Pak gyrdi

Темата е заключена.
MA

10.04.04
19:00

Hora gyrdite mi ne varvqt i tova e.. Pochti sa “oformeni” no nqmat masa. treniram gi 1 pyt v sedmicata .
1. Lost ot leg         - 4 serii
2. Danbeli ot poluleg - 4 serii
3. Flais ot leg/poluleg - 4 serii
taka gi treniram ,no… Che i zastoi pri kg-ta koito digam ima.Vzemam birena maq i protein na Nutrim. Kajete mi saveti za da se opravqt teq gyrdi!! :) 10x predvaritelno

Темата беше редактирана от Петко К на 20.09.08 12:55.

10.04.04
20:13

i az imam problem s tazi muskulna grupa,no mai za6toto pretreniram,a kakvo 6te re4e zastoi vuv vdiganeto?!

10.04.04
22:16

Пич, зависи от колко време тренираш. Ако стажа ти е повече от година, пробвай тъй нареченото предизтощаване - започваш тренировката с изолиращо упражнение като флайс или пек дек. След това са ти пресите, но с по-малки работни тежести. Много е вероятно да не приемаш достатъчно калории, за да растеш, така че е добре да си прегледаш и преосмислиш диетата.
Успех !!!

11.04.04
01:13

Ей пич, какво да ти кажа? Гледам и предишната тема - за бицепса. Там казваш че не си мръднал от 2 месеца и на сила, и на маса. казах ти за почивката - поне 1-2 седмици.
Повярвай ми - няма по-велик начин да качиш и маса, и сила от това да ядеш по многооооо! за пример като почнах да ям много повече от нормалното ми излязох от застоя, почнах да качвам и маса и сила като ЛУД!!! Качвах средно по 15 кг на месец при тягата и клека. И всичко това само с ЯДЕНЕ!!!

11.04.04
13:34

Диетата е най-лесно да си я оправи. Може да не расте точно от това.
Но ако растеш цялостно а дадена група не расте има 2 варианта.
Или я е претренирал или мускула е свикнал с дадената тренировка и трябва да се шокира.
С 1 път седмично трениране на гърдите не виждам как може да е претренирал, защото за 1 седмица мускула си се възтановява екстра.
Затова ти предлагам да пробваш това, което ти написа еклипс.
Аз сам го пробвал и е добро. Или просто обърни малко тренировката, почни с полулег, после флайс и т.н.
Сменяй тренировката всеки месец, за да може мускула да не привиква.

NE

20.09.08
12:36

макс мускулар ти откачен ли си бе :? как ще качваш 15 кила на месец и то само с ядене ? ахахаха

20.09.08
12:50

nerobg май ти си луд. човека казва че качва  15 кила към тягата и клека. ако досега го е правил със 100 сега го прави със 115

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1