10.08.09
19:03
Здравеите!Искам да попитам има ли някакво значение как подред ги правя упражненията за корем ? Също така на кое упражнение по колко серии правя и с какви повторения ? Като правя главните мускулни групи(гърди,ръце и другите) като почна едно упражнение правя 3 серии и тогава почвам друго.Интересува ме при корема пак ли така 1 упражнение 3 серии , или няма никакво значение ?Също така приемам и съвети за добре оформен корем,задължително оформен,на плочки не наблягам.Другото което е преди бягах 3-4 пъти и след това ме домързя нещо.Иначе зала 8 месеца ходя и всеки път правя корем.Това вредно ли е всеки път да се прави корем по 10 мин и малко колело ? Също така бягането трябва ли да има някакъв режим ? Примерно 1 ден бягаш 1 ден почивка или няма значение ?Как ми препоръчате да бягам ? Как е по правилно да правя всички упражнения за корем едно след друго или по 1 минута почивка след упражнения или серия ? Благодаря предварително за отговорите!
П.С Извинявам,се на модераторите за причиненото удобство ако съм объркал къде да сложа темата.
Бургаски, много мислиш пич.
Ако сегашните ти резултати отразяват желанията ти за тяло какъв е проблема?
Не можеш да оформяш корема си.Или растеш и се вижда или имаш голяма плочка.Тренирай го по-малко и по тежко.Упражнения подбирай според това кое ти действа, а не кое е казал някой друг.
11.08.09
09:31
казано от -razoR- на 10.08.09, 19:32:
Бургаски, много мислиш пич.
Ако сегашните ти резултати отразяват желанията ти за тяло какъв е проблема?Не можеш да оформяш корема си.Или растеш и се вижда или имаш голяма плочка.Тренирай го по-малко и по тежко.Упражнения подбирай според това кое ти действа, а не кое е казал някой друг.
Океи..Просто като че ли не чуствам ефект затова.. гледах тука некфи програми да правя по повече повторения и по повече серии и ще изпробвам благодаря все пак.
Мнението беше редактирано от burgaskiq_ на 11.08.09 09:33.
Кажи от колко време тренираш, опиши храненето в тренировъчен ден, както и самата тренировка.Дай данни за себе си.
11.08.09
10:38
казано от -razoR- на 11.08.09, 10:06:
Кажи от колко време тренираш, опиши храненето в тренировъчен ден, както и самата тренировка.Дай данни за себе си.
Еми на 15 години съм.От 8 месеца блъскам в залата.Програмата ми е:
Ръце-бицепс,трицепс
Гърди и корем
Гръб и рамо
краката не наблягам на тях че през ден-два играя воллеибол и от там ми е достатъчно,също така карам и колело.И всеки път като ги правя главните мускулни групи след това правя поне по 5-10 минути корем.Храненето общо взето си хапвам от всичко.Като седна гледам да ям малко и след 3-4 часа пак така,а не да седна и да се натъпча.
11.08.09
10:43
Тренираш 3 дни последователни или имаш почивки между тях?
11.08.09
10:45
казано от p17bull на 11.08.09, 10:43:
Тренираш 3 дни последователни или имаш почивки между тях?
Тренирам през ден.Един ден зала, 1 ден лостове и така.( само на залата правя корем)Също така бягането трябва ли да има някакъв режим ? Един ден да се бяга другия да се почива или няма значение? Благодаря,ви много че ми отделяте време.
Мнението беше редактирано от burgaskiq_ на 11.08.09 10:47.
11.08.09
10:49
За бягането почти нищо немога да ти кажа, но повечето бягат през ден ..
Нека някой по опитен да каже ;)
Мнението беше редактирано от Питбула на 11.08.09 10:50.
Стига сте блъскали в тая зала, вземете дръпнете нещо, че като увиснат и рамената ще е гледка.Бъзик..
Намали си тренировките.Примерно ОБЩО 4 в седмицата.Корем тренирай 2 пъти - тежко.Щом играеш волейбол тренировката за крака е задължителна.
Примерно така :
Пон:Ръце + корем
Вт:Крака
Ср:почивка
Четв:Гръб+корем
Пет:Рамо
или
Пон:Гърди, гръб
Вт:Почивка
Ср:Крака + корем
Четв:почивка
Пет:Ръце, може и корем
Не ти трябва много тичане при условие, че играеш волейбол.Даже бих казал че не ти трябва.
11.08.09
11:32
Гърди и гръб, ти сериозно ли?
Не, не говорех сериозно...ахаха
Кажи 3 съществени недостатъка и се отказвам да пиша?
11.08.09
11:57
Нали трябва да се комбинира голяма мускулна група с малка.
Няма да могат да се възтановят добре (на доста места така четох)
Ще си смазан от тренировки.
казано от p17bull на 11.08.09, 11:57:
Нали трябва да се комбинира голяма мускулна група с малка.
Няма да могат да се възтановят добре (на доста места така четох)
Ще си смазан от тренировки.
1.Не, не трябва.
2.Хората които тренират цяло тяло да не би да не се възстановяват?
3.Не съм смазан
11.08.09
12:12
Хората които тренират цялото тяло в една тренировка по колко упражнениа прават??
11.08.09
12:45
Пиша ти ЛС стига толкова много спам стана!
11.08.09
19:25
казано от p17bull на 11.08.09, 10:49:
За бягането почти нищо немога да ти кажа, но повечето бягат през ден ..
Нека някой по опитен да каже ;)
пич програмата неискам да си е сменям.. така си ми е супер.. хем 1 ден зала и 1 ден лостове.. и ми идва всичко супер.. за корема само и за бягането ме интересуваше но пуснах една анкета и другиде ми препоръчаха.Благодаря ти и на тебе и на питбула помогнахте ми също (y)