11.08.09
15:03
Здравейте !
Колебая се кой от двата продукта да си взема дали ССЕ на PrimaForce или BIOTECH USA TECH CREATINE PH-X(който вече съм го пробвал и останах много доволен качих доста сила и също някой друг килограм:)
Искам да се изкажете предимно за ССЕ-то и при това хора който са го ползвали !
Какво постигнахте с него?
Благодаря ви предварително :)
11.08.09
15:14
За ЦЕЕ бих казал добър продукт!Аз лично изкарах два едномесечни периода с него.Впечатления:
1) Възстановява малко,но не очаквай чудеса.
2) Дава сила и почва да се чувства още от първия прием.Интересен ефект при мен, и доколкото си спомням и Оранйе беше споменал нещо подобно,че силата продължава да расте и след спиране на приема.
3) Не натрупва вода.
4) На прах има отвратителен вкус,но се свиква.
5) излиза изключително евтино.Една кутия 250 грама стига за четири месеца(два приемаш,два почиваш),което излиза близо 11 лева на месец при цена от 43лв.
6) Докато го приемах,се потях изключително много.Бях се превърнал в малката амазонка.Също така се запасявай с повече вода за тренировката.
Съветът ми, взимай примафорс :)
11.08.09
15:52
Може и мнението ми да се счита за спам, но на твое място не бих сменил продукт от който съм доволен.
казано от RogerF на 11.08.09, 15:14:
За ЦЕЕ бих казал добър продукт!Аз лично изкарах два едномесечни периода с него.Впечатления:
1) Възстановява малко,но не очаквай чудеса.
2) Дава сила и почва да се чувства още от първия прием.Интересен ефект при мен, и доколкото си спомням и Оранйе беше споменал нещо подобно,че силата продължава да расте и след спиране на приема.
3) Не натрупва вода.
4) На прах има отвратителен вкус,но се свиква.
5) излиза изключително евтино.Една кутия 250 грама стига за четири месеца(два приемаш,два почиваш),което излиза близо 11 лева на месец при цена от 43лв.
6) Докато го приемах,се потях изключително много.Бях се превърнал в малката амазонка.Също така се запасявай с повече вода за тренировката.Съветът ми, взимай примафорс :)
Качи ли маса ? Аз принципно като приемам креатин средно си качвам по 2см на рацете!Много хора сега ще кажат защото си се бил натъпкал с вода,самоче не съм съгласен понеже попринцип не се наливам с вода по макс 2литра на ден което рядко постигам.И другото запазвам си после постигнатото с месеци напред :) Също така да оточня,че нямам възможност за добавки и залагам на ядене и през 2-3 месеца на креантинче :)
Също очаквам да се изкажат други които са ползвали продукта
казано от Иван Шишманов на 11.08.09, 15:52:
Може и мнението ми да се счита за спам, но на твое място не бих сменил продукт от който съм доволен.
Напълно съм съгласен с теб :) Самоче идеята ми е следната понеже ще комбинирам продукта със Слин-сане и ако взема монохидрат ще бъдя супер уязвим към нацепване на кожата :(
11.08.09
16:25
При първия прием по време на ВВД бях в нещо като застой и определено с ЦЕЕ излязох от него.Качих,но не много,по-скоро ако качиш от него ще е чиста мускулна маса.Трябва да имаш наум,че с ЦЕЕ може и да не качиш толкова, колкото с монохидрата.
Иначе комбинация със Слин Сейн е доста добре.Аз правих точно така по време на втория прием на ЦЕЕ,но тогавах свалях и за маса не може да става дума,но силата ми скочи доста.
11.08.09
16:53
vaseto89 , ако не задържаш вода от моното, комбинарй си спокойно с него Slin-Sane.
Ако задържаш вода то тогава избора ти е CEE на Primaforce. Толкова лесно е :)
Не съм пробвал другият продукт, но и аз бих те посъветвал да вземеш на ПримаФорс. Мноооооого съм доволен от него - маса не знам, може и да съм качил малко, но на кантара имаше само 1 кило разлика, сила доста качих може би около 30 - 35% на абсолютно всички упражнения - интересно е наистина това, че след като го изпих силата не спадна ами продължи да се покачва, но при мене това може би се дължи на факта, че около 2 седмици след като го спрях почнах ВВД и заради това няма спад в силата.