Внезапна болка в ходилото

09.08.09
12:29

Здравейте днеска докато си правех кардиото на пътеката изведнъж ме заболя ходилото от външната страна. Не спрях .... продължих да бягам. След като се прибрах започна да ме наболява доста и сега като ходя ме боли много. Точно външната страна като стъпя и .....
На някои случвало ли му се е?

09.08.09
12:55

Иди на доктор!Тук трудно ще намериш компетентно мнение.

09.08.09
13:03

Напълно подкрепям, тук не е личния кабинет на Д-к Иванов /измислих си го/.

09.08.09
13:53

Д-р? не Д-к

ПИ

09.08.09
13:59

И мен ме е боляло там .. за няколко часа ще отмине ;)

MO

09.08.09
17:27

Божее кви хора сте вие бе ? Само леко да ви заболи нещо и веднага почват да разпитват кво може да и е .. божее..

Мнението беше редактирано от mondors на 09.08.09 17:27.

09.08.09
17:37

Скискането на зъби не винаги те прави мъж ! Много пъти си патиш и излиза[ глупак ! По-добре да пита , защото като тръгне да кляка утре ще стане още по-лошо!

Мнението беше редактирано от Владимир на 09.08.09 20:33.

09.08.09
19:59

Странното е че продължава да ме боли ... мисля да го намажа с нещо, а утре да пропусна тренировката...

MO

10.08.09
06:50

казано от Владимир92 на 09.08.09, 17:37:

Скискането на зъби не винаги те прави мъж ! Много пъти си патиш и излиза[ глупак ! По-добре да пита , защото като тръгне да кляка утре ще стане още по-лошо!

Добре ако мен ме болеше нещо щях да ида на лекар, не да пускам тъпи теми из нет пространството по форумите  ” какво може да ми има ” се едно, че всички сте гадатели.

10.08.09
15:38

Здравейте
днеска бях на ортопед оказа се, че арката на ходилото ми е твърде “висока” т.е имал съм обратното на дюстабан и тежеста се разрепеделя неравномерно по ходилото и се е получило възпаление. Изписа ми мазила и ортопедични стелки, които трябва да ги нося докато ходя на фитнес, а и изобщо при всеки удобен случай. Също ми забрани да ходя на фитнес за около 2 седмици, но мисля да не го послушам. Ще ходя, но няма да правя кардио и много натоварващи краката упражнения.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1