17.08.09
22:43
Хранете се,но не безразборно. Грешно разбрано е,както някои казват,че трябва да се яде по много за да се покачи мускулна маса и килограми. Килограми??? Ние свине за угояване ли сме? Все пак ние сме хора,които искаме да изглеждаме добре и да се харесваме.
Да покачим мускулна маса: Може да имате 3 основни хранения,а може да се стигне до 4-5 хранения на ден. Погледнете темата,която съм написал в раздел-хранителни добавки за покачване на килограми. Там съм описал какво се добавя към всяко хранене. Сутрин-закуската ви трябва да е богата на въглехидрати. До 18.00 часа може да вкарвате въглехидрати с изключение при положение,че имате тренировка и тренирате късно вечер. Разбира се след тренировка трябва да си направите един мощен гейнър-въглехидратен протеин. Инъче късно вечер избягвайте въглехидратите. Консумирайте повече белтъчини,месо,млечни продукти,яйца и тнт. Те ще ви изградят мускулите. Основно е това,а добавките-протеините са помощни,които носят добри резултати при правилното им използване. Вижте в раздела за,който споменах по-горе. Примерно меню набързо: сутрин:спагети с бекон и сирене или овесени ядки с прясно мляко и мед. Между храненията е добре да има интервал от 3 до 5 часа най-много. Обед: сварени картофи или ориз с месо и може да се добавят 2-3 припечени филии хляб. След обед при вечер: една пилешка гърда сварена с 300 грама кисело мляко и 2 филии хляб. Вечер: сварена пилешка гърда и отделно чорба от фиде,а може и с мръвки месо. 2 часа преди да легнете да спите 4 сварени яйца само белтъците. Непосредственно преди лягане,може да си хапнете плод-банан или ябълка и тнт. Разбира се това е просто,а вие може да си правите различни менюта,но е добре да се придържате,към този начин на хранене. Питайте ако нещо друго ви интересува.
Темата беше редактирана от Петко К на 20.08.09 16:59.
сутрин:спагети с бекон и сирене
Комбинация от много въглехидрати + мазнини? Нещо не ми е присърце.
Непосредственно преди лягане,може да си хапнете плод-банан или ябълка и тнт
Бързи въглехидрати с висок ГИ преди лягане, банан? Това с цел омазняване ли е? Пък и сам пишеш:
Инъче късно вечер избягвайте въглехидратите.
... иначе благодаря ти, че ни разкри тайната за покачване на мускулна маса. :)
@Pauline Nordin
ако искате поле за изява, може да поразгледате условията за публицист в сайта, разбира се това е доста сериозна стъпка и изисква малко повече отговорност, и знания. Дано да сте ме разбрали правилно.
В моята диета ,която ми изготвиха по скапаният ми бърз метаболизъм...имам доста доближаващи се неща ,от горе казаните неща и аз се чудих много къде е логиката преди лягане плодове например ,все пак благодарим за съветите,които напоследък повечето от потребителите си спестяват,поздрави!
Мнението беше редактирано от Тони1 на 18.08.09 06:35.
18.08.09
07:59
казано от HeartCore на 18.08.09, 00:51:
сутрин:спагети с бекон и сирене
Комбинация от много въглехидрати + мазнини? Нещо не ми е присърце.
Непосредственно преди лягане,може да си хапнете плод-банан или ябълка и тнт
Бързи въглехидрати с висок ГИ преди лягане, банан? Това с цел омазняване ли е? Пък и сам пишеш:
Инъче късно вечер избягвайте въглехидратите.
... иначе благодаря ти, че ни разкри тайната за покачване на мускулна маса. :)
Освен това пише “не се хранете безразборно” ,а в същото време не споненава в кавки количества Б/В/М/К са необходими
и още—- “3 хранения ,може да се достигне и до 4-5)” :) по скоро поне 4-5 :),ако става дума моите са дори 6-7
18.08.09
10:02
Писах на IronFreak и на HeartCore на лично. Същото писмо ще пусна и тук публично за да може да се чете от всеки.
Ето и писмото отправено към двамата потребителя:
Хубаво момче си. Това,което съм написал в двата раздела не е задължително да го четеш.
Съветите,които съм дал всеки може да си ги нагласи,както си му е кеф. Искам да кажа,че бодибилдинга е експеримент с тялото. Първо трябва да познаваш тялото си и тогава да решиш какво да правиш. Едва ли за теб моите съвети ще работят,а и аз нямам за цел да убеждавам когото и да е било. То е същото,като да си купиш една книга,но на нея по вярваш,защото е лъскава с картинки,а то там може дори и да има нещо по заблуждаващо. Тези неща,които съм написал логично са така и можеш да ги прочетеш и на други места ако не си го направил,защото съм виждал такива драсканици и кратки простоии,които се пишат из тези форуми. Бързо разграждащите се въглехидрати в малки количества дори и преди сън не са проблем ако имаш добър метаболизъм. Спорен е фактът дали се качват килограми и дали се омазняваме от въглехидратите. Ако спрем да ги консумираме,както повечето правят при изчистване,това е голяма грешка. Те са гориво за изгаряне на мазнини ако знаем как да ги използваме.Така,че едно плодче не ти е проблем преди лягане. Между другото,както виждаш,пуснал съм тези теми в раздел покачване на тегло и мускулна маса. Това,където съм споменал да се избягват въглехидрати след 18.00 часа,да уточня,че става въпрос за сложните въглехидрати:хляб,картофи,тестени изделия,спагети и тнт. Бързо разграждащите се въглехидрати в малки количества не са проблем.
Всичко е дози. Комбинацията с протеини и добавки ако не ти харесва,направи си ти твоя,но не виждам на къде може да кривнеш и какво можеш да измислиш за по-добър ефект.
Всички тези неща не съм ги измислил аз,а те ги има почти навсякъде.
Приема на всички тези добавки,които съм описал и начина по който да се приемат има доста добро антикатаболично действие. Между другото аз по форуми не влизам и това ми е първият път и виждам различни реакции,но аз не живея в БГ. Нормален типичен Български манталитет. Голяма обида и дразнение е за Българина,когато му се дава съвет.
И все пак ти си единствен,който реагира така негативно върху моите теми,но нали трябва да има и критици :) Упсех
Мнението беше редактирано от Pauline Nordin на 18.08.09 10:02.
18.08.09
10:17
Той си е такъв.
Храни се само с масло, и като чуе за въглехидрати полудява ;)
18.08.09
10:33
Здрасти Иван Бойчев. Всеки да се храни,както си иска. Това,че IronFreak или HeartCore се хранят само с масло си е техен избор.
Може пък пичовете да качват чиста мускулна маса само то масло,но не виждам как ще стане :)
Не случайно съм написал да се сведът до минимум мазнините в храната.
Това,че въглехидратите играят важна роля и са средство за изгаряне на подкожните мазнини си е факт,но лошото е,че доста хора не го разбират това. Трябва да се допълни,че е много важно да знаеш как да ги използваш.
18.08.09
10:50
казано от Pauline Nordin на 18.08.09, 10:33:
Здрасти Иван Бойчев. Всеки да се храни,както си иска. Това,че IronFreak или HeartCore се хранят само с масло си е техен избор.
Може пък пичовете да качват чиста мускулна маса само то масло,но не виждам как ще стане :)
Това,че въглехидратите играят важна роля и са средство за изгаряне на подкожните мазнини си е факт,но лошото е,че доста хора не го разбират това. Трябва да се допълни,че е много важно да знаеш как да ги използваш.
Аз ги използвам според мойте нужди. Научил съм се да слушам тялото. И нека и другите се опитат.
Ако единия ден хапнеш нещо в много въглехидрати не значи че свършил света. Храната се разпределя за по голям период от време не за 1 ден, а за седмици.
Протеин без въглехидрати не употребявам. Дори с риск да ме нападнат ще кажа, че и вечер си хапвам плод (диня, грозде, нектарини..)
От прекомерна употреба ма мазно ще си докараш проблем с хормоните, и още куп други неща.
Динята я уважавам изключително много след тренировка и си я хапвам късно вечер,тъй като и тренировката ми е вечер,а за другите плодове освен нея рядко ги ям по това време...
Мнението беше редактирано от Тони1 на 18.08.09 10:59.
18.08.09
11:03
Здравейте Иван Бойчев и Тони1. Благодаря ви за разбирането. Правите нещата правилно и само така продължавайте.
Между другото си личи и по снимките ви. Успехът е с вас. Уважавам такива хора. Не съм критик и нямам нищо против HeartCore и IronFreak,но няма да е зле тези момчета да се позамислят относно всичко това,което си пишем тук.
Мнението беше редактирано от Pauline Nordin на 18.08.09 11:04.
Ал .. Имало само 1 човек откликнал негативно ? +1… Не коментирах темата , защото си мислех че е поставена за новаците в форума, ( така или иначе никой нямаше да я посети , а щяха да продължават да постват ‘’ помощ с хранителния ми режим ‘’ ) . Прочетох малко между редовете и се оказа че ти си мислиш че даваш златни знания на хората във форума . Е не е като да откриеш топлата вода , имйки предвид че 9/10 човека са навярно по компетентни от теб ... Иначе мернах някой неща ( пак одбелязвам че четох през 2-3 реда.. ) Като твърдението че хляб,картофи,тестени изделия,спагети са комплексни въглехидрати ...
Осъзнай се малко момче.. Нито 1 от тях не е... А иначе твърдението че след 6.00 трябвало да се ядат въглехидрати с висок Г.И а не комплексни такива си е направо смешно . Ти като искаш и свинска мас в разтопено масло със захаросани плодове яж за вечеря , но това не значи че е полезно .
Ако ти се спори прати едно лично, че да не оспамваме темата.
Поздрави...
Ако мога да добавя, че на всяко хранене трябва да се приемат белтъчини, трябва да се тренира тежко и да се почива сериозно.. Три хранения са малко, според мен минимумът е 4-5 (ако се яде през 2-3ч). Добавете и ядки,те също са едно хранене. Относно храненето преди лягане не изопачавайте думите на момчето, пишеше една ябълка, не кило мас...
@Pauline Nordin може ли да сложиш някакви твои снимки, защото на мен мама ми е казала преди да слушам съвети да гледам резултата който са постигнали тези които ме съветват :)
Мнението беше редактирано от n_sko на 18.08.09 12:50.
но аз не живея в БГ. Нормален типичен Български манталитет. Голяма обида и дразнение е за Българина,когато му се дава съвет.
Ех бе мама му стара, от всички живущи българи в чужбина, само аз ли не разсъждавам в/у българския манталитет итн... Като не живееш в България, пък преживей го най-сетне. Мисли си за Испанския манталитет сега. Разбира се, това не с лошо чувство, само леко възмущение.
А сега сериозно и обективно. Благодаря за личното съобщение, но не виждам нищо кой знае колко полезно в този пост. Първо, че с някой неща няма как да се съглася и второ, че са просто “common sense” както се казва. :) А и ти така наставничестки го постна, че реших, че се изявяваш като някакъв професионалист, който иска да ни отвори очите...
18.08.09
16:33
В темата съм написал преди лягане една ябълка или банан,но пича по горе го обърна в кила масло :)
Както съм написал по-горе,Българите не харесвавт да им се дават съвети .
Снимки нарочно не съм сложил,поради съображения,но ще поизчакам още малко да видя какви неща ще се напишат относно моите теми и ще кача снимки. По принцип тези,които се показват и искат да изпъкнат със снимки,това показва,че има нещо,което на са показали или вероятно не са забелязани,но тук вече взехме да се отклконяваме от темата.
Мнението беше редактирано от Pauline Nordin на 18.08.09 16:35.
18.08.09
16:38
казано от n_sko на 18.08.09, 12:12:
@Pauline Nordin може ли да сложиш някакви твои снимки, защото на мен мама ми е казала преди да слушам съвети да гледам резултата който са постигнали тези които ме съветват :)
По тая логика слушай само малоумните назобени батковци в залите...
Това,че някой изглежда добре,не означава,че разбира и това,че някой не изглежда добре,не означава,че не разбира...
18.08.09
16:38
Здрасти HeartCore. Нямам за цел да се изявявам. Нито пък съм специалист или личност с диплома,както ти си създаде грешно мнение за мен. Просто можеше да ми напишеш,че на теб не ти харесва или не ти допада или вероятно няма да ти действат добре съветите ми в темата . Експериментирайте разумно,слушайте тялото си и така може да имате успех.
Мнението беше редактирано от Pauline Nordin на 18.08.09 16:39.
казано от Pauline Nordin на 18.08.09, 10:33:
Мислех да не пиша конкретно, но ти нямаш край...
Пичовете правят не само мускули с масло ами свалят и мазнини. Аз пък мога да ти кажа да се сведат въглехидратите до минимум. Чел си статии от 68 година... и в момента говориш неща чул на изуст...
По-надолу четох че пък е хубаво преди лягане да се яде ябълка или банан, направо ... но комент.
Темата е за изтриване.Току виж някой заблуден я прочете и повярвя.Тези неща са толкова неправилни, че просто не знам.
Нека и аз се присъединя към несъгласните. Хубаво е, че си осъзнал важната роля на въглехидратите, но тяхното пълно отричане е не по-малка грешка от пълното отричане на мазнините. Почети още за различните видове мазнини, а също така още и за различните видове въглехидрати, защото и там имаш пропуски.
И не скачай веднага върху българския манталитет, проблемът не е там. Просто този форум, както и други родни форуми, имат някакво ниво, и когато вмъкнеш някоя глупост между останалите, иначе правилни съвети, тя не остава незабелязана. Хубаво е да обмисляш и да се вслушваш в критиката, която ти се отправя, и да не нападаш и уважаваш не само хората, които те подкрепят, а и тези, които те критикуват.
19.08.09
04:34
Преди дни коментирах с модераторите, че много трудно би могло да се въведе правило против потребители който нон стоп във всяко мнение публикуват грешни съвети.
19.08.09
13:32
Доста често хората,които смятат повечето съвети за грешни излизат накрая най-ефикасни.
Като чета тук изказванията,си създавам образ на хора,които се занимават от скоро с фитнес,а не с бодибилдинг.
Не съм тук да споря. Пак казвам,че този спорт върви с доста експерименти. Всеки трябва да опознае тялото си.
Например в тези теми,които съм написал и съветите,които съм дал,работят перфектно и е факт ако кача мои снимки.
Може да се замислите и да се питате,защо не съм сложил снимки. И това ще разберете :)
Смея да кажа,че масово се пишат глупости и обикновено в един форум се доверяват на модератора.
Много се спори,кое,как,кога и с какво трябва да се пие в какъв час и тнт.
Задайте си сами въпроси,защо се спори.
Няма да пиша по форумите вече тук,освен ако някои иска нещо да ме пита,а не тук да ми пише и развива теми негативни и да ми казва кое е правилно и кое не. Първо се погледнете в огледалото,след това огледай другите и тнт.
Това незначи,че аз лично например имам много добре оформено атлетично тяло с добра и чиста мускулна маса,големи прасци,бедра,гръб,гърди и тнт . По слабата ми група е раменете,но сега и те расът доста добре.
След,като съм добре развит,незначи,че разбирам,но хората питат кое как се прави и след,като минат през куп съвети и виждат,че няма прогрес,най-накрая се обръщат към най-оплютата тема.
Лична връзка с мен по скайп и може да се консултирате. Мога да ви кажа,неща от които ще растете,а не тук да си губим времето и да спорим.
Форумчето ми харесва и си пиша с други хора тук,които ме разбират. Критиците са много,но след време да видим какви ще бъдат отзивите по мое име. Успех на всички.
19.08.09
15:23
Много хора си мислят ,че разбират - спорил съм с часове с хора които ми обясняват ,че от протеин за 100 лева се качват 10 кила на месец ,защото еди кой си пил. Треньора на един отбор не им дава да пият вода по време на интензивна тренировка. Ходих да тичам веднъж с няколко приятели и един от трениращите изхвърли шишето на друг приятел ,че било адски вредно.
Всичко си е абсолютно строго индивидуално. Аз мога да качвам чисто с бял хляб , докато той дори и с най-бавните въглехидрати и полезни мазнини да качва повече мазнина отколкото мускул.Имам приятел който през 2 часа се тъпче със сладко,тестено и всичко джънк общо взето и има такива плочки каквито не съм виждал и най-големите ектоморфи тук да показват. Друг приятел за закуска закусва с шоколади в училище и е доста мускулест(не говорим за ектоморф а по-скоро за мезоморф)
Познавам хора които незнаят какво да ядат ,пушат и пият. И изглеждат доста добре. Това значи ли ,че всички ще растът така с ядене квото им падне , няма да тежът много и ще са масивни ? ?
Въпросът ми не е към Автора на темата а към всички ? Дайте и аргументи !
По-специално за автора - мисля ,че няма нужда да даваш съвети при положение ,че никой не те е питал. Казваш ,че имаш хубаво тяло - еми имай си го , много имат нито пускат теми със съвети ,нито претендират ,че разбират.
19.08.09
23:43
Пуснал съм темата и съм дал съвет,но не съм тръгнал да убеждавам никой. Който каквото иска да си яде.
Важното е да имаш ефект. Ако знаеш как да тренираш. Не с много тежко. По концентрирано и чисто.
Ако знаеш какво да ядеш. Не много по обем. Силно концентрирана храна на протеин.
Ако знаеш как да си пиеш добавките и по колко кога и как да добавяш.
Има доста особености,които всеки си ги изгражда за себе си,но най-накрая,като се погледнем в огледалото виждаме какво сме постигнали и какво не . Спинкайте хора. Спането му е майката.
Може доста неща да звучат налудничево и дивашки,като например да почиваш между сериите по 45 секунди.
Или пък някои дни да се храниш само по 2 пъти на ден . Хахахахахаха :)
Правил съм го и раста,като зомби. Така,че всичко е много индивидуално при всеки човек :)
Ха ха какъв е тоя образ :D Така като му гледам изказванията ми напомня за един тип , който има малка фитнес заличка ... та когато и да отида той ме залива с ненужна информация :D Хубаво де Паулин Нордине ... Има си важни теми за приема на добавки .. в тоя форум сигурно има хиляди изписани за всяка една която се сетиш... в какъв смисъл ти идваш и като Митйо Пищова (ха ха) почваш да декламираш кое как става.. ако искаш формулирай добре .. и го напиши в няква статия или блог .. И на мен ми е голяма устата и съм чел много .. но не декламирам ... В момента не помагаш на никой а предизвикваш недоумение .... говориш точно като ония тип шефа на малката зала .. някакъв малък клиощавей отива при него и той почва като Митйо Пищова свръх разбирач да му говори .. давай ся протеин глутамин аминокиселини , Абе за каквото се сети за да има превъзходство и да изглежда свръх начетен .. не пита колко му е стажа в залата на малкия и така нататък .. аре включи се в някоя обща тема и дай някой безценен съвет ...
20.08.09
08:42
Много ще ми е интересно,хората,които критикуват моята тема и правят някакви тъпи изказвания,да застанат пред мен на живо и да отидем в една зала и да тренираме заедно. Просто искам да видим как ще се развие една тренировка и може да се поогледаме в огледалото кой как изглежда и накрая ще се разбере на кого съветите са правилни и на кого не .
Какво ще кажете за моето предложение ?
20.08.09
09:31
Ти прочете ли моя пост ? Много хора ядат каквото си искат и изглеждат перфектно ! Зобещи и генетици които изглеждат супер да почнат ли да дават съвети как да си ядеш шоколад и по-малко от 150 грама протеин на ден,пържени картофки, и да изглеждаш супер ? Не мисли ,че като -може би- изглеждаш добре , разбираш и обратното ако изглеждаш зле не разбираш. Принципите на хранене са едни - организмите на хората различни ;) Ти май ясно искаш да набиеш на очи ,че си силен и добре изглеждащ - покажи ни снимки !
Мнението беше редактирано от TrainHard на 20.08.09 09:31.
Ех, тоя външен вид...
Pauline Nordin, приятелю, ти добре говориш за някакви хранителни режими, но дай да видим и как тренираш и какви силови постижения имаш с този начин на хранене.
Мнението беше редактирано от Hvanatema на 20.08.09 09:58.
20.08.09
11:13
казано от Pauline Nordin на 20.08.09, 08:42:
Много ще ми е интересно,хората,които критикуват моята тема и правят някакви тъпи изказвания,да застанат пред мен на живо и да отидем в една зала и да тренираме заедно. Просто искам да видим как ще се развие една тренировка и може да се поогледаме в огледалото кой как изглежда и накрая ще се разбере на кого съветите са правилни и на кого не .
Аз ще кажа следното, много от хората които коментират глупостите ти са си поместили снимки, някой от тях дори клипчета с тренировки, още повече са дали мерки, към този момент от теб освен дълги глупави високопарни постове друго не сме видяли. Хайде стига с предизвикателствата и виртуалните приказки. Бъди сигурен, че още повече хора те критикуват макар да не са писали по великата ти скъпоценна тема в която се опитваш да открехнеш назадналия в спортен план свят. Просто опитай да подплатиш с реални доказателства и ФАКТИ думите си, да пише и говори всеки може, аз съм един от експертите в тази област, но това нищо не означава.
казано от Иван Шишманов на 20.08.09, 11:13:
Какво ще кажете за моето предложение ?Аз ще кажа следното, много от хората които коментират глупостите ти са си поместили снимки, някой от тях дори клипчета с тренировки, още повече са дали мерки, към този момент от теб освен дълги глупави високопарни постове друго не сме видяли. Хайде стига с предизвикателствата и виртуалните приказки. Бъди сигурен, че още повече хора те критикуват макар да не са писали по великата ти скъпоценна тема в която се опитваш да открехнеш назадналия в спортен план свят. Просто опитай да подплатиш с реални доказателства и ФАКТИ думите си, да пише и говори всеки може, аз съм един от експертите в тази област, но това нищо не означава.
Ванка подозирам, че човека страда от липса на внимание или други психични отклонения, така че предлагам да не му обръщаме внимание, тъй като ще се промени що-годе добрия тон на форума.
Здравей!
Трудно ми е да се обърна към теб с Полин Норден, някак не свързвам готината мацка с мъж... както и да е.
Та по въпроса - не съм те критикувал или спорил с теб и по принцип избягвам ненужните заяждания, но ти отправи конкретно предизвикателството. И аз го приемам!
И тъй като няма как да долетя при теб на момента или ти да скокнеш до Варна, предлагам ти да разгледаш моите клипове (линк има в профила ми), където ясно се вижда нивото ми от няколко месеца насам. След това отиваш в залата, инсталираш камера и после качваш снимки и клипове.
Забравих да спомена, че съм на режим ВМ НВД с леки отклонения, което явно влиза в сериозен кофликт с твоите убеждения за правилното бодибилдинг хранене.
Още нещо - аз не натяквам и не убеждавам колегите от форума в правилността на моите хранителни навици. Нищо чудно, както казват колегите, всеки да има свой си “най-правилен” режим. За което има безброй примери. Идеята ми е, че можеш да обсъждаш с колегите от форума какви са твоите предпочитания и съответно успехи с тренировките и хранителния режим, но е неприемливо да твърдиш, че знаеш абсолютната истина за бодибилдинг храненето.
20.08.09
15:37
казано от heat на 20.08.09, 11:31:
казано от Иван Шишманов на 20.08.09, 11:13:
Какво ще кажете за моето предложение ?Аз ще кажа следното, много от хората които коментират глупостите ти са си поместили снимки, някой от тях дори клипчета с тренировки, още повече са дали мерки, към този момент от теб освен дълги глупави високопарни постове друго не сме видяли. Хайде стига с предизвикателствата и виртуалните приказки. Бъди сигурен, че още повече хора те критикуват макар да не са писали по великата ти скъпоценна тема в която се опитваш да открехнеш назадналия в спортен план свят. Просто опитай да подплатиш с реални доказателства и ФАКТИ думите си, да пише и говори всеки може, аз съм един от експертите в тази област, но това нищо не означава.
Ванка подозирам, че човека страда от липса на внимание или други психични отклонения, така че предлагам да не му обръщаме внимание, тъй като ще се промени що-годе добрия тон на форума.
Мазни обезформени лоени топки .Скрии се по-добре. Аз ако имах такиво тяло,като теб нямаше да пиша и да казвам да ме гледат. Недей се излага. Препоръчвам ти първо да наблегнеш повечко на кардио тренировките,щото,като те гледам така и ако влезем заедно в една зала,няма да издържиш на динамична тренировка. След залата ще те опъна да тичаме и да видим до къде ще стигнеш. ти нито имаш форма атлетична нито нищо. Не случайно съм написал,вижте се в огледалото първо и тогава пишете. Погледни се в огледалото и тогава пиши ....
20.08.09
15:44
Последните трима потребителя са много зле,но инъче имат големи уста. Мазни горили. Много сте обезформени и мазни.
Това ако е тяло леле мале. Опази бодибилдинга. Като ви гледам на какво сте заприличали,много сте в час с хранене и тнт ........
Ужас.
Не си ли малко краен ? Бъди толерантен към потребителите, ако зависеше от мен получаваше незабавен БАН.Ще те предложа.
ASTOR
Мнението беше редактирано от ASTOR на 20.08.09 19:12.
20.08.09
15:51
Мисля че вече прекаляваш с крайните си изказвания и неадекватното поведение.
Не всички могат да бъдат красиви, умни, атлетични и женствени като тебе.
20.08.09
15:52
Познай от три пъти какво ще ти се случи :lol: Жалко, че и занапред няма да можем да ти четем смешните постове.
Еха от първия ми пост в темата, чакам да се изръсиш и да те изклjчат.. Много здраве на кварталните билдъри , които се вслушват в съветите ти :D . И бтш така и не постна снимки ,а не мисля че е разумно да критикуваш други снимки без собствени такива..
20.08.09
16:20
Pauline Nordin е отявлен и определено истински ( не като последните) кандидат за безплатен билет към банановата република. Pauline Nordin може да ми пишеш колкото си искаш убидни лични без да съм те канил, но това не променя факта, че нямаш нито една снимка публикувана и нито едно доказателство на думите си.