AminoAcid 2700

07.02.05
17:03

Смятам да ги взема тея прословути АА , но въпроса е да не са някои големи токмаци да не могат да се пият, че както смятам да пия по 4 преди тренировка...

07.02.05
18:42

ахахах огромни са

07.02.05
21:19

е че са големички големички са ама не е мн трудно да ги преглътниш виждал сам и по-големи  :D аз сам доволен от тях мн добре ме възстановяват...апак за приема не са толкова големи споко

MI

08.02.05
19:56

Аз лично тях използвах и имах напредък в тренировките и възтановяванваето . А това че са огромни , да не те плаши- разрежи таблетка на две части , но аз мисля че ще се справиш и без “тази процедура”.
по-здрави

08.02.05
21:30

бате ми аз си ги хрупам кат бонбонки бе :) е верно имат малко гаден вкус ма като ме хване злобата в залата хич не му обръщам внимание :twisted:

09.02.05
00:00

По-добре ги дъвчи.Малко са твърди и имат горчив вкус,но това да не те плаши.Колкото е по-горчива аминокиселината,значи е толкова по-силна!

09.02.05
12:45

Пробвах да ги гълтам цели наистина няма проблем , но предпочитам да ги схрускам преди това въпреки вкуса.Слава богу не се оказаха такива каквито си мислех...

08.03.05
12:02

скоро надявам се ще можеш да ни кажеш имат ли ефект.
аз до са амино не сам пил обаче все повече се убеждавам, че е добре да си зема. :) с мнението си можеш да ме насочиш :!:

08.03.05
14:12

[quote author=“Sisq0”]Пробвах да ги гълтам цели наистина няма проблем , но предпочитам да ги схрускам преди това въпреки вкуса.Слава богу не се оказаха такива каквито си мислех...

Така се усвояват и по-добре!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1