Най - накрая цялата истина за Мусаши

06.02.05
19:41

Днес разговарях с няколко часа със старши треньора на българския национален отбор по борба(жени) Огнян Николов.Оказа се,че отбора се възстановява почти изцяло с продукти на Мусаши.От това,което
си говорихме,стана ясно,че Мусаши имат договор с федерацията.
Въпреки,че доскоро бях един от противниците на Мусаши,се радвам да разбера,че техните суплементи се проверяват всеки път и  отговарят на това което е написано на етикета до грам.Според
мен всички трябва да знаят това и списъка на доверие да се
увеличи с още една фирма.

—————————————-offtopic—————
Надявам се Киро Скалата да черпи :P :P :P :P :P
—————————————-offtopic—————

RH

07.02.05
01:38

Това не оправдава нереално високите цени все пак който иска да си ги купува

07.02.05
01:54

Да, основното нещо от което се отвращаваме е нереално високата цена. Аз бих предпочел да си давам парите за USA продукти...

07.02.05
14:35

Да ,за цените съм съгласен никой не спори,но те са като цените на всички вносни продукти.Говорим само за това че са истински.

07.02.05
17:59

Това че спонсорират националния отбор не значи, че са най-добрите!!! Те и Биогейм спонсорират Ивет Лалова и въобще леката ни атлетика (не цялата де и Нутрим имат дял), но това не означава, че са толкова добри, а всички познаваме качеството на българските продукти в сравнение с американските, както отбеляза Пърлсайт!!!

07.02.05
21:08

Никой не  е казал че са най-добрите.Целият постинг е за това че
съставките отговарят на това което е написано на етикета.А плюс това
се съмнявам че разибраш повече от лекаря на националния отбор.

10.02.05
10:18

аз лятото си бях зел няколко килcа Ших-хо (70%) и бях АДСКИ доволен, бях на НВД, a качвах сила....На етикета пише че 100 гр. протеин съдържа около 25% АКРВ, а про90 на Нутрим има около 15%, но не вярвам и толкова да има. Винаги съм бил на мнение че Мусаши са добри, на ме дразнят ЦЕНИТЕ те не са за БГ!!!!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1