16.08.09
14:19
Значи има следното питане миналата година с счупих ръката двете кости целите (от началото на коста до края ) правиха ми операция някакви две пласти с 12 пирона ми сложиха. Въпроса ми е следния уртопеда ми каза че трябва оклко година и половина да не се претоварва. Не ли много като период, и ако може кажете некои качествено лекарство за заздравяване на костите
16.08.09
16:36
Не мисля, че година и половина е малко, мой колега при трудова злополука строши неговата, също беше с пирон в ръката и скоро му го махнаха. От него знам, че като я натовари го наболява също така зимата при излагане на студено (поне така беше тази) зима. Хубаво е да слушаш лекарите и да не я претоварваш особенно на 19. Като добавки ми се върти из главата калции и витамин D. Всъшност консултация с лекар по отношение на лекарства е най малко препоръчителна
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 16.08.09 16:36.
16.08.09
17:53
Само едно ще ти кажа знам какво си мислиш и за какво питаш. Недей да бърза да тренираш изчакай добре да зарастне иначе може да останеш за цял живот така.
А не са ли ти казали дали няма да ти ги вадят пироните.Аз доколкото знам се вадят а докато са ти в ръката не трябва да се натоварва.