2-3 vaprosa

Темата е заключена.

09.04.04
00:05

zdraveite
bqh postnal tazi tema v razdel trenirovki i mi kazaha da pitam tuk

ot 3-4 meseca treniram po slednata programa
ponedelnik gardi i biceps
vtornik pluvane(1,5-2km krol)
srqda kraka ramo
chetvurtak pluvane
petak grub triceps
subota i nedelq pochivka
vsqka trenirovka pravq i po 20-30 minuti kardio kakto i po 6-8 serii za korem
visok sam 190 sk i teja 83 kg
ne spazvam nikakvi dieti i ne piq nishto osven vitamini qm po 4 pati na den
iskam da popitam trqbva li da promenq neshto v tazi trenirovka ili si e ok
a i osven tova smqtam che kardioto mi e dostatachno kakto i uprajneniqta za korem ama vse oshte ne moga da oformq plochki t.e. to muskolite gi ima no nad tqh ima sloi koito im prechi da se pokajat (bih se radval da mi dadete savet kak da postigna tova)
i oshte daite mi nasoki kak da se hranq
blagodarq predvaritelno

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:23.

09.04.04
23:55

Пич, като ти гледам програмата тя е страшно натоварена (с толкова много плуване и аеробика). Аз бих претренирал като нищо, въпреки че тренирам от 2,5 години. Ти си само 83 кг на височина 190. Това са страшно малко ако искаш да изглеждаш като човек който тренира. Моето мнение е че нямаш мускулната маса в коремната преса и затова нямаш плочки, а не че имаш подкожни мазнини. Препоръчвам ти да спреш всякакъв вид плуване и кардио и да почнеш да си качваш маса. При едно момче, на което му казах същото с масата в корема, му излязоха такива дълбоки плочки че взех да се плаша  :lol:  :wink:

10.04.04
10:22

da prav si za da imah hubavi plo4ki ne trqbva samo da posti6 kato lud,a si trqbva i dosta masa da ima6

10.04.04
12:00

Пича казва, че мускулите си ги има.
Не спазва никакви диети.
Отговора е повече от ясен :)
Показването на мускулите, които както казваш ти си ги имаш, ще стане само, чрез премахване на подкожните ти мазнинки, а то става чрез диета. Това не значи да занемариш тренировките ти за пресата :)
Яж поначесто 5-6 пъти на ден, но не преяждай все пак направи така, че да огладняваш на 2-3 часа. Отрежи хляба, тестените изделия и сладките неща. Наблегни на зеленчуците и протеините. Прави кардио тренировка по възможност отделно от тренировките ти с тежести(сутрин на гладно е оптималния вариант).
Не мисля, че с 3 пъти в седмицата имаш шанс да претренираш особенно, ако се храниш добре. Бих ти дал идея да поразвъртиш малко програмата, защото мускулите привикват лесно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1