Kolko vreme sled bqgane ne se qde i pie ?

Темата е заключена.
BA

10.04.04
09:52

Az sum chuval che 2 chasa sled bqgane ne e hubavo da se poemat technosti a za qdene ne znam dali e hubavo ili ne e hubavo da se qde. Nqkoi ako kaje shte e dobre ;)
Primerno sled kardioto edno bananche dobre li shte e ili zle ?
Az dneska bqgah i vzeh aminokiselini vednaga sled bqganeto za da ne izgorq muskuli, a chas i polovina sled tova vzeh bananche.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:23.

10.04.04
10:19

Tova za te4nostite e glupost.Samo moje6 da se obezvodni6.Az kato otida da bqgam daje si nosq voda za6toto e nujna v tozi moment.Pii voda na volq!Vednaga sled cardioto si zemi surovatu4en protein i qj qica a po-kusno(sled okolo 4as sled bqganeto) hapni banani(naprimer) i nqkvo bogato na proteini qdene!

10.04.04
10:27

Vodata e nai-dobriq na4in da se iz4isti6,pii si voda na volq tq nama v nito edin moment da ti navredi :wink: az li4no gi znam tezi ne6ta ot maika mi,koqto se hvana i svali 15kg za polovin godina(razbira se zima l-carnitin) no vinagi sled vsqka trenirovka hapva ne6to malko(kazva 4e ina4e ostavat svobodni depa).Preceni si kakto iska6 tova 4e hapva sled trenirovka da li i se otrazilo v topeneto na maznini

10.04.04
11:49

Значи, вода пий яко, за да не се дехидратираш.
След аеробиката вземи амино или протеин, за да предпазиш мускулите от разграждане. Не взимай никакви въглехидрати поне 1 час след тренировката, защото липолизата продължава и след нея, така че всеки прием на въглехидрати, ще попълни гликогеновите депа и ще предотврати изгарянето на мазнините, тъй като тялото ще припегне да използва въглехидратите за храна, които са по-достъпни от подкожните мазнини. След час и половина някъде си хапни 1 нормално хранене с протеини и бавни въглехидрати.

Успех.

ВН

10.04.04
12:58

10-15 мин след тичането. Когато се успокоиш и започнеш да се отпускаш. Това е момента за протеиновата напитка.

10.04.04
13:02

[quote author=“gotcha”]Значи, вода пий яко, за да не се дехидратираш.
След аеробиката вземи амино или протеин, за да предпазиш мускулите от разграждане. Не взимай никакви въглехидрати поне 1 час след тренировката, защото липолизата продължава и след нея, така че всеки прием на въглехидрати, ще попълни гликогеновите депа и ще предотврати изгарянето на мазнините, тъй като тялото ще припегне да използва въглехидратите за храна, които са по-достъпни от подкожните мазнини. След час и половина някъде си хапни 1 нормално хранене с протеини и бавни въглехидрати.

Успех.

Само да добавя че въглехидратите не се усвояват за 1 минута така че 1 час е напълно достатъчен.След него яж на воля!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1