.08.09
16:45
Имам 2 гири над 10 , щанга над 20 ?
Мнението беше редактирано от TrainHard на 07.08.09 16:46.