12.08.09
13:09
Здравейте.Въпреки,че още съм на НВД и ще чистя до края на септември искам от сега да споделя цикъла за ММ,който мисля да правя през зимата.Искам да го коментираме сега,защото по-голямата част от нещата ще ги купя до края на този месец и искам да имам вашето мнение дали е добре.Падна ли на 10% мазнини го почвам,сега съм към 18-19 измерени на един кантар.
Тренировъчна програма мисля да ми е 2:1 тренировка:почивка
Ден 1:Гърди-те са ми най-слаби тренировката ще е с базовите и основни движения в 16 серии
Ден 2:Гръб-пак 16 серии основни движения
Ден 3:почивка
Ден 4:Ръце-също са ми зле основни базови движения
Ден 5:Ръмене- пак същото
Краката ще ги тренирам през седмица,защото много ми ръстати ако ги тренирам както трябва много ще дръпнат.По-принцип тренирам много интензивно макс минута почивка,но този път мисля с повече почивки между сериите.Спането ще е по 10-12 часа със сигурност.
Хранителен и суплементен план!
По-принцип мисля да накупя на един път около 15-20 кг протеин,10 кг БЦАА,5-10 кг глутамин и витаминии,50-100 кг телешки шол,50-100 кг пилешки гърди и всичко в пакети по 1 кг и във фризера.Идеята ми е да ми дойдат на хубави цени продуктите и суплементите.
Храненето ще е нещо такова:
Сутрин закуска към 8 часа.
1.Кисело мляко или прясно 300-400 мг 100-150 гр. овесени ядки
2.3-4 яйца с черен хляб или риба консерва с черен хляб или нещо такова
3.Обяд 200-250 грама телешко или пилешко месо с черен хляб или картофи.
4. 200-250 грама телешко или пилешко месо с черен хляб или картофи.
5. 200-250 грама телешко или пилешко месо с черен хляб или картофи.
6.Вечерта нещо ликичко може кисело мляко или нещо такова
Хранения 3-4-5 може да се заменят с риба или шунка или нещо подобно,но като цяло ще е нещо подобно.Като цяло съм чувствителен към въглехидрати и ще внимавам с количествата.
Суплементи:
1.Сутрин със закуската 40 гр. протеин суроватка
2.Преди тренировка 10 гр БЦАА+10 гр. глутамин
3.По време на тренировка 10 гр БЦАА
4.След тренировка 10 гр БЦАА+протеин+10гр глутамин
5.Преди лягане 40 гр. протеин суроватка+10 гр суроватка
Какво ще кажете?
Темата беше редактирана от fe2_vanio на 12.08.09 13:16.
казано от fe2_vanio на 12.08.09, 13:09:
Здравейте.Въпреки,че още съм на НВД и ще чистя до края на септември искам от сега да споделя цикъла за ММ,който мисля да правя през зимата.Искам да го коментираме сега,защото по-голямата част от нещата ще ги купя до края на този месец и искам да имам вашето мнение дали е добре.Падна ли на 10% мазнини го почвам,сега съм към 18-19 измерени на един кантар.
Ти, добре си си харесал добавки и храна, но докато паднеш до 10% BF ще стане 2010.
Свали под 15%, поддръж малко %-те и почвай цикъла.
12.08.09
13:39
Храната и добавките са екстра! Доколкото помня, ти си над 100 кг в момента, така че по време на тренировка бих ти препоръчал 30 гр BCAA , а не 10 гр.
Но наистина от 18-19% да паднеш на 10% не виждам как да стане поне за още 3-4 месеца.До края на септември е трудничко.
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 12.08.09 13:41.
91 кг съм в момента.Ами то може и по-малко да съм просто на един обикновен кантар си определих %.Стига бе толкова бавно ли да се чистя?Ще видим мене ме интересува цикъла дали е добре аз чистенето ще го оправя...
12.08.09
16:06
Храната ти е перфектна.Само добави и някой зеленчук от време на време и си ти!
Да разбира се аз не казвам,че ще е това 1 към 1 просто принципа ще е нещо такова.Ами днеска стават точно 30-32 дена откакто чистя мазнотиите и дотука съм -12 см от талията и 16-18 кг надолу като ръцете ми са с 0,5 см по-малки и навсякъде другаде съм си запазил резултатите.В смисъл такъв,че си мисля,че до края на септември-средата на октомври би трябвало вече да заприличам на човек.Ами Сашо ти си по БЦАА-та ще те послушам по 30 гр да вземам :) Живот и здраве едни 50 000 имам да взимам,ако всичко е ОК тази зима ще мутирам много сериозно :)
Какво да кажем-класически суплементи.Добра комбинация.
30 гр.БЦАА екстра.
Дерзай! :)
Аз бих те посъветвал да правиш по-малко серии гърди, то зависи и как ти действат толкова, но от моя опит 16 са си множко, ако не ръстът може и от това да е.А и парите от 5-10 кг глутамин, който пак не познавам хора, при които да действа, включително и при мен, може да ги вложиш в нещо друго
Има много добавки, какво си пробвал?Креатина как го усещаш?Предтренировъчни,следтренировъчни продукти, слин-сейн ...ако пък си пил глутамин и го усещаш добре-идеално
Глутамин и креатин съм пил 1 път преди две години и то български,като храненето ми беше много зле,и по 12 часа бачках на строежа и след това тренировки и честно да си кажа имах ефект-повече сила и малко на ръцете.Незнам напоследък доста четох разни профита как препоръчват глутамина като основна добавка и затова си го избрах.По-принцип искам да си взема основните неща,според мене няма смисъл да се вземат 10 вида ДОБАВКИ ако храненето не ти е наред или нещо друго което е по-важно.Храненето,възстановяването и тренировките ако не са ти както хората не можеш да очакваш чудо от добавките.Поне аз така мисля.Ами може да послушам съвета ти и да разделя на глутамин/креатин парите които съм предвидил.Моля хора пишете повече мнения!
Единственото, което мога да добавя е киселото мляко да ти е вечер преди лягане, за да може да се усвои през ноща. Доста впечатляващо количество месо си предвидил. Надявам се да си правиш редовно изследвания на черния дроб при толкова токсини. Освен това се надявам да вземаш от проверен източник с всички ДВСК проверки, а не генетично модифицирани зверове.
П.С. Всъщност тази риба от консерва защо не я замениш с хубава бяла риба или друга приготвена по твой вкус? Вкарай малко разнообразие в този режим.
Мнението беше редактирано от gssatcc на 13.09.09 15:18.