07.02.05
17:03
Смятам да ги взема тея прословути АА , но въпроса е да не са някои големи токмаци да не могат да се пият, че както смятам да пия по 4 преди тренировка...
е че са големички големички са ама не е мн трудно да ги преглътниш виждал сам и по-големи :D аз сам доволен от тях мн добре ме възстановяват...апак за приема не са толкова големи споко
08.02.05
19:56
Аз лично тях използвах и имах напредък в тренировките и възтановяванваето . А това че са огромни , да не те плаши- разрежи таблетка на две части , но аз мисля че ще се справиш и без “тази процедура”.
по-здрави
бате ми аз си ги хрупам кат бонбонки бе :) е верно имат малко гаден вкус ма като ме хване злобата в залата хич не му обръщам внимание :twisted:
По-добре ги дъвчи.Малко са твърди и имат горчив вкус,но това да не те плаши.Колкото е по-горчива аминокиселината,значи е толкова по-силна!
Пробвах да ги гълтам цели наистина няма проблем , но предпочитам да ги схрускам преди това въпреки вкуса.Слава богу не се оказаха такива каквито си мислех...
скоро надявам се ще можеш да ни кажеш имат ли ефект.
аз до са амино не сам пил обаче все повече се убеждавам, че е добре да си зема. :) с мнението си можеш да ме насочиш :!: