J & C nutrition Creatine monohidrate

19.08.09
10:55

Искам да попитам някой дали изобщо го е пробвал и какви са отзивите (Креатин Монохидрат на J & C ) ! Знам , че не бихте ми препоръчали българска марка , но все пак ;) По принцип не пия български марки , но реших да го пробвам :)

19.08.09
11:05

Моят съвет е НЕ!

19.08.09
11:13

НЕ защото ?

19.08.09
11:51

Защото няма смисъл да се набутваш с креатин на бълграска фирма. Това е една от най-евтините добавки и разликата в цената сравнена със западните марки е малка.

19.08.09
12:01

Тогава ми препорачайте нещо на сходна цена и грамаж , че повече генезис не ми се пие искам нещо друго пак монохидратка ;)

19.08.09
15:06

Щом ще си взимаш добавка, по-добре събери още малко и си вземи качествена. Тоя монохидрат е ташак работа ( лично мнение). Евтин и сравнително добър е монихидрата на Interactive silabg.com/bg/product/detail/bid/53/id/2117/na/INTERACTIVE - Microcreatine. И най-добре се откажи от българските добавки ... най-много да си изтезаваш организма вместо обратното . Успех

Мнението беше редактирано от summer_jam на 19.08.09 15:07.

19.08.09
19:00

Аз като почвах да тренирам съм зимал креатин просто исках да сравня мнения :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1