Коментар върху Хранителния ми режим

22.08.09
18:05

Здравейте имам няколко питания за храненето ми където най-не мога да се ориентирам тренирам от 3-4 години, но към яденето винаги не съм бил прецизен и затова и резултатите не са кой знае какво.Чета форума и виждам, че много хора тук са много на ТИ със начина на ядене което е нужно за човек който тренира усърдно за добре изглеждащо тяло.Значи искам да ми кажете дали тази дажба от ядене ще ми е достатъчна.Сега съм около 88кг. на ръст 173см. малко страшно звучи хахах но не е чак така.Значи работата ми е на 2 смени.Първа смяна е от 6:00 сутринта до 14:00 на обяд.Режима при първа смяна ще бъде следния-
5:30 протейн на All the Whey със нещо сладко шоколадче нещо от сорта
7:00почивка хапвам сандвич със свинско филе около 100гр и кашкавалче 1-2 резънчета една кока кола задължително
11:30 почивка 70гр ядки най-често това са бадеми и друга доза протеин
14:00 у нас съм 3 яйца 1 жълтък и малко шунка 50гр. малко шоколадче към 15:00
и в 30 на фитнес след фитнес друга доза от протейн и ядки 40-50 гр.
другото ми ядене мисля да е чак на вечеря към 19:00 пилешка пържола или свинска салата там домати краставички и така.
При втора смяна съм от 14:00 до 22:30 вечерта там плана е следния-
Сутрин ставам в 8:30 пия доза протеин 3 яйца 1 жълтък малко шоколад в
9:30 съм на фитнес прибирам се към
10:30доза протеин 50гр. ядки
13:00свинска пържола-пилешка зависи какво ми се яде малко топено сирене,
15:30 сандвич с свинско филе и кашкавал,
17:00 50гр. ядки,
19:00 доза протеин не мога да носа ядене и за 19:00 и после в 22:30 като се прибера нещо пилешко.
Повече от това не мога да погълна на ден много ми става и ям насила просто даже не съм сигурен, че за някой от часовете ще ми се яде, но ще вида искам да коментирате така направения от мен режим добре ли е

Така мисля, че е по-добре

Темата беше редактирана от ambition на 22.08.09 19:02.

22.08.09
18:50

Моля те редактирай си поста, напиши ги едно след друго храненията ... така не вярвам някой да тръгне да го прочете. И се старай да е максимално синтезирано.

22.08.09
19:08

Дано така да е по-добре :)

22.08.09
19:35

казано от ambition на 22.08.09, 18:05:

5:30 протейн на All the Whey със нещо сладко шоколадче нещо от сорта
7:00почивка хапвам сандвич със свинско филе около 100гр и кашкавалче 1-2 резънчета една кока кола задължително
11:30 почивка 70гр ядки най-често това са бадеми и друга доза протеин
14:00 у нас съм 3 яйца 1 жълтък и малко шунка 50гр. малко шоколадче към 15:00
и в 30 на фитнес след фитнес друга доза от протейн и ядки 40-50 гр.
другото ми ядене мисля да е чак на вечеря към 19:00 пилешка пържола или свинска салата там домати краставички и така.
При втора смяна съм от 14:00 до 22:30 вечерта там плана е следния-
Сутрин ставам в 8:30 пия доза протеин 3 яйца 1 жълтък малко шоколад в
9:30 съм на фитнес прибирам се към
10:30доза протеин 50гр. ядки
13:00свинска пържола-пилешка зависи какво ми се яде малко топено сирене,
15:30 сандвич с свинско филе и кашкавал,
17:00 50гр. ядки,
19:00 доза протеин не мога да носа ядене и за 19:00 и после в 22:30 като се прибера нещо пилешко.
Повече от това не мога да погълна на ден много ми става и ям насила просто даже не съм сигурен, че за някой от часовете ще ми се яде, но ще вида искам да коментирате така направения от мен режим добре ли е

Така мисля, че е по-добре

Първо не съм сигурен какво целиш с този режим ? Да покачиш муск маса ли ?
Нямаш нужда от шоколади, коли, и т.н. Смени шоколада с мед.
14;00 Направо може 3-4 цели яйца, с тази шунка и някакви комплексни въглехидрати.
След фитнес само протеин, и мед може. Остави ги тези ядки за по-късен етап. Във вечерята може да прибавиш и някакви въглехидрати отново комплексни. Салата от домати и краставици може да си я спестиш. Виж ако е зелена, зелева, чушки и т.н. е нещо различно.

Втория Вариант:
Със закуската сложи отново въглехидрати но гледай да не са овесени “ядки”, ще те раздуят здраво.
За ядките след тренировка вече ти е ясно.

22.08.09
23:05

Съвет избягвай всякакви бързи въглехидрати и мазнини(ядките при теб),в пред и следтренировъчното хранене.Те забавят усвояването на протеина.
А защо да си спестява салатата от домати и краставици ?

23.08.09
05:08

И аз съм ЗА салатата. Трябва и зеленчуци да се ядат.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1