11.08.09
15:27
http://www.bodybuilding.com/store/no2/blackpowder.html
Опитвал ли го е някой този продукт ? Не съм го виждал в тукашните каталози за хранителни добавки.
Един приятел ще ходи до USA и съм решил да му дам поръчка. Как мислите дали съм се спрял на добър продукт.
Ще му кажа да ми вземе най - голямата разфасовка. 3lb. Мислех си за нещо като сайз он или селмасс но при тях разбрах ,че ефекта е най-добър при миксирането им с азотен буустър. Не че ми пречи да си взема и азотен буустър но незнам все пак съм на 17 год. данеми дойде много. Та да се върнем към въпроса : Правилно ли съм направил като съм се спрял на този продукт в горепосочения линк?
Темата беше редактирана от head_hunter на 14.08.09 10:26.
11.08.09
15:28
Едва ли ще намериш някой, който го е ползвал тук в БГ.
Но все пак да ти кажа - добри отзиви и ревюта съм чел специално за Black Poder.Малко е скъпичък все пак.
Ще ти отговоря така: Аз на твое място бих си взел Green Magnitude на Controlled Labs.
11.08.09
15:46
И този вариант обмислях. С какво е добре да се комбинира мага ? С Purple Wraath , White Flood ? И все пак бих бил благодарен ако чуя още мнения за Black Powder-a .
В момента специално пуснахме промоционалните стакове на Controlled Labs - можеш да ги погледнеш в www.healthstore.bg - иначе green magnitude най-добре се комбинира с White Flood и разбира се Purple Wraath и протеин... погледни промоциите има такива пакети.
11.08.09
16:18
Мхмммм , еми значи може би така ще стане. Green MAGnitude + White Flood + Purple Wraath.
Най-големите разфасовки ще му поръчам и пресметнах,че ще ми излезе около 200лв. (143 $)
Тук идва другият ми въпрос :
Понеже тези са по-сериозни продукти дали могат да ми навредят по накакъв начин ? На 17 години съм и това ме притеснява.
Досега в живота ми имам изпити 3 кофи по 4.5 кг протеин,малко амини , малко монохидрат,малко глутамин,таурин и мултивитамини.Все основни добавки.За пръв път ще приемам нещо по така.Нямам данни да съм с ниско кръвно или високо или някакви алергии но , гледам че пише че не са препоръчителни за лица под 18 г.. Или то това май на всякаде го пише.
11.08.09
16:43
Имам въпроси по приема обаче :
Мага - 1 мерителна лъжица в 170-200мл вода,преди и повреме на тренировката. - Това значи като я разбия да изпия цялата и после пак повреме на трнеировката друга доза или разтварям и пия половината преди и половината повреме на трена.
Уайт флууда - 2 мерителни лъжички разбити в 470-590 мл. вода, 45мин. преди тренировка. - Тука въпроси нямам.
PW - Разтворете една-две дози 30 минути преди употреба във вода и сложете в хладилника. По този начин вкуса ще бъде още по-добър и продуктът ще се е разтворил напълно. Приемайте преди, по време на тренировка и след тренировка.
- Как да ги съчетая с мага като и той трябва по време на тренировка да се пие. Сложничко ми изглежда.
11.08.09
17:00
Златен. Мерси много. Ще си купя протеин от вас ;)
11.08.09
20:56
Ще се възпозлвам от това ,че приятеля ми ще ходи до САЩ.Следващия стак сигурно ще е от тук ,защото разбрах че доста се чакало за пратка от нетришън-а.А от бб.ком не доставяли , абе мани . Апа и нерви.
казано от alleN на 11.08.09, 20:56:
Ще се възпозлвам от това ,че приятеля ми ще ходи до САЩ.Следващия стак сигурно ще е от тук ,защото разбрах че доста се чакало за пратка от нетришън-а.А от бб.ком не доставяли , абе мани . Апа и нерви.
Кой те лъже че от бб.ком не доставят?
12.08.09
07:04
Доставят ли до България ? Нещо май с кредитните карти имаше проблем или някакъв такъв спомен ми е останал от една тема във форума преди време на @емзо.
12.08.09
08:17
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/22296
ето я темата
12.08.09
08:50
казано от HealthStore Консултант на 11.08.09, 16:54:
GreenMagnitude - доза преди тренировка, доза след нея.
White Flood - доза преди тренировка.
PW - 2 дози по време на тренировката.
А тези 2 дози от ПВ на веднъж ли да ги изпия или на някакъв интервал от време ?
казано от alleN на 12.08.09, 07:04:
Доставят ли до България ? Нещо май с кредитните карти имаше проблем или някакъв такъв спомен ми е останал от една тема във форума преди време на @емзо.
Вече доставят.Смело поръчвай!
казано от WESTA на 12.08.09, 18:12:
Bodybuilding.com: Thanks for visiting Bodybuilding.com. My name is Kamikaze Candy. How can I help you today?
——————: hi, i want to ask if i can shop from bb.com from Bulgariaa whit debit card
Bodybuilding.com: Unfortunately we do not accept credit card payments from Bulgaria
Bodybuilding.com: We will require secure payment such as Western Union and bank wire transfer
——————: PayPal?
Bodybuilding.com: no, I am sorry
това е по живата връзка с ББ.ком, WESTA как успяваш ти?
казано от karlo на 13.08.09, 09:43:
netrition-a как е в момента
Някои ще обесни ли ВМОМЕНТА как става с купуването от Америка.Без значение саита,само да става всичко както трябва?
казано от pockobg на 13.08.09, 08:52:
казано от WESTA на 12.08.09, 18:12:
Bodybuilding.com: Thanks for visiting Bodybuilding.com. My name is Kamikaze Candy. How can I help you today?
——————: hi, i want to ask if i can shop from bb.com from Bulgariaa whit debit card
Bodybuilding.com: Unfortunately we do not accept credit card payments from Bulgaria
Bodybuilding.com: We will require secure payment such as Western Union and bank wire transfer
——————: PayPal?
Bodybuilding.com: no, I am sorryтова е по живата връзка с ББ.ком, WESTA как успяваш ти?
С банков трансфер!
13.08.09
19:54
Има и други начини.Единия съм го споменал в една друга тема.Който търси ще я намери.Ибей също е вариант, но там пък някой продукти излизат по-скъпи от колкото и от тук ако ги вземеш.Това за Ибей говоря..също така има и неща, които 2 пъти по-изгодно излизат. ;)
14.08.09
10:26
Има си определена тема в която се обсъжда закупуването на добавките от чужди сайтове!
Ползвайте търсачката.
Темата се заключва заради СПАМ.
Ето темата в която може да продължите дискусията:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/31992/
Мнението беше редактирано от head_hunter на 14.08.09 10:27.