06.02.05
19:41
Днес разговарях с няколко часа със старши треньора на българския национален отбор по борба(жени) Огнян Николов.Оказа се,че отбора се възстановява почти изцяло с продукти на Мусаши.От това,което
си говорихме,стана ясно,че Мусаши имат договор с федерацията.
Въпреки,че доскоро бях един от противниците на Мусаши,се радвам да разбера,че техните суплементи се проверяват всеки път и отговарят на това което е написано на етикета до грам.Според
мен всички трябва да знаят това и списъка на доверие да се
увеличи с още една фирма.
—————————————-offtopic—————
Надявам се Киро Скалата да черпи :P :P :P :P :P
—————————————-offtopic—————
07.02.05
01:38
Това не оправдава нереално високите цени все пак който иска да си ги купува
Да, основното нещо от което се отвращаваме е нереално високата цена. Аз бих предпочел да си давам парите за USA продукти...
Да ,за цените съм съгласен никой не спори,но те са като цените на всички вносни продукти.Говорим само за това че са истински.
Това че спонсорират националния отбор не значи, че са най-добрите!!! Те и Биогейм спонсорират Ивет Лалова и въобще леката ни атлетика (не цялата де и Нутрим имат дял), но това не означава, че са толкова добри, а всички познаваме качеството на българските продукти в сравнение с американските, както отбеляза Пърлсайт!!!
Никой не е казал че са най-добрите.Целият постинг е за това че
съставките отговарят на това което е написано на етикета.А плюс това
се съмнявам че разибраш повече от лекаря на националния отбор.
10.02.05
10:18
аз лятото си бях зел няколко килcа Ших-хо (70%) и бях АДСКИ доволен, бях на НВД, a качвах сила....На етикета пише че 100 гр. протеин съдържа около 25% АКРВ, а про90 на Нутрим има около 15%, но не вярвам и толкова да има. Винаги съм бил на мнение че Мусаши са добри, на ме дразнят ЦЕНИТЕ те не са за БГ!!!!!!