14.08.09
16:25
Здравейте,въпроса ми е дали ако съчетая Nitrix,Cell mass,No Explode i Syntha-6(BSN) би имало добър ефект?Съвместими ли са тези продукти...колко време трябва да ги пия и горе долу какъв резултат трябва да очаквам.Също така по време на приема на тези прудукти трябва ли да спазвам диета за храненето или може и без нея?До сега пих близо 2 месеца Createston Massiv и даде някакъв резултат,но мисля че спря да има действие.Ще бъда благодарен ако някой ги е пил и изкаже мнение отностно продуктите.
Разбира се,че ще има ефект.Храненето трябва да е доста добро,за да се извлече максимален резултат от стака!
Питах за яденето защото ми казват за някаква стриктна диета...да ям през 2 часа точно определени неща и т.н ..главно ориз...пилешко месо и овесени ядки и други неща де но главно това ми казаха,а мойта работа е малко динамична и незнам дали ще мога да я спазвам точно диетата за това попитах дали ще има ефект и без някакъв хранителен режим.
14.08.09
20:34
казано от rrrado на 14.08.09, 20:25:
Питах за яденето защото ми казват за някаква стриктна диета...да ям през 2 часа точно определени неща и т.н ..главно ориз...пилешко месо и овесени ядки и други неща де но главно това ми казаха,а мойта работа е малко динамична и незнам дали ще мога да я спазвам точно диетата за това попитах дали ще има ефект и без някакъв хранителен режим.
Да ефект ще има , но драстично по-нисък !
14.08.09
20:34
На два часа не можеш да храносмелиш нормално. По-скоро на 3-3.5 часа. За растежа основното е храненето. Ако не си набавиш всичко необходимо няма как да стане. 1.5-2гр /кг протеин и 4-5гр / кг въглехидрати са задължителни.
Приготви си всичко за деня, мятай в пластмасови кутии и като се отвори време ядеш. В края на деня ако си изял всичко си свършил работата. Добавките ти помагат за силата и възстановяването от тренировките.
Комбинацията която си си избрал е утвърдена като добра и ще ти помогне. Вземи си продуктите така че да ти стигнат за 2 месеца. Не забравяй да си поискаш пакетна цена;)
Благодаря ви за бързите отговори и насоки.Надявам се наистина да постигна някакъв хубав резултат най накрая :)
До кога си пил Createston Massiv. Все пак е хубаво поне 1 месец почивка да си направиш преди да започнеш с приема на CellMass все пак и двете са креатин.
Поправете ме ако греша.
Пих го до миналият ден,но сега мисля поне месец да потренирам без никакви добавки и след това да почна приема на нещатата които изброих.
съ4етани тея 4-те ....ефект-тотален...+хран режим +зрави трен. -”много тотален” ;) ...др няма да ти кажа
Николаи от твойта уста в божийте уши дано!! До сега какви ли неща не съм пил и пробвал като добавки и едиствено Createstona имаше някакъв ефект....Силно се надявам тия пари който ще дам за тия добавки и т.н да имат ефект,но след като толкова много хора казвате че са ефикасни се доверявам :)
16.08.09
11:45
Според мен каквото и да вземеш без добра храна ефекта ще е нищожен.Стака на БСН е много добър,но не и вълшебен,а да не забравяме и че на всеки един от изброените продукти може да му бъде намерен заместник,който ще ти излезе по-изгодно...Та съвета ми е ако не смяташ да заложиш на добро хранене,просто да не си буташ още парите за такива скъпи добавки,от които след това няма да си доволен и ще ги обвиняваш за неуспеха си..
Мнението беше редактирано от AlexanderTsvetkov на 16.08.09 11:53.