Seriozen Zastoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Темата е заключена.
LO

09.04.04
20:32

Здравейте на всички
Имам проблем със сериозен застоий
Тренирам от около 2 години по следния на4ин
1 Гърди бицепс
2 Гръб трицепс
3 По4ивка
4 Рамо крака
5 По4ивка
На 2-3 месеца сменям сплита с друг ,всеки ден  ям по 5-6 пъти
след тренировка пия Суровата4ен Протеин на Нутрим ,следобед също
както и преди лягане Про 90 на Нутрим
Достигнах размери който не мога да променя от 1 година
40 рака ,112 гръб на 87кг и висо4ина 191
4удя се какво да измисля за да тръгне растежа !!!!!!!!!!!!!!
Ако имате идеи казвайте!!!!!!!!!!!!!!!!!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:23.

09.04.04
22:31

1. Kreatin probval li si?
2. Moje bi problema e v dietata ti(znae6 go tova, 4e vupreki, 4e iade6 po 5-6 puti na den moje da ne e ka4estvena…bla..bla)
3.Uveli4il li si silata za tazi 1 godina? Ako vdiga6 po tejko niama na4in da ne nastupi rastej.

10.04.04
00:03

Имаш тренировъчния стаж, така че ако си ми чел други постове сега е момента да вкараш малко разнообразие с методи които повишават нивото на тренировката, като супер серии, дроп серии, частични повторения, форсирани повторения и т.н. Нооо.. ако си ги правил досега често, то те няма да ти помогнат много! Тогава истината ще да е само в яденето (може да ми погледнеш и подписа долу)

10.04.04
02:30

dai malko po golemi tejesti 6-8 povtoreniq. mejdy gurba i bicepsa trea da napravish edin den zashtoto gurba natovarva i bicepsa i moje da go pretovarvash.

LO

10.04.04
08:45

Смятам да сменя програмата за да има пове4е по4ивка за
възтановяване, да правя серии на ръба на травмата и да ям пове4е
въдлехидрати защото от белтак го докарвам
Мерси за съветите на вси4ки!!!!!!!!!!!!!!

10.04.04
13:04

Nai dobre si wzemi 1 sedmica pochiwka.Naprawi si neobhodimite promeni w programa i dietata i pak se wyrni w zalata i uspeh.

ВН

10.04.04
13:56

Седмица почивка, 3 седмици активна деадаптация (друг вид спорт, като плуване например) и пак си в залата с нова програма, нов хранителен режим. Ще потръгне няма начин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1