17.07.09
21:21
Здравейте,значи моя проблем е следният.....С адски ускорен метаболизъм съм!!! Висок съм 196,тежа 94 кг...но са твърде малко за височината,изглеждам си адски слаб! Сутрин закусвам,обяда също го оплътнявам и вечерята е пълнокачествена.Тренирам от 1 год и 1/2 но килограмите са се променили с 3….бях 91 и дотам.Дайте съвет с хранене ли ил ис добавки,как да променя всичко?!
Щом не качваш с това хранене...удвои храненето! ;)
Първо сметни си калориите и яж повече!3 хранения явно не са ти достатъчно-направи ги 5.Яж калорични храни-мазно месо,масло,яйца,мляко,ядки.Евентуално си купи някакъв гейнър,но знай,че и него ще трябва да го пиеш в големи количества!
18.07.09
09:55
Знам , аз съм 1,85 на почти 90 килограма а пък хората ми казват ,че съм слаб.. Яж повече.
15.08.09
21:11
аз с
Мнението беше редактирано от kalinvasilev на 09.11.10 06:56.
казано от kalinvasilev на 15.08.09, 21:11:
аз съм 1.80 и съм 50 кила, ама колкото- толкова.....
Хахахаха, щом за този дето е 185/90 му казват, че е слаб, при теб 2 пъти по-лек от него незнам.. :D
22.08.09
15:17
Изтрито от ASTOR
Хайде пак БАН.
Мнението беше редактирано от ASTOR на 23.08.09 20:14.
Мисля че не е нужно във всяка една тема да го копираш ? Веднъж в представителите е достатъчно, който потребител има интерес към тези продукти ще намери начин да се свърже с теб. В момента просто дразниш форума.
казано от tonu на 22.08.09, 15:43:
Мисля че не е нужно във всяка една тема да го копираш ? Веднъж в представителите е достатъчно, който потребител има интерес към тези продукти ще намери начин да се свърже с теб. В момента просто дразниш форума.
Има си бутон докладвай, от там нататък са модераторите ;)
пп. Аз вече ползвах този бутон
И да не е офф:
Аз ям по около 4 пъти на ден, но не качвам особенно много, така че определено трябва да си увеличиш храненията. Щом имаш голям стаж може да почнеш диета за покачване на ММ.
23.08.09
06:15
И аз имах същия проблем. Сметни протеина да ти е по окло 2,5-3 грама на килограм телесно тегло за теглото което искаш да постигнеш. Това което получиш го раздели на 50 (грамовете протеин за едно хранене) и ще получиш броя на дневните хранения. И незабравяй тренировката - трябва да е тежка с малко повторения 6-8.
на колко си години не си написал..... не мисля че си слаб 94 кг са добре за 196…. ако не мислиш да ставаш мутра... аз иначе съм 198 и съм 85 кг и съм си нормален... ако бях 94 не бих казал че щях да съм слаб.... качи снимка ?
Пък и при дългите млади се качва много бавно ... особено натурално
Мнението беше редактирано от radoslav1 на 23.08.09 20:15.
И при мене историята с метаболизма е същата ,пръскам се с ядене,добавки,тренировки и качвам,изключително бавно на фона на всички около мен,някой може ли да каже или покоже,мисля че имаше такава статия в дадено месо примерно 100 грама колко протеин има,за да сметна достатъчно ли е....
казано от Тони1 на 24.08.09, 06:35:
И при мене историята с метаболизма е същата ,пръскам се с ядене,добавки,тренировки и качвам,изключително бавно на фона на всички около мен,някой може ли да каже или покоже,мисля че имаше такава статия в дадено месо примерно 100 грама колко протеин има,за да сметна достатъчно ли е....
На елементарно място в сайта http://www.bb-team.org/values/nutrition_facts/
казано от Тони1 на 24.08.09, 06:35:
Около 20 гр.
Благодаря ви много ! Рядко влизам влизам в сайта и не съм се ориентирал още...
п.с. само да попитам значи след като съм 85 килограма имам нужда от горе долу 250 грама протеин на ден в 5 хранения ,а работата с въглехидратите как ,стои ?Все не мога да намеря подходящите теми с търсачката...
Мнението беше редактирано от Тони1 на 24.08.09 12:30.
казано от Тони1 на 24.08.09, 11:42:
п.с. само да попитам значи след като съм 85 килограма имам нужда от горе долу 250 грама протеин на ден в 5 хранения ,а работата с въглехидратите как ,стои ?Все не мога да намеря подходящите теми с търсачката...
Ти като си такъв метаболизъм , тръгваш от поне 4,5 г на килограм въглехидрат. Може и 5 , може и 5,5.
Говори за бавноусвоим разбира се...
Мнението беше редактирано от Kazaka на 24.08.09 15:42.
казано от Kazaka на 24.08.09, 15:41:
казано от Тони1 на 24.08.09, 11:42:
п.с. само да попитам значи след като съм 85 килограма имам нужда от горе долу 250 грама протеин на ден в 5 хранения ,а работата с въглехидратите как ,стои ?Все не мога да намеря подходящите теми с търсачката...Ти като си такъв метаболизъм , тръгваш от поне 4,5 г на килограм въглехидрат. Може и 5 , може и 5,5.
Говори за бавноусвоим разбира се...
най сетне имам яснота,ще видим дали ще има резултат по нататък...
25.08.09
23:50
Аз съм същия...тъпча се по цял ден с яица,пилешко,телешко /когато има/ риба тон,извара,кисели млека...ям по 5-6 пъти на ден и накрая пак си стоя един и същ от толкоа време...протеини,креатини,Бцаа,буустъри и пак така...направо вече не знам... :)
казано от alexandrov_84 на 25.08.09, 23:50:
Аз съм същия...тъпча се по цял ден с яица,пилешко,телешко /когато има/ риба тон,извара,кисели млека...ям по 5-6 пъти на ден и накрая пак си стоя един и същ от толкоа време...протеини,креатини,Бцаа,буустъри и пак така...направо вече не знам... :)
Викаш и магия не помага.. Децата си пожелават играчки за коледа и подаръци, ти си пожелай мускулна маса, дядо Мраз ще ти збъдне мечтата и на другия ден, като се събудиш в чорапчето може да намериш пакетче стероиди.. :)
Мнението беше редактирано от El padre на 26.08.09 01:20.
31.08.09
00:22
Проблема е,че не искам да постигам нищо със стероиди и няма да ползвам заради собствените си принципи!За това по добре да си стоя такъв от колкото да залугвам себе си! Аз поне така смятам! :)
31.08.09
20:41
Момче,с тея 3 хранения как искаш резултат,аз съм 80кг 183 см 20г и тъпча по 5 хранения ако искам да седя същото тегло а кат съм в период на качане тъпча по 8 пъти на денонощие.Стажа ми в залата е 2-3 години,ама тва е иревелантно,важното е кво и колко ядеш,но с 3 храненета и 3те пилешко по 1 кг да са пак не можеш да качиш,трябва поне до 5-6 хранения на ден да докараш.
Сложи си 2ра закуска,отделно следобедна закуска и 2ра вечеря +твоите 3 може и да има някъв резултат
dragon е прав триабва повече хранения пилета раоти въглехидрати, но си е до метаболизъм... бавно се качва натурално с храна ... без други добавки .. но поне квото си качил се запазва много по лесно отколкото да се назобиш и кат спреш да отслабнеш значително
александров гледам че си висок но си и доста по голям на години ти си си развил тялото добре .... щом некачваш изобщо или храната е причината или просто тва ти е макса в развитието на мускулите , щото до колкото знам секи си има граници на разтеж на мускули ! и да се преминат границите се зима химия
Мнението беше редактирано от radoslav1 на 01.09.09 12:14.