23.08.09
09:01
Здравейте от 2 години си имам болка в кръста от както почнах фитнес леко се засили. Почнах да пия флексен по 1 таблетка на ден (така ми каза фармацевта).И ми каза че трябва много време да го пия за да почусвствам облекчение!Има ли смисъл или не.БТВ баща ми го пиеше 1-2 години и болката му чуствително намаля( той е с дископатия) !Ама 1 година всеки ден гадна работа!
Темата беше редактирана от Sleart на 23.08.09 09:02.
23.08.09
10:05
Не видях някакъв въпрос.Като гледам флексенът съдържа само Glucosamine.Може да се насочиш към някой много по-добър продукт.
Мнението беше редактирано от Powerg3n3ratoR на 23.08.09 10:06.
Един курс с добър глюкозамин и хондоритин на Американска фирма, продължава до 6 месеца.
установено ли е на какво се дължи болката ти?
защото в зависимост от това кое е “развалено” се предприема и съответното лечение.
понеже и аз имам болки в кръста джипито ми изписа волтарен и милгама - двуседмичо лечение, което не даде резултат, което значи, че явно е нещо по констнта система, а не е нервно-мускулно, както ми се искаше...
така че, по-добре иди при доктор, щото да не стане по-лошо положението.
казано от lubbaka на 23.08.09, 20:47:
понеже и аз имам болки в кръста джипито ми изписа волтарен и милгама - двуседмичо лечение, което не даде резултат, което значи, че явно е нещо по констнта система, а не е нервно-мускулно, както ми се искаше...
т
Изобщо не значи, че е по костната система. В много случаи две седмици са малък период, а и не винаги дадените лекарства помагат.
Много добър е Диклак - поне при мен болката отшумява за няколко дена.
И по принцип изисквайте ДжиПито да ви прати при невролог за тия работи, защото общите доктори са доста не наясно по въпроса.