Малко съм притеснен защото едната ми гърда леко е подута!!!?

Темата е заключена.

09.02.05
14:58

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=38530#38530

Ами понеже почнах да зимам бионабол(ама малко точно щях да кача на 30мг) и вчера забелязах че едната ми гърда е малко подута, но аз мисля, че е от друго- правих Гребане с дъмбел и доста пъти се одарих с дъмбела в гърдата- над 10тина(ама само едната - тази дето е подута)!!!Та не смятам, че са някакви наченки на гинекомастия, но мисля да спра днес бионабола ако не ми спадне до утре ще почна да се притеснявам:)Вие как мислите???

пс А я кажете кога точно да почна с Nolvadex-a???

//off
Аве преди няколко дни бях с гаджето си натискахме се цяа вечер страпно ме възбуди но не свърших и на сутринта ме боляха топките ся се чудя как е по добре щтот имам нечовешки нагон ама пък дали не е по добре да се ...:) сам!!!Това нз що го написах тук!!!:)
//off

D3BEP edit

Мисля, че бионабола не трябва да го спираш отведнъж, но не съм сигурен, тук има по - компетентни, ще кажат :) Тоооооонииии?
МИсля, че колкото по - скоро почнеш Нолвадекса, по  -добре. Тук обаче отново изчакай потвърждение от компетентните.
Това, в което съм сигурен обаче, е че отток от гребане трудно можеш да получиш. Не е невъзможно, но най - вероятно има и нещо друго, което е възбудило силната реакция.  Внимавай.
За другото - не разбрах проблема. Не пиши последователни постове, съединявам ги. Обаче мисля, че те боли от “несвършването” - и на мен ми се е случвало. Добре е да свършиш по какъвто и да е начин. Но тоя въпрос май е за сексолога.

09.02.05
16:25

:))) Спирай бионабола веднага! Можеш да почнеш прегнил примерно, но отиди на лекар и той да ти каже.
Той ще ти каже да спреш стероидите и да почнеш нолвадекса веднага.
Ще те прати сигорно ако трябва на ядреномагнитен резонанс и т.н. .
Отивай на лекар!
по-здрави

10.02.05
01:24

Абе май ще отида на лекар ама то леко спадна, даже не леко ами така доста ще видим утре как ще е, почнах Nolvadex спрях бионабола, за днес няма да взимам(от 1 пропуснат ден няма да ми се развали схемата толко) ако утре нямам нищо мисля да продължа, но ако дори малко ми се стори подута отивам при GP-to :)

10.02.05
12:41

Ако беше написал нещо за теб щеше да е по-лесно ...

На мен цялата тази паника ми се струва малко прибързана, но знае ли човек.

Та няколко въпроса:
1. Къде точно ти е оттока?
2. Боли ли те? А като го натиснеш?
3. Щипе ли ти , пари ли ти , ... как го чувстваш без да го пипаш и как ако леко го докоснеш?

VV

10.02.05
14:38

Не знам много за гинекомастията, ама не е ли в двете гърди. А при него е подута само едната.

А за болката в топките не се притеснявай. Ако се превъзбудиш и не свършиш винаги те болят и се подуват. Кофти кво да се праи Мъже сме. За това в тичаш в банята насаме и се успокояваш. Аз така праа като ми се случи. Успех

10.02.05
16:53

Ми то не е оток ами просто едната гърда цялата е малко по голяма от другата, малко ме боли като я докосвам(се едно имам мускулна треска което не е изключено) а в останалото време я осещам някак различно, но може да си фантазирам.Абе аз и преди 8-9 месеця зимах бионабол пак стигнах до 30мг и нямах проблем!!!

11.02.05
00:54

ЕЕ то съвсем ми спадна,не е гинекомастия това само се паникиосах,
благодаря на всички ви за помощта, да чукна на дърво няма ми нищо и спяцялно благодаря на CRL!!!

PS. А само информативно ако беше гинекомастия както  CRL ми каза и после аз прочетох щяха да ми се овеличат и набъбнат зърната а не цялата гърда!!!:):)

Jiveite dulgo!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1