22.08.09
18:05
Здравейте имам няколко питания за храненето ми където най-не мога да се ориентирам тренирам от 3-4 години, но към яденето винаги не съм бил прецизен и затова и резултатите не са кой знае какво.Чета форума и виждам, че много хора тук са много на ТИ със начина на ядене което е нужно за човек който тренира усърдно за добре изглеждащо тяло.Значи искам да ми кажете дали тази дажба от ядене ще ми е достатъчна.Сега съм около 88кг. на ръст 173см. малко страшно звучи хахах но не е чак така.Значи работата ми е на 2 смени.Първа смяна е от 6:00 сутринта до 14:00 на обяд.Режима при първа смяна ще бъде следния-
5:30 протейн на All the Whey със нещо сладко шоколадче нещо от сорта
7:00почивка хапвам сандвич със свинско филе около 100гр и кашкавалче 1-2 резънчета една кока кола задължително
11:30 почивка 70гр ядки най-често това са бадеми и друга доза протеин
14:00 у нас съм 3 яйца 1 жълтък и малко шунка 50гр. малко шоколадче към 15:00
и в 30 на фитнес след фитнес друга доза от протейн и ядки 40-50 гр.
другото ми ядене мисля да е чак на вечеря към 19:00 пилешка пържола или свинска салата там домати краставички и така.
При втора смяна съм от 14:00 до 22:30 вечерта там плана е следния-
Сутрин ставам в 8:30 пия доза протеин 3 яйца 1 жълтък малко шоколад в
9:30 съм на фитнес прибирам се към
10:30доза протеин 50гр. ядки
13:00свинска пържола-пилешка зависи какво ми се яде малко топено сирене,
15:30 сандвич с свинско филе и кашкавал,
17:00 50гр. ядки,
19:00 доза протеин не мога да носа ядене и за 19:00 и после в 22:30 като се прибера нещо пилешко.
Повече от това не мога да погълна на ден много ми става и ям насила просто даже не съм сигурен, че за някой от часовете ще ми се яде, но ще вида искам да коментирате така направения от мен режим добре ли е
Така мисля, че е по-добре
Темата беше редактирана от ambition на 22.08.09 19:02.
Моля те редактирай си поста, напиши ги едно след друго храненията ... така не вярвам някой да тръгне да го прочете. И се старай да е максимално синтезирано.
казано от ambition на 22.08.09, 18:05:
5:30 протейн на All the Whey със нещо сладко шоколадче нещо от сорта
7:00почивка хапвам сандвич със свинско филе около 100гр и кашкавалче 1-2 резънчета една кока кола задължително
11:30 почивка 70гр ядки най-често това са бадеми и друга доза протеин
14:00 у нас съм 3 яйца 1 жълтък и малко шунка 50гр. малко шоколадче към 15:00
и в 30 на фитнес след фитнес друга доза от протейн и ядки 40-50 гр.
другото ми ядене мисля да е чак на вечеря към 19:00 пилешка пържола или свинска салата там домати краставички и така.
При втора смяна съм от 14:00 до 22:30 вечерта там плана е следния-
Сутрин ставам в 8:30 пия доза протеин 3 яйца 1 жълтък малко шоколад в
9:30 съм на фитнес прибирам се към
10:30доза протеин 50гр. ядки
13:00свинска пържола-пилешка зависи какво ми се яде малко топено сирене,
15:30 сандвич с свинско филе и кашкавал,
17:00 50гр. ядки,
19:00 доза протеин не мога да носа ядене и за 19:00 и после в 22:30 като се прибера нещо пилешко.
Повече от това не мога да погълна на ден много ми става и ям насила просто даже не съм сигурен, че за някой от часовете ще ми се яде, но ще вида искам да коментирате така направения от мен режим добре ли еТака мисля, че е по-добре
Първо не съм сигурен какво целиш с този режим ? Да покачиш муск маса ли ?
Нямаш нужда от шоколади, коли, и т.н. Смени шоколада с мед.
14;00 Направо може 3-4 цели яйца, с тази шунка и някакви комплексни въглехидрати.
След фитнес само протеин, и мед може. Остави ги тези ядки за по-късен етап. Във вечерята може да прибавиш и някакви въглехидрати отново комплексни. Салата от домати и краставици може да си я спестиш. Виж ако е зелена, зелева, чушки и т.н. е нещо различно.
Втория Вариант:
Със закуската сложи отново въглехидрати но гледай да не са овесени “ядки”, ще те раздуят здраво.
За ядките след тренировка вече ти е ясно.
Съвет избягвай всякакви бързи въглехидрати и мазнини(ядките при теб),в пред и следтренировъчното хранене.Те забавят усвояването на протеина.
А защо да си спестява салатата от домати и краставици ?