Какъв протеин да си взема ?

23.08.09
15:01

Здр. аз сам момче на 19 години , висок съм 1.70 и тежа 55 килограма . От извесно време спрях да спортувам , но попинцип съм се занимавал извесно време с фитнес . Искъм да разбера кои протеини ще са наи добрият вариянт като за мен . Преди ми баха дали някакви евтини протеини на растителна основа , които имаха ефект още на първият месец ( около 2-3 килограма ) Но един от инструкторите каза че тези протеини няма да ми свършат работа . Та въпроса ми е какви протеини мога да взимам за да овелича масата си ?

п.п. Всеки казва яш яш , но тук въпроса не е в яденето тъи като си ям нормално .

23.08.09
15:27

All the Whey - Whey Protein Isolate/Blend

23.08.09
15:33

Еми от към цена/качество най евтионо ти излиза пържоли на пилешка основа.
Какви са тия глупости ‘’ Ям си нормално ‘’  ? ??  Ние сме атлети , не ядем нормално .
А ако имаш вече изграден хран. режим - горепосочения протеин е на промоция  до утре ... Трябва да побързаш със закопуването на хранителната  добавка .

Мнението беше редактирано от Xsly на 23.08.09 15:36.

Nectar- Syntrax

23.08.09
15:43

казано от Иван Шишманов на 23.08.09, 15:36:

Nectar- Syntrax

Колега,а сега ми кажи честно , нектар ли пиеш ? За мен този протеин не е за простосмъртните работещи хора :) ...

Мнението беше редактирано от Xsly на 23.08.09 15:47.

Защо да не е за простосмъртните ?!?! Да Нектар пия, вярно малко пия няколко дози седмично, защото наблягам на храната, но когато дойде време да пия повече, пак Нектар ще пия. Само, че това не е по темата.

Loonbg на това тегло за да качиш килограми ти трябва качествено ядене, качествено, но и количествено. Ти искаш да качиш тегло, за да качиш ти трбва храна повече от нормалното, а не “нормално”.

23.08.09
15:55

Колкото човека да питаш, всеки нещо различно ще каже. Специално за качването на килограми храната оказва най-голямо влияние. Ако не дебелееш лесно - месо, яйца, извара, риба и протеин + много картофи, ориз, овесени ядки, макарони, плодове и шоколад.

23.08.09
16:10

казано от moonclub на 23.08.09, 15:55:

Колкото човека да питаш, всеки нещо различно ще каже. Специално за качването на килограми храната оказва най-голямо влияние. Ако не дебелееш лесно - месо, яйца, извара, риба и протеин + много картофи, ориз, овесени ядки, макарони, плодове и шоколад.

И от въглехидратите които изреди комлексен е точно един .. Дори и на ектоморф са му нужни сложни въглехидрати ..

23.08.09
16:39

Шоколада само ако е натурален.иначе единствено е подходящ за след тренировка.Макаронените изделия са с по-нисък ГИ така че също са подходяща алтернатива.Ориза ако го ядеш той трябва да е ориз или не полиран.

23.08.09
16:57

казано от Xsly на 23.08.09, 16:10:

казано от moonclub на 23.08.09, 15:55:

И от въглехидратите които изреди комлексен е точно един .. Дори и на ектоморф са му нужни сложни въглехидрати ..

Почти всички са комплексни,когато се направи нужното оточнение.

23.08.09
17:02

Всякакви неща има. Пълнозърнести макарони, черен ориз (изключително вкусен, стига да се приготви правилно. Ял съм някаква салата с такъв ориз, ананас и риба).

Относно въглехидратите - не е важно какви, важно е колко. Колкото по-смесени - толкова повече се качва. Например овесени ядки с мляко и мед за закуска са идеални. Нишесте + глюкоза + фруктоза + лактоза.

23.08.09
17:18

Айде,айде без заключения...още повече неверни.

26.08.09
16:04

понеже си много слаб трябва да си купиш протеин гейнър а не суроватъчен! поне докато натрупаш малко килца!

26.08.09
21:50

казано от kalin75 на 26.08.09, 16:04:

понеже си много слаб трябва да си купиш протеин гейнър а не суроватъчен! поне докато натрупаш малко килца!

Понеже си много компетентен, си дръж за теб съветите. От гейнър няма нужда.

27.08.09
10:04

Калине, давай го по-спокойно. Това че се занимаваш с фитнес и културизъм от толкова време не значи че мнението ти е безупречно и всички трябва да се съобразяват с теб.

Калин75 Според мен най-скъпо продавани в България са на Оптимум.

27.08.09
14:49

казано от hamalin на 27.08.09, 14:04:

Калин75 Според мен най-скъпо продавани в България са на Оптимум.

Къде забрави BSN,Universal ? No-Xplode -100 лв!

27.08.09
14:59

1. Определено сме далеч от най-скъпите добавки у нас. И определено фирмите които внасяме от САЩ са с безупречна репутация сред потребителите. Но щом смяташ че Синтракс или Controlled Labs са евтини фирми ок.
2. Карай го малко по-спокойно в този форум да не отнесеш някой бан за заяждане с потребителите защото като гледам на там си се запътил. И не се нерви, това че от 15 години тренираш не те прави голям разбирач.

Мнението беше редактирано от kao на 30.08.09 11:42.

Sleart, BSN е скъпа марка и в САЩ не само тук.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1