счупена ръката

16.08.09
14:19

Значи има  следното питане  миналата  година с  счупих ръката  двете  кости  целите (от началото на коста до края ) правиха ми операция  някакви  две пласти  с  12 пирона ми  сложиха. Въпроса ми е следния  уртопеда ми  каза  че  трябва  оклко  година и половина  да  не се претоварва. Не ли  много като  период, и  ако може  кажете некои качествено лекарство за заздравяване на костите

Не мисля, че година и половина е малко, мой колега при трудова злополука строши неговата, също беше с пирон в ръката и скоро му го махнаха. От него знам, че като я натовари го наболява също така зимата при излагане на студено (поне така беше тази) зима. Хубаво е да слушаш лекарите и да не я претоварваш особенно на 19. Като добавки ми се върти из главата калции и витамин D. Всъшност консултация с лекар по отношение на лекарства е най малко препоръчителна

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 16.08.09 16:36.

RO

16.08.09
17:53

Само едно ще ти кажа знам какво си мислиш и за какво питаш. Недей да бърза да тренираш изчакай добре да зарастне иначе може да останеш за цял живот така.

16.08.09
17:54

А не са ли ти казали дали няма да ти ги вадят пироните.Аз доколкото знам се вадят а докато са ти в ръката не трябва да се натоварва.

17.08.09
08:14

те  ще ми  ги вадат  тия седмици  иначе от октомври  минала  година с  с пирани вече  около  10 месеца

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1