Добре ли е като за начало :?

CE

11.08.09
10:53

Здравейте , значи смятам че е крайно време да започна да правя нещо с тялото си да придобие горе голу някакъв вид . За начало смятам да започна със качване на килограми съчетано със лека тренировка.На 18 години съм 174 см 63кг И смятам да започна с този хранителен режим :

закуска:
9:00 Овесени ядки (150гр) + кисело мляко (ако може да ми кажете горе долу каква масленост)
10:00 3 яйца + 2 бр. препечени филийки хляб

обяд:
12:30 Готови пилешки крица  (излиза ми доста изгодно мога да си ги взимам всеки ден)
+ 2 бр. препечени филийки хляб
13:30 Ориз или картофи

следобяд:
17:30 Сандвич (можеби домат / кашкавал(сирене) и някакъв колбас)
+ някакви плодове

вечеря:
времето за вечеря... можеби около 21-22:00
ориз или картофи със пилеко или свинско месо
+ салата ( домати /краставици)

чудя се по кое време да вмъкна тренировката :
50-60 мин кръгово
коремни преси / лицеви опори / набирания

ПС: знам няма протеин , за сега няма и да има поне около месец можеби 2

CE

11.08.09
11:43

ок мерси  за корекциите , значи за тренировката имам предвид
по 1 серия коремни лицеви и набирания без почивка след това 60-70 сек почивка и отново

бих се радвал да видя още някое мнение

11.08.09
12:06

Освен това което те посъветваха е хубаво и да добавиш едно хранене между 17:30 и 22:00 че си е сериозна дупка според мен.В менюто, което си написал липса месо,извара,риба,мляко, хубаво е да разнообразяваш.От това, което си написал като кръгова тренировка разбирам, че ще правиш упражненията у вас, съветвам те да започнеш да ходиш на зала

CE

11.08.09
12:19

казано от jomo на 11.08.09, 12:06:

Освен това което те посъветваха е хубаво и да добавиш едно хранене между 17:30 и 22:00 че си е сериозна дупка според мен.

мислех че ще е добре да има няква почивка , а и все пак малко личин живот ( ако и тогава включа нещо да съм си у нас приятелката ми ще ме убие :D ) обикновенно в това време не съм си у нас и на вън продават само боклуци за ядене..

казано от jomo на 11.08.09, 12:06:

От това, което си написал като кръгова тренировка разбирам, че ще правиш упражненията у вас, съветвам те да започнеш да ходиш на зала

чесно да ти кажа не съм фен на тежестите бих предпочел лостовете и успоредки , след време мисля да включа и кофички към тренировката , но за сега само това защото ще го правя само в къщи ( имам лост на двора )

обмислям да прибавя и едно бягане но незнам дали няма да пречи на качването на килограмите на този етап

CE

13.08.09
14:05

казано от HealthStore Консултант на 13.08.09, 10:17:

Няма как да не си фен на тежестите, тъй като дори и упражненията със собствено тегло са си тежест ;) 
.

хаха тук малко бъркаш , но както и да е ;) само да питам последно , има ли нещо което нетрябва да ям , нещо което ще ми попречи на качването на килограмите или нещо такова...

CE

13.08.09
14:24

окей , значи остава това

закуска:
9:00 Овесени ядки (100гр) + кисело мляко  3 яйца + 2 бр. препечени филийки хляб със сирене

обяд:
13:00 Готови пилешки крилца (или пилешки пържоли , може и риба)
+ 2 бр. препечени филийки хляб
+ гарнитура ( ориз или картофи )

тренировка:
16:00 коремни преси / лицеви опори / набирания (около час)

следобяд:
17:30 Сандвич ( пълнозърнест хляб , фъстъчено масло и месо (може и сирене) )
+ плодове
+ ядки

вечеря:
21-22:00
ориз или картофи със пилеко или свинско месо
+ салата ( домати /краставици)

Утре отивам на море и като се върна след седмица почвам :) Дотогава някой ако иска може да направи и други корекции ;)

ST

14.08.09
10:31

Изобщо недей да ядеш свинско!Наблягай само на пилешко и риба.

14.08.09
10:51

казано от syn tze на 14.08.09, 10:31:

А защо да не яде свинско ?

14.08.09
11:38

Хапвай всякакво месо !
За предпочитане е телешко и риба.
Ако можеш всеки ден ги сменяй.
Колбасите по добре ги избягвай!

Мнението беше редактирано от Ivan Boichev на 14.08.09 11:39.

казано от syn tze на 14.08.09, 10:31:

Яж си свиснко без да се притесняваш. :)

CE

14.08.09
18:40

хах .. определено успявате да ме обърката с това какво да ям и какво не =)

14.08.09
23:01

Свиквай, от 10 души ще чуеш 20 различни мнения :)
Яж си свинско, аз само на такова карам в последно време.

15.08.09
09:24

х2, основно свинско и сьомга, от време на време взимам пилешко за да разнообразя но тогава падаш много на калории. Т.е. Яж свинско и не робувай на митове и легенди, .......

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1