въпрос за солариум

19.08.09
15:02

В залата в която ходя на фитнес има солариум. Струва 3лв минутата. Безбожно много пари казвам си аз и го отминавам без да го поглеждам, та аз едва смогвам да си плащам картата за тренировките. Обаче вчера на път за работа минах покрай едно студио за красота и ми направи впечатление че наскоро са монтирали солариум вътре и явсно защото е ново и за да привлекът клиентелата може би са сложили табелка 1лв=1мин. Като цена е приемливо. Въпроса ми е следния:  има разлика между този солариум и този във залата(разминаването на цените поради тази причина която изтъкнах по нагоре ли е)? По принцип съм доста бял, ще има ли ефект солариума върху мене и колко пъти ще трябва да го постея за да хвана тен(не да почервенея като рак)?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 19.08.09 15:41.

DE

19.08.09
15:12

Зависи от типовете солариуми. На този в залата ти, лампите може да са по-силни за да е 3лв минутата. Но все пак това ме съмнява, навсякъде минутата е в порядъка 0.70 - 1.20лв., пък лампите са си силни. Ходи си на тоя дето е левче.
Солариумите имат ефект върху всеки, стига да има представа как да се пече. За да не почервенееш прави някаква пирамида от порядъка - 5, 5, 7, 7, 10, 10, 10, 7, 7, 5 .... 5
Като това е в минути, през три-четири дни. Накрая като почернееш ходиш през 2-3 дни по 5 мин за да си поддържаш тена.

19.08.09
15:22

звучи нормално през 4 дни да ходя. Само да те питам защото найстина съм доста бял трябва ли да се мажа с лосиони и такива защитни мазила като ходя на солариума

DE

19.08.09
16:29

Не мога да ти кажа - никога не съм ползвал. Пробвай. Ако не те хваща солариума, не се мажи. Ако те е толкова страх, сложи още 1 ден 5 и още 1 ден 7, преди да дойдат 10-ките.

19.08.09
16:29

Щом си бял, солариумът е последното, което ти е необходимо. Аз зимата изгарям на слънце, та какво остава в солариум да се напъхам.

19.08.09
16:58

В соларните студиа би следвало да разполагат с компетентен персонал, който да те посъветва. Продават и кремчета за различен тип кожа. Времето ти в солароума би следвало да зависи и от мощността на конкретния модел.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1