21.08.09
17:43
Преди малко повече от 2 месеца ударих много силно вратата в къщи (бях ядосан) ръката ми се поду леко най-вече кокалчето под малкия пръст имах и раничка там. Доста ме болеше при движение но след 1-вата седмица вече си движех приста без да ме боли абе нямаше никакав проблем освен че ако лено натисна кокалчето ме болеше но си мислех че това ще отмине но не вече 2 месеца от тогава болката при натискане не се е променила. Не мисля че е счупено няма видима деформация но ако сега с тази рака удара някои мен ще ме заболи мн понече от колкото него :D Според вас има ли шанс да ми мине или винаги ще си остане тази болка :(
21.08.09
20:00
Отиди на лекар!
Да бе отзад лекър ще ходи. Нормално е да те боли много време. Ще ти мине. И виж вратата дали не ти се хили.
21.08.09
20:31
И аз съм удрял от яд във вратата, но след седмица е спирала болката. 2 месеца са доста време.
21.08.09
20:32
Епа незнам как е нормално. Аз 4 пъти съм си чупил кокалче и не ме е боляло повече от 30тина дни.
И аз бях удрял врата преди време, и си ме болеше около 1 седмица. Сега като почна да блъскам по крушата се появява една тъпа болка, която при мене действа страшно нахъсващо и назлобващо. :) Ако не ти пречи на тренировки или в ежедневието, АЗ смятам, че не е нужо да ходиш на лекар. Предполагам е счупена или пукната коста, която отива към китката на съответния пръст :)