L - Карнитин

11.08.09
21:09

Здравейте , нов съм тук и имам няколко въпроса на които се надявам да ми дадете отговор.Така от утре се реших да започна да тичам всеки ден от 8 часа и да ходя на фитнес за да отслабвам от приятели съм чувал че L - карнитина ще ми помогне много , но моля ви кажете ми на коя фирма и от къде в софия в някой специялизиран магазин мога да намеря.Също така как се пие  и по колко.Благодаря предварително.И за тичането един въпрос ако мога да задам в този раздел ... по 30 минути достатачно ли е ?

11.08.09
21:33

Ще отговора само за Л-карнитина, гледай суровината на продукта да е КарниПюре, това е патент и е най-добрата в бранша.
Другите неща се разрови в форума и ще ги откриеш.

12.08.09
04:52

ИЗПОЛЗВАЙ ТЪРСАЧКАТА!

12.08.09
07:04

30 мин е добре, но преди това е още по-добре да правиш тренировка. Така като почнеш да тичаш, ще гориш директно мазнини. Иначе без тренировка ще почнеш да ги гориш след 15-20 мин тичане.

12.08.09
14:09

...най напред си направи правилна диета!

12.08.09
16:37

Моля ви се хора трябва или да се спре да се отговаря на такива теми или модераторите да ги трият!!!99% от темите са ,,как се пие л-карнитин’’ или ,,хубав ли е креатина на биогейм’‘.Нямам нищо против хората,които са нови и незнаят нещата ама трябва да се научат първо да четат старите теми това на нищо не прилича!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1