09.02.05
18:03
Модерирано от art_of_pain
закупих си този протеин преди 3 дена имам 1 кг от него въпроса ми е Ще имам ли някакъф Ефект от него? ако имам Как да го постигна ? и ако примерно е малко самото количество кажете горе долу какво количество за 2 месеца би ми помогнало да постигна максимален ЕФЕКТ........
чакам компетентни отговори....... Мерси предварително.
Мнението ви бе редактирано.Моля не използвайте “4” вместо “ч” .Пишетесамо и изцяло на кирилица.Спазвайте правилата на форума.Мерси
art_of_pain
Незнам какъв ефект искаш да постигнеш.Ако искаш да качиш килограми трябва да се храниш АБСОЛЮТНО всеки
ден по часовник и да спазваш висок калориен режим.Този продукт ще ти помогне да си набавиш допълнителни калорий,но нищо повече.
за да чакаш компетентен отговор задаи въпроса както трябва !
какъв ефект очакваш да станеш Рони Колман като пиеш този продукт и като лежиш по гръб ?Кажи каква ти е целта(явно да качиш кг).Другото което е това не е протеин ами е геинер...а за количеството зависи колко кг ?колко грама ти идват на ден ?и колко дена ще тренираш в седмицата?
Значи преди година и нещо си бях купил такъв гейнър и според мен за цената си е доста добър. Не пих много... някъде 2 кг, като ги разделях така че 1 кг ми стигаше за 20 дни и тренирах по 3 пъти в седмицата. Маса не качих кой-знае колко - около 2 кг, но започнах да вдигам повече и бях по-издръжлив ;)
Успех