Протеинова пудра - враг на организма?!

Прескочи до:

14.08.09
08:34

Някаква работа ми върши, най вече да си залъгвам психиката че всичко е точно :) Но все пак за това казах че ако спра да тренирам ще го спра и него.Или ако имам възможност за добро хранене, пак ще мога да се ъпгрейдвам.За въглехидратите е ясно че без тях не става.

14.08.09
08:40

Че ти щом имаш пари за пудра, значи имаш за хубава храна ;)
Избора си е твой, какво да си купиш.
Ама под хубава храна незнам какво разбираш. МакДоналдс, салам? Е с него ще качиш по бързо, спор няма. И аз искам да качвам по 5 кила на месец чисто, ама най много 1-1,5 да го докарам с пудра.

14.08.09
08:51

Не.
Макдоналдс не е храна.Пудрата е в случай на невъзможност за хранене.А при работещи хора, това е нормално смятам.И пия най често по 1 -2 дози.Друг фактор е че на никой не му се занимава с готвене.Именно за това е популярен джънка и много хора го ползват като хранене.Едно е да готвиш друго е да вземеш 2 кроасана :)

14.08.09
10:41

Само поста на автора прочетох, не знам аз със всеки изминал ден се изумявам от простотията на лекарите...... Като тая овца - прехвалената доктор Емилова..... Наистина тези лекари много глупости ръсят, не мога да повярвам.... Защо всичко под формата на прах или таблетка изглежда толкова страшно ? Сякаш 1 аналгин, ако изпиеш когато те заболи леко главата (както прави всеки 2ри българин) е по-невредно от тези толкова страшни “химии”, наречени протеин. Междудругото леля ми се има за много веща и ми обяснява колко вредни са тези неща и че трябва да се ядът и белтъчини, не само протеини и колко вреден е протеина в сравнение с белтъка. Наскоро след това ходих до личната лекарка и аз и стана дума за тези неща и тя ми каза абсолютно същата простотия и просто си замълчах и нищо не казах, не ми се занимаваше с глупости....

14.08.09
11:46

казано от Миsh0 на 14.08.09, 10:41:

Само поста на автора прочетох, не знам аз със всеки изминал ден се изумявам от простотията на лекарите...... Като тая овца - прехвалената доктор Емилова..... Наистина тези лекари много глупости ръсят, не мога да повярвам.... Защо всичко под формата на прах или таблетка изглежда толкова страшно ? Сякаш 1 аналгин, ако изпиеш когато те заболи леко главата (както прави всеки 2ри българин) е по-невредно от тези толкова страшни “химии”, наречени протеин. Междудругото леля ми се има за много веща и ми обяснява колко вредни са тези неща и че трябва да се ядът и белтъчини, не само протеини и колко вреден е протеина в сравнение с белтъка. Наскоро след това ходих до личната лекарка и аз и стана дума за тези неща и тя ми каза абсолютно същата простотия и просто си замълчах и нищо не казах, не ми се занимаваше с глупости....

Протеин и белтък имат еднакво значение.

14.08.09
13:14

Смени си джипито и му кажи да се обеси или да стане плочкаджия моля ти се.Аз честно не мога да разбера защо не е баннат този г-н щанга,влязъл тука разбираш ли и ще псува на майка?!Я обратно в горубляне бе ей...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1