Няколко въпроса за тичането и храната

MO

17.08.09
06:55

Здравейте,значи на 17 съм 93 кг и целта ми е да изчистя колкото е възможно повече мазнини.Тичам сутрин около 9 часа, въпросът ми е докато се тича хубаво ли е да се пие вода и подходящо ли е след тичането половин час да хапна салата с домати и краставици и зехтин, 2 яйца и малко сирене?
Също така в режим на изгаряне на мазнини хубаво ли е да се пие креатин и глутамин?

GO

17.08.09
08:52

За добавките ще ти отговоря ,в режим на сваляне глутамина не пречи , но креатинът те подува , тоeст задържаш вода и не се сваля лесно , а за храненето ше почакаш , шот мен ме критикуват , че не ми е правилно и не мога да ти дам съвет.... :)

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 17.08.09 08:52.

17.08.09
11:49

Креатинът не пречи на свалянето на мазнини.Иначе след тичане е добре да хапнеш нещо за възстановяване.По-добре 4 яйца със сирене.Някакъв белтък да е.И да,трябва да се пие вода,за да се избегне обезводняването до колкото е възможно.

MO

17.08.09
12:13

Благодаря на всички за ясните отговори

GO

17.08.09
13:31

казано от =HENRY= на 17.08.09, 11:49:

Креатинът не пречи на свалянето на мазнини.Иначе след тичане е добре да хапнеш нещо за възстановяване.По-добре 4 яйца със сирене.Някакъв белтък да е.И да,трябва да се пие вода,за да се избегне обезводняването до колкото е възможно.

Креатинът не пречи , но зъдържа вода , тоест човека ще бъде подут... :)

Пробвал съм го , знам...

17.08.09
17:24

Един приятел взимаше в период на чистене и постигна страхотни резултати.Хем изчисти,хем запази мускул.Е,имаше си и диета и кардио,но като добавка беше креатин,не протеин.Не ми изглеждаше надут,издут или нещо от този род.Изглеждаше супер.

Мнението беше редактирано от =HENRY= на 17.08.09 17:25.

GO

17.08.09
19:04

Добре , ай да спрем спора , аз ти казвам какво казаха и какво беше , кат пийна повече от два литра вода за един ден и се подувам , макар че не личеше (вярно) ...

17.08.09
21:07

казано от Bezgreshniat на 17.08.09, 19:04:

Добре , ай да спрем спора , аз ти казвам какво казаха и какво беше , кат пийна повече от два литра вода за един ден и се подувам , макар че не личеше (вярно) ...

Колега би трябвало да е точно обратното ;)
Креатина с нищо не пречи в една диета, стига човека да има нужда от него.

17.08.09
21:15

Автора да поясни какъв креатин приема, защото ако е монохидрат, ще задържа вода.Ако е примерно естер - няма проблем.

GO

18.08.09
00:07

казано от Милов на 17.08.09, 21:15:

Автора да поясни какъв креатин приема, защото ако е монохидрат, ще задържа вода.Ако е примерно естер - няма проблем.

Това забравихме да го кажем , моят беше монохидрат и за това задържах вода , еее , браво че го напомни  ;-P

18.08.09
05:38

казано от Bezgreshniat на 18.08.09, 00:07:

казано от Милов на 17.08.09, 21:15:

Това забравихме да го кажем , моят беше монохидрат и за това задържах вода , еее , браво че го напомни  ;-P

Не е задължително това което го пишеш, при теб е било така. При мен няма задръжка, индивидуално е, а и самата вода не пречи с нищо според мен. Просто креатин в периоди за изчистване е малко хмм как да го се изразя “странно” ?

18.08.09
15:29

Защо не го оставиш креатина просто?

18.08.09
17:46

Вода е хубаво да приемаш колкото се може повече, да кажем, че е задължително.Когато се чистят мазнини от тялото, при самия процес се отделят отровни за организма вещества, които чрез орината се изкарват извън тялото.Аз лично, докато бягам, пия вода.Както Raster каза по-добре за сега ги остави добавките.Както още ти казаха сутринта след бягането е по-добре да изядеш 1-2 яйца + малко сирене + чаша прясно мляко (0,1% масленост) или кисело мляко пак с толкова масленост.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1