12.08.09
14:20
Преди около 2 месеца получих травма в залата правейки гребане с дъмбел(от тогава не съм тренирал).Болката беше силна и покриваше цялата дясна полувина на гръдният ми кош.За около 2 седмици ми мина и сега от няколко дена в центатра на болката на травмата осещам някакво схвашщане.Като му направя масаж ми минава и след няколко часа пак.Нямой може ли да ме посавветва какво да правя.Дали ще отмине или да ида на лекар?
Темата беше редактирана от diablo91 на 12.08.09 14:22.
Тук станахме малко като Канал 2001 да лекуваме по телефона/интернет.Какъвто и съвет да получиш най-добре отиди на лекар.
12.08.09
16:09
Толкова ли ви е далече лекара, защо всеки като го заболи нещо пуска тема?
Не мисля, че е коректно да нападате потребителите, заглавието на форума говори за себе си.
Освен това тук хората не търсят терапия, а съвет, което не е никак малко, защото това е основната функция на всеки форум- обмяна на опит и съвети.
12.08.09
19:41
Отиди на лекар - да прегледа, ще те натисне тук там да определиш къде е болката; по-нататък предполагам или ще те изпрати за снимка /зависи каква е травмата/ или ще ти изпише загряващи масла и вероятно терапия..
но наистина гадаем така, бягай бързо на доктор :)
12.08.09
22:08
казано от p17bull на 12.08.09, 16:09:
Толкова ли ви е далече лекара, защо всеки като го заболи нещо пуска тема?
Я кажи за ко е тоя раздел на форума?Като не можеш да помогне6 си трай.
Мога да ти помогна обаче за заместването на цифрите с букви!
Доказан ефект има лекарството БАН първоначално се предписва за една седмица, но при рецидив на заболяването времето за приемане се удължава!
head_hunter
Мнението беше редактирано от head_hunter на 13.08.09 06:04.