Еленово коренче... Бургас...

12.08.09
14:16

7 аптеки проверих, които са около мен и всички ме гледат страшно изумени... какво? я пак? ммм...не съм чувала! да нямаш предвид еленови рога... ей такива...
Айде някой ако е от Бс и знае къде има да каже плс...

RO

12.08.09
20:41

Аз си зимам всяка зима :) и наистина в началото малко трудно намирах , но сега няма проблем. От кой коплекс си братле? Да ти кажа най-близката аптека в която ще го намериш

Мнението беше редактирано от Rock_acdc на 12.08.09 20:42.

13.08.09
09:03

Лазур! Няма значение къде ще ме пратиш... да не е само в МР...

RO

15.08.09
08:08

в славейков 1 блок поморина това е една от най-добре заредените аптеки , дори и да го нямат казваш , че искаш да ти го доставят и идва след няколко часа. Струва около 12 лв

15.08.09
13:03

казано от Rock_acdc на 15.08.09, 08:08:

в славейков 1 блок поморина това е една от най-добре заредените аптеки , дори и да го нямат казваш , че искаш да ти го доставят и идва след няколко часа. Струва около 12 лв

Значи Славейков, Блок N1 и аптеката се казва ПОМОРИНА... аз така разбрах... баба ми живее 29 блок... само ако може да ме насочиш къде е първи блок. Мерси!

Първи блок е дъъългия блок който започва от хотел Мираж и свършва зад бензиностанция ОМВ, намира се зад колелото на младост между Славейков, Изгрев, и Зорница. Аптеката е някъде по средата и гледа към бул. Стефан Стамболов.

15.08.09
14:34

Тва за кво подяволите го използвате?!? :)

RO

16.08.09
05:30

Точно срещу Миража блока както беше казано по горе, пиши после дали си го намерил. :)

RO

16.08.09
05:34

казано от summer_jam на 15.08.09, 14:34:

Тва за кво подяволите го използвате?!? :)

http://my.opera.com/sonya_todorova/blog/show.dml/462977

Това е адаптоген. На мен специално ми се отразява добре , ня някой изобщо не им  действа. Като цяло всичко си зависи от личните нужди на организма. Повечето които са използвали стероиди на дали ще го усетят като ефект...

16.08.09
09:21

казано от Rock_acdc на 16.08.09, 05:30:

Точно срещу Миража блока както беше казано по горе, пиши после дали си го намерил. :)

Е знам го този блок разбира се :) До 2-3 дена ще отида да си купя...
Много Ви благодаря!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1