16.08.09
10:03
CONTROLLED LABS Black Hole
PRIMA FORCE CARB SLAM
BPS SLIN-SANE - Да го видим и него как действа :)
Тааа. . . Какво ще кажете за комбинацииката ?
п.с. В грешен раздел пуснах темата,ако може да бъде преместена :/
Темата беше редактирана от mazster на 16.08.09 10:05.
казано от mazster на 16.08.09, 10:03:
PRIMA FORCE CARB SLAM
BPS SLIN-SANE - Да го видим и него как действа :)Тааа. . . Какво ще кажете за комбинацииката ?
Това не е ли за хранителни добавки и нещо такова, няма нищо общо с хранителните режими, ако не е нещо кодирано, хаха.. В грешен раздел си пуснал темата.
казано от Pandiz на 16.08.09, 11:49:
PRIMA FORCE CARB SLAM
BPS SLIN-SANE - Да го видим и него как действа :)Тааа. . . Какво ще кажете за комбинацииката ?
Това не е ли за хранителни добавки и нещо такова, няма нищо общо с хранителните режими, ако не е нещо кодирано, хаха.. В грешен раздел си пуснал темата.
И сам го забелязах,както виждаш има п.с. ! ! !
Мнението беше редактирано от mazster на 16.08.09 12:01.
казано от mazster на 16.08.09, 12:00:
казано от Pandiz на 16.08.09, 11:49:
PRIMA FORCE CARB SLAM
И сам го забелязах,както виждаш има п.с. ! ! !
Не съм го видял, извинявай, все пак не е нужно да ми се караш, не мислиш ли?!.. ;)
16.08.09
12:37
Апетит ли нямаш , че си решил да взимаш блек хола. Според мен ако нямаш проблеми с това можеш да ги инвестираш в някой друг продукт. Може би някой монохидрат ? Тамън преди трен ще го приемаш с карбо слема и веднага след трен пак с него.
Добре де,както виждаш съм задал въпрос,а в момента ти не пишеш нищо по него и ме караш и аз да пиша глупости,като ти отговарям.Не ти се карам,просто булшинството във форума пишете мнения и то безмислени,не на мястото си или пишете без да четете,както трябва какво е написал/питал дадения човек :/И пак повтарям,не се карам. . .просто го написах кратко и ясно ;)
А сега моля ако пише някой да е по зададения въпрос.
Благодаря предварително и пак се извинявам,че стана гаф с раздела.
казано от alleN на 16.08.09, 12:37:
Апетит ли нямаш , че си решил да взимаш блек хола. Според мен ако нямаш проблеми с това можеш да ги инвестираш в някой друг продукт. Може би някой монохидрат ? Тамън преди трен ще го приемаш с карбо слема и веднага след трен пак с него.
Ами не е като да нямам апетит но мисля,че може и още :) А евентуално ако реша да го заместя с нещо друго,да речем 1 казеинче ? Или не е добър избор и комбинация ?Хах може малко глупави да ви се виждат въпросите но не съм кой знае колко на “ТИ” С добавките и за това се консултирам с по-опитните в тази сфера :)
16.08.09
12:54
Еми според мен , най-добре ще да е някой креатин на негово място или БЦАА. Защото самата комбиняция от карб слема и монохидрата върви и от карб слема и бцаа. Слин-а си е чук :)
16.08.09
13:05
Можеш да изключиш “Черната дупка”.В някой отношения се покриват със Слин Сейн.Вместо казеин си вземи от изброените - суроватъчен протеин,БЦАА,витамини,креатин.
ПС: Комбинацията Слин Сейн и Карбслам преди тренировка е унищожаваща.
казано от alleN на 16.08.09, 12:54:
Еми според мен , най-добре ще да е някой креатин на негово място или БЦАА. Защото самата комбиняция от карб слема и монохидрата върви и от карб слема и бцаа. Слин-а си е чук :)
Креатина съм го отписал напълно.Мерси много :)
казано от RogerF на 16.08.09, 13:05:
Можеш да изключиш “Черната дупка”.В някой отношения се покриват със Слин Сейн.Вместо казеин си вземи от изброените - суроватъчен протеин,БЦАА,витамини,креатин.
ПС: Комбинацията Слин Сейн и Карбслам преди тренировка е унищожаваща.
Мерси много приятелю :) Та значи комбинацииката ще е Anabolic BCAA - BPS SLIN-SANE и не на последно място PRIMA FORCE CARB SLAM
16.08.09
13:18
Ако ти трябва повече информация можеш да се обърнеш към потребителя Александър Маринов.Относно тези три продукта и начина им на приемане той има най-голям опит във форума.
казано от RogerF на 16.08.09, 13:18:
Ако ти трябва повече информация можеш да се обърнеш към потребителя Александър Маринов.Относно тези три продукта и начина им на приемане той има най-голям опит във форума.
Знам,следя дневниците,както и целият сайт/форум с интерес :) Просто не съм активен в писането,за разлика от четенето.Хах малко на рима го ударих :P
Вероятно ще се допитам и до него,макар че сигурно септември чак ще си закупя нещата,не защото не разполагам със средствата,а по други причини :)