08.08.09
09:32
Здравейте на всички
Сигурно тази тема е говорено и говорено обаче вече излизат и излизат нови и нови и искам да ми препоръчате
какво да вземам за МАСА ,
с 2 думи искам да кача маса , ям много ама не помага кои знай колко
и сега мисля да вземам някакви хр. добавки - обаче нз какви щото то постоянно нови и много видове и нз кои са хубави и кои не са
Предполагам тука ще можете да ми препоръчате някакви.ДА отбележа не съм фитнес манияк искам просто някакви добавки за маса да пия секи ден и даи боже някой друг килограм,В момента не тренирам но мисля след 1-2 месеца да почна ей така колкото да се оформя и така. Обаче не искам някви с странични ефекти и блбла , искам да са нормални и полезни , не да ми се цепят рацете и глупости такива , просто искам маса ,
(В аптеката ми препоръчаха БиОГАМЕ -СупЕРМАСС 2100 ама четах тука и гледам че не е хубав )
Това е.
Мерси на тези които напишат по нещо.
08.08.09
09:34
Български добавки - не си купувай!
На колко години си, колко кг, колко време ти е стажа?
Сигурен ли си, че хранителният ти план е наистина добър?
Колко килограма искаш да качиш и защо не тренираш?
казано от Aleksandar Marinov на 08.08.09, 09:34:
Български добавки - не си купувай!
На колко години си, колко кг, колко време ти е стажа?
Сигурен ли си, че хранителният ти план е наистина добър?
Колко килограма искаш да качиш и защо не тренираш?
На почти 20 съм , около 63-65кг.
Кои знай къв хранителен режим нямам , просто си ям много и всичко каквото ми се яде
Ако може и някой план да преперъчате няма да е зле :)
Искам да кача маса на рацете защото са много слаби и тънки :Д , сега не тренирам защото постоянно пътувам и не се спирам на едно място но към септември мисля да се местя вече за постоянно във варна и тогава да почна да тренирам малко по сериозно :)
ПРосто искам маса на ръцете и като цяло може би едно още 10 килограма няма да е лошо :)
08.08.09
10:48
Вземи си гейнер,наблягай на месото и зеленчуците.Яж и сладки неща тъй като те също доста качват мазнини които ще са ти от полза.
казано от Г-н Щанга на 08.08.09, 10:48:
Вземи си гейнер,наблягай на месото и зеленчуците.Яж и сладки неща тъй като те също доста качват мазнини които ще са ти от полза.
+1 Но вместо мазнини - кафяв ориз, пълноръзнести изделия и картофи ,,
Половината хора в този форум са от Варна.. а 9/10 от форума искат ‘’ масивни ръце ‘’ ... да ви имам приоритетите..
Тоя гейнер има ли страничен ефект ??
ако няма може ли ми дадеш линк или нещо да видя кой гейнер да си купя , не вярвам да има само един вид :)
Мерси много г-н Щанга :)
Мнението беше редактирано от kOoZiN на 08.08.09 11:10.
08.08.09
11:10
Почти 100 % съм сигурен че няма страничен ефект.
Странични ефекти няма.Иначе гейнери много- Up your mass,Mutant mass,Reflex за мен са най-добре.Гледай дозите и не пести!А и храната е най-важна, постарай се да хапваш 4-5 пъти освен гейнера и то не кроасани и дюнери.Като започнеш да тренираш ще видиш по-добър ефект, затова действай
Само да с преместя във варна и почвам работа и почвам сероиозно . Дано до другия месец да стане :)
От каква ползва ще са му тези мазнини после?Да губи после 2-3 месеца в диета да сваля?
08.08.09
16:44
казано от Biad__ на 08.08.09, 16:36:
От каква ползва ще са му тези мазнини после?Да губи после 2-3 месеца в диета да сваля?
Ами ти тъп ли си или си Увца.Помисли малко и ще разбереш за какво ще са му от полза.Маса да не се качва само с протеини бре.Също така и качва силата много.
Мнението беше редактирано от Г-н Щанга на 08.08.09 16:45.
казано от Г-н Щанга на 08.08.09, 16:44:
Ами ти тъп ли си или си Увца.Помисли малко и ще разбереш за какво ще са му от полза.Маса да не се качва само с протеини бре.Също така и качва силата много.
Поредното глупаво изказване.Не! Не яж сладки изделия и други боклуци! Като качи сланина по-добре и ще е ?! ?! ?! ?! ?! За енергия яж въглехидратни с нисък ГИ - овес, кяфяв ориз,пълн.хляб,боб леща и др. Никой не казва, че се качва само с протеини!Маса не се качва с кроасани и вафли.
Мнението беше редактирано от Владимир на 08.08.09 17:12.
Мазнините са важно,но полезните такива,опрделено в сладкишите няма такова нещо а само -бързо усвояеми въглехидрати,от които има нужда само след тренировка.
От доста време ти следа постовете. Добре е да почетеш преди да започнеш да коментираш нещата. Имаш много малко опит.
П.С. Прочети подписа ми.
08.08.09
19:47
казано от tonu на 08.08.09, 19:18:
От доста време ти следа постовете. Добре е да почетеш преди да започнеш да коментираш нещата. Имаш много малко опит.
П.С. Прочети подписа ми.
Е ако кажете че от сладкото не се повишава силата незнам с какви хора контактувам тук.Организма си има нужда от сладко.Не съм казал да се тъпчете но е хубаво да се ядат.Впорчем опита ми е 4гд.
Мнението беше редактирано от Г-н Щанга на 08.08.09 19:47.
казано от Г-н Щанга на 08.08.09, 19:47:
казано от tonu на 08.08.09, 19:18:
П.С. Прочети подписа ми.Е ако кажете че от сладкото не се повишава силата незнам с какви хора контактувам тук.Организма си има нужда от сладко.Не съм казал да се тъпчете но е хубаво да се ядат.Впорчем опита ми е 4гд.
Щом казваш че организма има нужда от сладко, то тия 4 години си ги пропилял само ...
Щанга, наистина може да прочетеш малко литература по въпроса преди да даваш мнения защото голяма част от тях са некомпетентни и само объркваш питащите.
Сори че съм директен, но говориш глупости.
08.08.09
20:15
казано от kao на 08.08.09, 20:08:
Щанга, наистина може да прочетеш малко литература по въпроса преди да даваш мнения защото голяма част от тях са некомпетентни и само объркваш питащите.
Сори че съм директен, но говориш глупости.
Информацията която ми беше доставена на мен от познати се оказа,недостоверна.Вземам си думите обратно,късно но карай.
08.08.09
20:17
Щанга ти си феномен , човече! Качи някоя снимка в галерията си и ние да поцъкаме с език как си направил мускулите със сладки!?
08.08.09
20:19
казано от Велизар на 08.08.09, 20:17:
Щанга ти си феномен , човече! Качи някоя снимка в галерията си и ние да поцъкаме с език как си направил мускулите със сладки!?
Ами виж де несъм те спрял :D