как да разбера дали претренирам?

04.02.05
15:50

винаги след гърди или гръб имам ужасна мускулна треска. докато тренирам пък имам чувството че не се натоварвам като хората. на другия ден немога да се движа. тренирам ги веднъж седмично. за гърди 6х8 от прав лег, 3х8 полу-лег. за гръб 6х8 чукове и 3х8 с дъмбел.

незнам вече. мускулната продължава 4-5 дена. трябва ли да зачестя тренировката или незнам..
помогнете.

04.02.05
15:51

А кога ти минава мускулната треска?

WO

04.02.05
15:53

виж преди 2 дена някъде ми се разясни ? с мускулната тема и то мн добре...потърси темата във форума, за да не я преразказвам(може да  сбъркам нещо)

04.02.05
17:02

Незнам,ама аз го имам същия проблем.Ама като ти гледам програмата 9 серии за гърди...хич не мисля че можеш да претренираш(аз правех 16-17,ама сега са12-13 и е по добре)Така че не мога да ти кажа да намалиш сериите.А от колко време тренираш?

04.02.05
17:21

[quote author=“Martin87”]Незнам,ама аз го имам същия проблем.Ама като ти гледам програмата 9 серии за гърди...хич не мисля че можеш да претренираш(аз правех 16-17,ама сега са12-13 и е по добре)Така че не мога да ти кажа да намалиш сериите.А от колко време тренираш?

година и половина интензивно. иначе от малък :)

WO

04.02.05
17:55

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=3990
ето, задълбай в мнението на YODA и си отговори на  :?:

09.02.05
11:27

Аз осещях същата болка в трицепса,но тва беше още когато тепърва навлизах в нещата.Ти сам ще си усетиш когато си го пренатоварил,ще изпиташ болка и ще разбереш.Не е мн добре да пренатоварваш. :)

10.02.05
00:11

при претериране - отпадналост ,нежелание за физическа работа,тренировка , раздразненост и др.

10.02.05
01:47

Първият и най-важният симптом е загубата на сила.Ако качваш сила,няма начин да си претренирал

SS

10.02.05
19:35

Почини седмица. Ако качиш килца, определено си претренирал.

11.02.05
01:40

4-5 дни ми се вижда много за стажа ти, но ако не губиш сила и качваш маса (ако това ти е целта,разбира се) да не те притеснява. Иначе не е проблем, че не усещаш гърдите и гърба при тренировки. По принцип лежанката не се усеща така директно,както напр. флайсовете и кросоувъра, същото еи с гърба щом не правиш тяга, набирания.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1