24.08.09
21:00
Не съм запознат с хранителните добавки!Незнам какво да взимам!Ще може ли да препоръчате някои протеин да кажем до 90-100 кинта да е ама 5 лбс минимум за тея кинти.Също така как да го пия ? Преди съм пил геинер и ми издуваше корема,протеина също ли го издува ?
инфо за мене:
стаж в залата: 1 година
Височина:1,80
години:15
Кг:70
Кардиото което правя :Е в залата карам колело когато искам,а иначе 3 пъти седмица бягам!
Тренирам през ден!Също така да пия ли аминокислени с него ? и от тях ако можете да препоръчате.
За протеина - търси Американски, за тези пари мисля че само продукттие на АСН могат да те задоволят. Като за храненето си наясно, трябва да е топ.
Кардио няма смисъл да правиш. Може да намалиш малко тренировките. Дори и да си вземеш почивка от 1 седмица. Тичането може да го замениш с крос примерно 5х100м 10х50м и т.н. Избягвай дългите монотонни кардио сесии, много се губи ММ при тях. Особено ако храненето не ти е добре калкулирано.
Аминокиселините добре се комбинират с протеин, не очаквай някакви невероятни резултати. Това все пак си е храна, и всичко става с време и постоянство.